Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Писах Ви на лични Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Къде в Пловдив пробиват ушички с пистолет Studex? Четох,че с тази система остават стерилни обиците и е по-безболезнено.  newsm78

# 137
  • Майничка
Търся учител по китара. По възможност в Кършиака или на Центъра.

В читалището до у-ще Душо Хаджидеков има уроци по китара, но май са само в събота.

# 138
  • Пловдив
Къде в Пловдив пробиват ушички с пистолет Studex? Четох,че с тази система остават стерилни обиците и е по-безболезнено.  newsm78
И аз към тях съм се насочила
Ул.Волга 53
Тел: 032 64 92 37
GSM: 0899 10 52 52
Намира се на кръстовището на пещерска и общежитията на мед.колеж,на къстовището има аптека - Запад, зад нея. Дано ме разбираш...Още не съм ходила.

# 139
Търся учител по китара. По възможност в Кършиака или на Центъра.

В читалището до у-ще Душо Хаджидеков има уроци по китара, но май са само в събота.
Нямаше ли школа и в читалище Хр. Г. Данов - отстрани на бившото кино Кочо Честименски?

# 140
  • No Line On The Horizon
Звънях в читалището до кино Фламинго, но вече нямат уроци по китара.

# 141
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, къде в Центъра сменят батерии на часовници?

# 142
Виж в Халите на втория етаж, в магазина за часовници.

# 143
Здравейте Simple Smile, къде в Центъра сменят батерии на часовници?
В подлеза на тунела "юг" и на Пешеходния мост.

# 144
От къде да се снабдя с турски кори за баница от триъгълните, локум и хубава баклава. За  баклава  се сещам само в подлеза преди тунела,  има малко магазинче, но дали си заслужава  newsm78.
 Да ми препоръчате други магазини??

Хубави почивни дни!! bouquet

# 145
Виж в магазинчето под дом "Левски" /откъм ДЗИ/. Мисля, че всички неща ги имат там.

# 146
От къде да се снабдя с турски кори за баница от триъгълните, локум и хубава баклава. За  баклава  се сещам само в подлеза преди тунела,  има малко магазинче, но дали си заслужава  newsm78.
 Да ми препоръчате други магазини??

Хубави почивни дни!! bouquet
Ползвала съм техните кори за баклава страхотни са.

# 147
Къде в Пловдив пробиват ушички с пистолет Studex? Четох,че с тази система остават стерилни обиците и е по-безболезнено.  newsm78
Ул.Волга 53
Намира се на кръстовището на пещерска и общежитията на мед.колеж,на къстовището има аптека - Запад, зад нея. Дано ме разбираш...Още не съм ходила.
ул. Волга започва от бул. Руски, пресича бул.В. Априлов и свършва при II РПУ и паспортна служба. Няма нищо общо с описаното по-горе местонахождение.

# 148
  • Пловдив
Благодаря за местата за смяна на батерии на часовник  Hug.
Ползвах това в Халите, можеше и по-любезна да е, но все пак успя да я смени Simple Smile

# 149
  • Пловдив
Ул.Волга 53
ул. Волга започва от бул. Руски, пресича бул.В. Априлов и свършва при II РПУ и паспортна служба. Няма нищо общо с описаното по-горе местонахождение.
Извинявам се, инфото го копнах от сайта им, а описанието го предадох от инфото което получих по телефона от момичето Grinning Hug
Може би в сайта не е обновено..
Редактирам се, сега се разрових да видя какво точно съм направила, за да се объкам така.
032621525 е телефона на студиото зад аптеката, т.с. адреса на друтото студио и телефона е верен. Грешкта е при мен, извинявам се  bouquet Благодаря за поправката Hug

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 20:28 от armira

Общи условия

Активация на акаунт