Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • о`майна лунна нощ е
Аз лично не съм доволна от пробиването на уши при Титова. Преди 8 години го направихме при нея и се наложи миналата да пробивам пак, защото първите дупки бяха ужасно високи. За повторната манипулация ходихме при д-р Сариева /кожен лекар/ в МЦ Димед в ТЦ Сани в Тракия. 25 или 30 лв. беше, плаща се на регистратурата.

# 16
  • Пловдив
От д-р Должиков (УНГ) също имаше доволни.  Peace
Мен обаче ме посъветва да изчакаме малко.

# 17
Преди няколко години пробихме ушите на голямата ми дъщеря в Дома за красота и мода, при някаква козметичка - на втория етаж. Щерката тогава беше на 10 години, нарочно изчаках сама да реши, че иска обици и тогава я заведох. Беше подарък за рождения й ден. Сега малката се е затръшкала, че иска обици, но ми се струва още малка за това, и при нея ще изчакам. При пробиването слагат медицински обици и дават някакво гелче, което да се маже, за по-бързо заздравяване. След около два месеца сменихме медицинските със златни. Много добре беше уцелила мястото за поставяне.

# 18
Пробихме ушите на принцесата в Стар Нейлз в Гранда. Много е приятно, комфортно и момичетата са много внимателни.

# 19
  • Пловдив
Като си говорите за Кулбокс, да кажа за Близу Simple Smile Ако някой ползва тв на Близу, този месец пускат някакви промоционални канали Мтел спорт или подобни. Оказа се, че трябва изрично да се откажеш от ползването им, иначе след 31 март към сметката се начисляват почти 2 лв. за всеки добавен канал. Сладури! И това го разбрах случайно, понеже звъняхме за проблем с интернета - просто го имаше в изброяването ако се обаждате за еди-какво-си.

# 20
  • Пловдив
А някъде да пробиват с два пистолета едновременно?

Голямата я пробих при Титова преди 5 години и нямахме проблеми със замърсяване,и дупките са хубави.Но като всичко е на късмет.Сега се оглеждам за малката,но тя е такава бъзла,че само ако й ги  пробият наведнъж, ще стане работата

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 11:29 от ♥Elfita♥

# 21
Елфита   bouquet bouquet

# 22
Някой знае ли къде мога да намеря слънчогледови семки Шампион?

# 23
  • Пловдив
 bouquet
Момичета,кажете м-н за дамски рокли ежедневни,не скъпи...

# 24
С какъв автобус или маршрутка мога да стигна от Кичука до ФиХелт на бул.България?

# 25
С какъв автобус или маршрутка мога да стигна от Кичука до ФиХелт на бул.България?

7 или 27 отиват там, или маршрутка 8.

# 26
  • Пловдив
Елфита, много добра идея е това с двата пистолета  Peace дали обаче е възможно? И мен ме е страх, че малката може да си остане с една дупка  Mr. Green

# 27

7 или 27 отиват там, или маршрутка 8.
Много благодаря  bouquet

# 28
  • Plovdiv
Много ви благодаря за отговорите, ще проверя на местата, които казахте.

За Малкия Париж храната ми хареса много, особено ребърцата и десертите. Обслужването не ме очарова, няколко пъти ни забравиха поръчката и се налагаше да напомняме на сервитьора. Като цяло бих отишла пак (давате ми идея къде да замъкна мм този уикенд)

# 29
КристалнаЛ, отскоро личният ми лекар е Росица Попова. Педиатър в поликлиниката до Понеделник пазар. Засега съм доволна. Минах към нея, тъй като предната ми лекарка се пенсионира( бях при нея от бебе).

+1 Росица Попова Peace -  Педиатър в поликлиниката до Понеделник пазар. Взехме, че се записахме всички при нея след дълго лутане. Много сме доволни.  И нашата се пенсионира... Sad

Общи условия

Активация на акаунт