Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • No Line On The Horizon
На мен ми трябва за сушилня майстор

# 661
Относно майстори за електроуреди, наскоро използвах тази фирма за (изгоряла, както се установи) съдомиялна. Доволна съм, препоръчвам ги Peace Работиха много внимателно и чисто, всичко обясняваха и издадоха касова бележка - с тези неща ме спечелиха да ги викна пак при следващи случаи (пък дано не се налага) Peace

Побутвам си питането за боядисване на мебели - в частност няколко малки дървени рафтчета. Не ме влече да си ги боядисам сама, макар че може да се окаже и по-лесния и евтин вариант tooth

# 662
  • No Line On The Horizon
Пробвай с боя на водна основа, много бързо съхнат и лесно става, а ефектът е добър.

# 663
Проблемът с таблетките е от програмата - искат по-висока температура,по-дълга програма.
Въпреки че в последствие разбрахме, че сме се набутали с някакви менте таблетки и от там ни е бил основния проблем.
 Напоследък ползвам гел за съдомиялни и съм доволна.

# 664
  • Пловдив

Може тотално да бъркам, но май беше 4 лв newsm78 Трябва да питам мъжо. Но едно си спомням - Илия искаше, колкото и предния ни майстор(а той си свърши малко бавно работата

# 665
  • Пловдив
Моля ,някой доволен от фризьорка за прически .
Предстой ми да ставам кума и търся надежден фризьор ,който да ми направи хубава прическа .
Косата ми е дълга .
Моля помагайте ми !!!

# 666
Пробвай с боя на водна основа, много бързо съхнат и лесно става, а ефектът е добър.

Много лесно и бързо става. Peace

??? Rolling Eyes
Какви 2 лв.? Сериозно ли? Този, който ми боядиса ми взе по 5, иначе е повече. Минимум 6/м2

# 667
  • Пловдив
В този ред на мисли - майстор за съдомиялна да ми препоръчате?  Mr. Green Не ми разтваря хубаво таблетките и някои съдове не се измиват добре.
Провери филтъра дали не е запушен. Нашата така започва да прави, когато филтъра е станал за чистене.

# 668
В този ред на мисли - майстор за съдомиялна да ми препоръчате?  Mr. Green Не ми разтваря хубаво таблетките и някои съдове не се измиват добре.

Пиши ми на лични да ти дам телефона на майстор, много съм доволна от моя. А това, че не ти разтваря таблетката - сигурна ли си, че си задала бутона за миене с таблетки 3 в 1 и не си пуснала "еко" програма?

# 669
Как може да давате пари за боядисване бе  Crazy на мен това ми е най-големия кеф Simple Smile
Всяка година пребоядисвам поне една стая вкъщи Simple Smile Дори с дребната бях в 9тия месец бременна - мазах целия хол  Mr. Green че ме хапеха калинките да стоя на едно място Simple Smile
Направо се цаня за майстор тогаз да подбивам цени  Joy

2 лв бяло / 3 лв цветно хаха Simple Smile Simple Smile

# 670
  • Gotham City
Пак изскачам със странен въпрос:
Знаете ли къде се продават кашони, такива големи за местене на багаж? Mr. Green

# 671
виж за безплатни кашони в големите вериги-Метро,ЛИдл....

# 672
Пак изскачам със странен въпрос:
Знаете ли къде се продават кашони, такива големи за местене на багаж? Mr. Green
мога да ти кажа къде произвеждат - по размер и материал какъвто искаш Simple Smile че ми е до работата..

Георги Бенев 3 - това е на излиза не от Пловдив, посока Голямоконарско шосе, последния светофар на циганската махала завиваш надясно и веднага след 10 м. вляво веднага 1вия портал... и точно 1вата сграда е на кашоните Simple Smile

# 673
Аз съм използвала за пренасяне на багаж кашони от банани. На борсата в Първенец вървят м/у 50 ст. и 1 лев. А може и от някой квартален зеленчуков магазин.

# 674
  • Gotham City
Мерси, момичета. Ще предам инфото на ММ, че той ще ходи да взима сигурно. За тези, котио произвеждат едва ли ще ми свърши работа, защото ми трябват за днес, а и ми трябват не повече от 10 кашона  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт