Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 751
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Дайте едно рамо за читав кожен доктор  Crazy

# 181
Аз съм доволна от д-р Мариана Лукова в кожния диспансер.

# 182
Здравейте,
Моля,препоръчайте ми добър и съвестен ветеринарен лекар за микробиологична проба и консултация на куче ! Може и на лични,да не оспамваме тамата.Благодаря!
Провет в Тракия са с много добри специалисти и много добра техника.

# 183
  • Тра-ла-ла
Точно от ТерраНова си купих от зимното намаление за 7 лв., ако не ти е спешно...
Е, миии, горнището на пижамата няма друг избор, освен да чака  Grinning

# 184
  • Пловдив
Дайте едно рамо за читав кожен доктор  Crazy
Доктор Боян Костов - работи в кожния диспансер и има собствен кабинет на бул. "Марица" № 57, работи със здравна каса.

# 185
  • Пловдив
Провет категорично, не. Освен с цени с друго не ме впечатлиха. Отношение, хигиена, тапицирани столове за посетители целите в косми. За Бога що за избор на мебели във ветеринарна клиника. Не че не мога да стоя и права.....Но как се почиства и дезинфекцира този стол по принцип. Все пак там водим болни животни. Да те е страх какво друго ще си занесеш у вас. Микробиология аз взех с тампон със среда и я занесох в нормална лаборатория. То зависи и от къде ще взимаш проба. При мен не беше проблем и сама да се справя. Накрая ходих в София на ветеринар след като обиколих всички прехвалени в Пловдив. #Crazy

# 186
Е,съвсем се разколебах. В нормалната лаборатория ми отказаха,като казах,че е за куче.
Искам и да го погледне някой,хич ли няма на кого да разчитаме за кучета в Пловдив ?!

Благодаря,че писахте,момичета  bouquet

# 187
  • Пловдив
Трапезица, за съжаление не помня име, но някъде около Каспела ми препоръчаха ветеринар, който прави микробиология. Ще се опитам да го намеря как се казва и ще ти пиша. Но аз така и не стигнах до него.

# 188
Не се притеснявай,микробиологията ще си я взема сама,ще намеря лаборатория.Щеще ми се кожата да види някой и евентуално от там нещо под микроскоп да погледне......

И ето едно благотворително събитие:

7,8,9  и 13 и 14 април-пред Общината-базар в подкрепа на децата от "Майка Тереза".С участието на ДБМ и самите деца.

Моля подкрепете,средствата за базара са за летен лагер на децата!

# 189
Ние си водим кучето в клиниката на Карагьозов. Но МБ не се е налагала.

# 190
дали мога в РПУ да платя таксата за нови документи с картата на мъжа ми  newsm78

# 191
дали мога в РПУ да платя таксата за нови документи с картата на мъжа ми  newsm78

Ако мъжът ти е с теб, няма да има проблем, но иначе ако си сама, мисля че няма да стане.

# 192
  • Пловдив
Да ми препоръчате фотограф,който прави и албумчета за завършване на детска градина.По възможност с твърди корици.

Миналата година изработиха нашата фотокнига за завършване на ДГ.
Твърди корици.
Препоръчвам с две ръце!

http://www.studiophogra.com/
https://www.facebook.com/pg/artstudio.phogra/photos/?tab=album&a … =1606029659650575

# 193
Ако мъжът ти е с теб, няма да има проблем, но иначе ако си сама, мисля че няма да стане.
а чрез неговото интернет банкиране дали става
просто нямам време да ходя до банка

# 194
Веднъж видях в Писанец проби на които пишеше куче и коте и имената им, но не ги помня Simple Smile. Може да попитате там дали правят, в централната лаборавория.

Общи условия

Активация на акаунт