Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 216
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Някой ходил ли е на зъболекар в Стоматологичния факултет? Интересувам се от лечение на кариес с лазер т.е без болка. Препоръчаха ми д-р Георги Томов, но не мога да намеря контакти как да се свържа с него. Синът ми е с астма, има кариес на шести зъб, който може да се окаже по-сериозен, упойките, които ползва зъболекарят, при който го водя не се харесаха на алерголожката ни, каза че са от по-стара генерация. А синът ми има алергии и не всеки зъболекар се наема да работи с упойки при него. Преди сме вадили зъм в Медикус алфа при д-р Илиева с пълна упойка и анестизиолог, но сега тя не работи там.
Приемам всякакви съвети, къде да го заведа и да бъда спокойна, че ще работят с упойки или лазер, така че да не навредят на детето.

# 571
Здравейте, има ли автобус или маршрутка от кичука до sps-а?

# 572
jjjenq - да - 24,  хваща се от Кичука от Вапцаров от южната страна, слизаш на SPS - най-близка спирка е след завоя на колелото. А обратното - отиваш на спирката на Метро.

# 573
Търся добър ортодонт, който да прегледа и постави брекети на тинейджърка и ако може да не ми смъкне кожата.  Confused В темите, коментиращи зъболекари и т.нат. не намерих нищо по този въпрос или съм го пропуснала  Rolling Eyes

# 574
Търся добър ортодонт, който да прегледа и постави брекети на тинейджърка и ако може да не ми смъкне кожата.  Confused В темите, коментиращи зъболекари и т.нат. не намерих нищо по този въпрос или съм го пропуснала  Rolling Eyes
Синът ми е при Йозгюр
мисля че цените и са по-ниски и съм доволна от нея
С уточнението че сме със скоби  Peace

# 575
Брекети и ниска цена са несъвместими понятия. Голямата ми дъщеря ходи при доктор Шеткова. Колега води сина си при д-р Йозгюр. При нас резултатите са невероятно добри, но платихме няколко хиляди.

# 576
jjjenq - да - 24,  хваща се от Кичука от Вапцаров от южната страна, слизаш на SPS - най-близка спирка е след завоя на колелото. А обратното - отиваш на спирката на Метро.

newsm51 благодаря

# 577
Проф. Илиева работи в мц,,Усмивка'' до стадион Лаута.

# 578

newsm51 благодаря
За нищо, само имай предвид, че 24 не е много редовна линия, ако си сравнително близо и можеш да отидеш пеша до Централна или Сточна гара, ще е по-удобно. А новата система за билети с прекачване за съжаление още не работи, щеше да е много подходяща за подобни пътувания.

# 579
не съм близо до гарата, а и питам понеже имам предвид да пътувам по-дългосрочно, та мисля вариант да не сменям 2 автобуса. По-скоро може да понауча разписанието му горе-долу в колко минава

# 580
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, да предупредя, че тази неделя от 8 до обяд поетапно ще затварят движението из града, заради маратона.

Миналата година стана страшен скандал, защото на практика блокираха всичко за часове. И благодарение на това, че и Тотев се оказа хванат в капан и ги насмете, тази година уж организацията била подобрена с поетапното спиране.

Изпадам в лек ужас, защото по същото време ще се провеждат състезания в част от училищата.  Опасността да се окажа на 2 км. от целта, в лошото време /по прогноза/ и разполагаща с 15 мин. да стигна до училището пеша, ме докарва до лоши мисли за иначе хубавото начинание.

# 581
  • Пловдив
Здравейте!
Някой да знае, къде продават официални тоалети- големи размери, но не бабешки модели. На сватба съм на 7 май, а още нямам дори идея, от къде да си купя дрехи.
Аз си бях взимала тоалети от Вили стил - имат магазин в Халите на центъра и на ул. "Иван Вазов". Основно са ризи, панталони и сака, но имат и рокли, както и костюмчета, но цените са им високи. За мен не са бабешки (не всички), но може да погледнеш.
Иначе на Илиенци има един магазин Карина, още на самия вход, отвън е. Там има много готини неща - и малки и големи. Аз съм доста пухкава и имам 3 тоалета от Карина-та и цените са доста приемливи. Успех в търсенето!

# 582
  • Пловдив
Здравейте!
Някой да знае, къде продават официални тоалети- големи размери, но не бабешки модели. На сватба съм на 7 май, а още нямам дори идея, от къде да си купя дрехи.

Разгледай магазина на Иван Вазов.От партийния дом тръгваш към Библиотеката.Подминаваш музикалното училище и малко след него е този магазин,с големи витрини.Пада ти се от дясната страна,т.е срещу музикалното
Също хвърли едно око на магазина отпред,който е на Илиенци.Пада се посредата между двата входа.Жената зарежда не лоши неща и е сърцата-мериш си,сваля ти и нищо да не харесаш,не е проблем.
В Гранда също има-от входа тръгваш на дясно и в дъното има БГ фирма за облекла
В Макси Мод срещу църквата Св Неделя също има официални рокли,но там номерата са многоооо големи
HM и Уайкикито също имат уголемена серия
И зависи за колко голям номер все пак говорим?

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 18:31 от ♥Elfita♥

# 583

А каква е цената?
Че гледам в един сайт, да имам ориентация.

# 584
Здравейте!
Аз си бях взимала тоалети от Вили стил - имат магазин в Халите на центъра и на ул. "Иван Вазов". Основно са ризи, панталони и сака, но имат и рокли, както и костюмчета, но цените са им високи. За мен не са бабешки (не всички), но може да погледнеш.
Иначе на Илиенци има един магазин Карина, още на самия вход, отвън е. Там има много готини неща - и малки и големи. Аз съм доста пухкава и имам 3 тоалета от Карина-та и цените са доста приемливи. Успех в търсенето!
Много благодаря,solenka!

Общи условия

Активация на акаунт