Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 610
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Има СПОТ на Перилис. Лилава бутилка. Български евтин препарат. Голямо петно от олио, направо огромно, го изпра. И то преди години, когато в олиото още имаше мазнина.  Laughing

# 46
И аз много го обичам-редовно поливам килима с червено вино и добре, че е Спот-а. Виж, не знаех, че е български.

# 47
Къде може да се купи  СПОТ в Пловдив?

# 48
  • Пловдив
Къде може да се купи  СПОТ в Пловдив?

Почти от всеки голям супермаркет-Лекси,Слънчеви лъчи

# 49
Кой питаше за топ матрак? В момента гледам брошурите на Метро. Има на промоция от 10 до 12 март. Цената е 34.99

# 50
  • Пловдив
Здравейте, искам да ми кажете къде мога да намеря евтини дамски чанти. Преди по китайските магазини имаше що годе добри за 15-20 лв. Сега като влезнах то какво станало от 30 и нагоре и тогава каква е разликата с другите магазини?

# 51
Благодаря за отговорите за зимното намаление
От якето нищо не става,като изгорено с киселина е
Може би трябваше да уточня че търся по-дълго яке като шубичка,че имаме две къси
Това го бях взимала от барбарони,но си спимням че беше последното

# 52
къде в пловдив има намаления на детски зимни якета
синът ми се е врял някъде и новото яке е с петна като от бензин, или нещо подобно-няма махане
Уайкики /на баумакс/ - в неделя имаше със сигурност и за деца и за възрастни - пообрано е, но поне цените са ниски  Peace

# 53
Здравейте, искам да ми кажете къде мога да намеря евтини дамски чанти. Преди по китайските магазини имаше що годе добри за 15-20 лв. Сега като влезнах то какво станало от 30 и нагоре и тогава каква е разликата с другите магазини?
Да, в китайските цените вече са умопомрачителни за тези боклуци.
Аз купувам от Bagsline - от Илиенци или Гранда на първия етаж . Имат добър избор и варианти според бюджета  Peace

# 54
  • гр.Пловдив

Има един китайски на ул.Петко Д. Петков, като тръгнеш от кръстовището с ул. Капитан Райчо към църквата Св. Петка, в дясно. Мястото по едно време беше някакъв покрит пазар за кратко. Та там имаше с такива цени, ноооо януари гледах.

# 55
  • Пловдив
Ако са останали още някъде след намалението - Паоло Ботичели, Тенденз - бяха по 20 - 30лв., но за прилично качество.

# 56
  • Пловдив
Спот съм купувала от Триумфа до Форума

# 57
  • Пловдив
Търся геймърски стол, ако някой е виждал къде в Пловдив продават, моля да сподели Simple Smile

# 58
Търся геймърски стол, ако някой е виждал къде в Пловдив продават, моля да сподели Simple Smile

Gala Collezione  /ако се пише така/
Имат модел, който може да се тапица с кожа, дамаски и тн т.
Има го и в сайта им - много ми хареса мострата, която е в шоурума  - страхотно синьо е кожата, но не знам колко е функционален /не съм геймър/ и дали ще отива на интериора

# 59
  • Майничка
Къде мога да намеря бюджетни изкуствени плодове /не тип откровено детски играчки/ за декорация?

Общи условия

Активация на акаунт