Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 773
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
С постоянен и настоящ адрес съм и двата в Пловдив, искам да махна настоящия и да си остана с постоянния та въпроса ми е, в кой район трябва да ида по пост. или наст. адрес? (ама как го обясних само... Laughing)
В кметството, където Ви е постоянния адрес и съответно желаете да Ви стане и настоящ.

Не забравяй, че трябва да носиш копие от нотариалния акт на жилището и ако не е на твое име, трябва да водиш и собственика. Въпреки, че ти постоянен адрес и го имаш в личната карта имат го това изискване.

# 211
Кои цветарски магазини в Пловдив правят доставка до други градове в страната? Искам да харесам на място букет и да изненадам приятелка за рожден ден в друг град

# 212
Къде може да се намери подов сифон, прав, тик-так? В Мосюто, Хоуммакс и Практикер няма. И още нещо-къде има хубави железарии в Кючука, да се разходя до там, да проверя за горното питане?

# 213
?Маркита провери ли?

# 214

Не, утре са Маркита и Рила, но се чудех дали някой не е виждал случайно някъде, да ми спести разходките Simple Smile

# 215
  • Точно където трябва
В Бриколаж дали има лепило за текстил/плат? Изобщо къде мога да намеря такова?

Скоро купих от Практикер, има го на касите.
Далече ми е.

# 216
Кои цветарски магазини в Пловдив правят доставка до други градове в страната? Искам да харесам на място букет и да изненадам приятелка за рожден ден в друг град
Може би Тилия.

# 217
  • Пловдив
Здравейте, не е по темата много, ще пиша и в съответните групи във ФБ, но да питам все пак- някой познава ли момиче абитуриентка, която има нужда от рокля, но не може да си купи- рокля в небесно синьо и бяло, за ръст 160-170, 50-55 кг.?

# 218
Може би Тилия.
благодаря, Ема  bouquet

# 219
  • Пловдив
Къде по това време в центъра да търся някакъв свестен сладкиш/торта? Трябва ми десерт за гости, спешно.  Blush

# 220
Аз бих минала през сладкарница Неделя. Или през Чочко на Четвъртък пазара. Зависи какво търсиш.

# 221
"Неделя", "Лекси" в Гранда, "Колекция" /на ул. Родопи - могат да ти  доставят торта и у вас/, "Мон Шери" срещу Лаута.

# 222
  • Пловдив
Торти има и в Лекси (Гранда). Peace

П.п. Писали сме заедно Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Благодаря! Търся вариант за бременна шоколюбителка.  Simple Smile Веднага оскачам до няколко от изброените.  Peace

# 224
Дали има книжна борса /склад на едро за книги в Пловдив/

Преди години имаше офиси на издателства, отзад на Полиграфията имаше голям склад, но фалира /предполагам големите книжарници изядоха малките и се договорят директно с издателствата/, Хеликон имат борса към ден днешен, но почти няма никакви детски заглавия.
Дали има друга съществуваща книжна борса на едро в града?

Общи условия

Активация на акаунт