Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 770
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
И в КАТ не се чака, колега подаде преди две седмици. Имало е само двама човека преди него.

# 436
  • Sofia
   Ако наистина не се чака много, би било чудесно, момичета. Hug

Или отговорите касаеха само подаването на документи за книжка? Simple Smile

# 437
  • Пловдив
Да сте виждали някъде (детски) перуки за маскен бал?

# 438
Привет, интересуваме къде в Пловдив могат да ми направят капки? става въпрос за Улевиновите, имам рецепта Simple Smile намираме се в центъра,но можем да отидем навсякъде, ако кажете точен адрес Simple Smile Мерси

В аптека Дара попринцип правят капки, но за тези незнам. Можете да им се обадите да ги питате

# 439
   Здравейте, пловдивчанки! bouquet Искам да попитам, много ли се чака на КАТ-Пловдив за вадене на транзитни номера на автомобил? Колата трябва да е там, обаче, защото номерата ще са втори поред и няма как да не е закарана на място, според законовия ред. Или поне така ни казаха...
Не знам дали е като при регистрация на автомобил, но миналата седмица  чакахме почти цял ден - от 9 сутринта към 16 ч вече бяхме готови  Peace

# 440
  • Sofia
   Благодаря! Hug На мен, честно казано, притеснението ми е дали изобщо ще минем в рамките на деня, да не остане за следващия. Crazy Защото със сигурност няма да успеем да сме в КАТ рано сутринта, както теб, по-скоро ще пристигнем на обяд...

# 441
  • Тра-ла-ла
   Благодаря! Hug На мен, честно казано, притеснението ми е дали изобщо ще минем в рамките на деня, да не остане за следващия. Crazy Защото със сигурност няма да успеем да сме в КАТ рано сутринта, както теб, по-скоро ще пристигнем на обяд...
Говорих с брат ми. За втори транзитни номера се минавало канал и т.н все едно си регистрираш колата и се чака колкото при регистрация. Предполагам това имаш предвид под термина "втори поред номер". Иначе за първи транзитки е 1-1:30ч.

# 442
  • Sofia
   Да, Джулая, именно това имам предвид и точно оттам произтичат притесненията ми относно евентуално закъснение. Confused Благодаря ти, че си се занимавала да питаш. bouquet

# 443
  • Тра-ла-ла
   Да, Джулая, именно това имам предвид и точно оттам произтичат притесненията ми относно евентуално закъснение. Confused Благодаря ти, че си се занимавала да питаш. bouquet
Hug Днес не е имало навалица. Успех  Peace

# 444
  • Sofia
   Супер, мерси отново. Hug

# 445
  • там, където ми харесва
   Здравейте, пловдивчанки! bouquet Искам да попитам, много ли се чака на КАТ-Пловдив за вадене на транзитни номера на автомобил? Колата трябва да е там, обаче, защото номерата ще са втори поред и няма как да не е закарана на място, според законовия ред. Или поне така ни казаха...
За повторни транзитни номера наистина се чака на чакащите за регистрация - минава се през канала с автомобила. Нареждате се възможно по-рано с колата на реда с чакащи с автомобили и при достигане на първи пост служителките ви изготвят заявление. След това се влиза навътре по каналите в халето.
Ако компютърната система върви добре ще вземете транзитни номера в рамките на деня. По принцип не остават коли за другия ден, стига разбира се да не са дошли в последния момент. Заявления се пишат до 16.10.  bouquet

# 446
  • Sofia
   Тутси, и твоят отговор ми е от голяма полза, благодарности. Hug bouquet

# 447
  • Пловдив
Магазина на Роксима дрийм къде се намира?

# 448
  • На тепето...
Здравейте, незнам дали тук е подходящо да питам, но защото е за Пловдив реших, че тук ще е по-добра информацията. Може ли да ми препоръчате добър психолог?

Питането е старо вече, но мога да препоръчам Стоичко Миличин.

# 449
  • Пловдив
Магазина на Роксима дрийм къде се намира?
На ул."Хр.Г.Данов" - от Джумаята, малко преди Енергото  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт