Следродилни въпроси

• 16 159
  • 146
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the stars
Искам да попитам всички ли са с перфектни мъже? Съветите,тук се дават на килограм и общо взето са зарежи го.Всичко така ли правите? Някак си не го вярвам.

В смисъл ако перфектен е мъж, който мисли какво казва, за да не те нарани/обиди и т.н. - да, перфектен ми е  Heart Eyes

Сори, ама да кажеш на жена на изписването, че още е дебела , трябва да си чист дебил. 
Никой не видях да казва да го зареже, а да не позволява такова отношение.  Peace

# 76
То сигурно на много мъже им се ще жена им пак да си е същата визуално веднага след раждането...
Пффффф, искало му се. И на нея сигурно ѝ се иска мъжът ѝ да представи нещо повече от 12 сантиментра, ама няма. Тя може и да отслабне, ама на него нищо няма да му порасне. Нито акъла, нито другите подробности.

# 77
  • София
Пффффф, искало му се. И на нея сигурно ѝ се иска мъжът ѝ да представи нещо повече от 12 сантиментра, ама няма. Тя може и да отслабне, ама на него нищо няма да му порасне. Нито акъла, нито другите подробности.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 78
Ми той може да има 28 см. писалка ние няма как да знаем. Пък и казват, че на жените ни е нужно 12 см. и добри познания, другото е лакомия.  Шегичка  Laughing
Много жени искаме на вратата на родилното да изглеждаме както преди да забременеем, или на 40 да изглеждаме като на 20 ама - почти няма как да стане. Зрелите хора приемат реалността, тъпанарите - се излагат като съпругът на авторката.

# 79
  • София
absurT,  не е безумие изобщо, но най-здравословно за бременната и бебето е да не се качват повече от 12кг. Аз качих 8кг за цяла бременност и родих бебе почти 4кг. Но се хранех с режим, който да не се бърка с гладуване, просто не се доближавах до прости въглехидрати.
После с кърменето се объркаха нещо нещата и напълнях, въпреки че откровено си гладувам все още, тъй като или нямам време, или нямам сили даже да ям.
Мислех че моя мъж стана кретен с раждането на детето, но виждам, че пред подобни идиоти е направо английски лорд. Аз викам за бързината, с която се сменя памперса и десете минути, с които се успиваше в 3-4 през нощта да нахрани бебето и изобщо не съм се прштеснявала да му начукам канчето.  Twisted Evil
Не знам кой, кога и защо реши така, но преди 30 години, когато ви раждахме, нямаше такова нещо. Peace
Никой не дишаше във врата на бременната с режими и кантар в ръка.
А, ако погледнеш стари кадри от хора по улиците, дебели просто нямаше.
Докато сега, гледката е потресаваща, при това на хора, не били бременни и не раждали.

За мен, спорта му е майката, а не гладуване до припадък.
До 6 месеца след раждането чарковете ти, избутани от бременността, се наместват и ако почнеш да си отделяш по 15 минути в началото, без излишно натоварване, а после да тръгнеш на плуване, всичко ще е наред.

# 80
  • София
То сигурно на много мъже им се ще жена им пак да си е същата визуално веднага след раждането...

Joy

Много симпатична грешка, Уиш  Simple Smile   И за другото съм съгласна.

# 81

...А пък той може да е започнал и да оплешивява.И тя какво-да иска да си присади коса сега и веднага....щоТоооо нали, не моА да те глеАм такъв,не моААА...а кЪВ беше-ейййй. hahaha Joy

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 13:16 от Zhani

# 82
absurT,  не е безумие изобщо, но най-здравословно за бременната и бебето е да не се качват повече от 12кг. Аз качих 8кг за цяла бременност и родих бебе почти 4кг. Но се хранех с режим, който да не се бърка с гладуване, просто не се доближавах до прости въглехидрати.
После с кърменето се объркаха нещо нещата и напълнях, въпреки че откровено си гладувам все още, тъй като или нямам време, или нямам сили даже да ям.
Мислех че моя мъж стана кретен с раждането на детето, но виждам, че пред подобни идиоти е направо английски лорд. Аз викам за бързината, с която се сменя памперса и десете минути, с които се успиваше в 3-4 през нощта да нахрани бебето и изобщо не съм се прштеснявала да му начукам канчето.  Twisted Evil
Не знам кой, кога и защо реши така, но преди 30 години, когато ви раждахме, нямаше такова нещо. Peace
Никой не дишаше във врата на бременната с режими и кантар в ръка.
А, ако погледнеш стари кадри от хора по улиците, дебели просто нямаше.
Докато сега, гледката е потресаваща...........
Точно това си мислех...че преди 20-25 и повече години да видиш супер наедряла бременна беше по-скоро изключение.Сега да видя бременна нормално наддаваща е изключение, почти всяка май вече качва над 30 кг.
И не смятам, че днес бременните ядат 3 пъти повече, просто ядат грешните храни.Успокоявайки се, че като родят, ще "направят една диета" и всичко ще бъде наред.
Ама това е друга тема....

# 83
Миленака, явно мъжлето на авторката разполага с някакви мижави сантимеНтри и си изкарва яда заради сантимеНтрето , с което го е ощетила Майката Природа върху килограмите на жена си. Mr. Green

# 84
  • София
 Joy
А, за този вариант не се сетих.

# 85
Благодаря ви, мили мами! bouquet
 Вдъхнахте ми кураж и започнах да вярвам повече в себеси.
След раждането приемам много драматично всяка забележка и усещам, че отивам в крайности.
Реших да отстоявам повече себеси, защото това ще е важно и за възпитанието на детето все пак.

# 86
След раждането приемам много драматично всяка забележка и усещам, че отивам в крайности.
Реших да отстоявам повече себеси, защото това ще е важно и за възпитанието на детето все пак.

Правилно.  Отстоявай себе си, защото това е важно не само за детето, а и за самата теб.
Не допускай да те мачкат. Защитавай се, ако се налага с грубите, и ти бъди груба и хаплива, че иначе няма да се усетят.  Когато се налага някаква забележка наистина за жизнено важни неща, тя се прави тактично и в удачен момент. Успех! Peace

# 87

Точно така. И кажи на любимия да не ти брои хапките, че ще го фраснеш с тигана.
Ако е свестен - какъвто благосклонно да предположим, че може би е, а това са неволни изцепки,  предполагам, че ще схване тънкия намек и ще прекрати глупостите.

# 88
  • София
absurT,  не е безумие изобщо, но най-здравословно за бременната и бебето е да не се качват повече от 12кг.
Скрит текст:
Аз качих 8кг за цяла бременност и родих бебе почти 4кг. Но се хранех с режим, който да не се бърка с гладуване, просто не се доближавах до прости въглехидрати.
Ей заради подобни простотии има мъже, които им се връзват и после казват на току-що родилата си жена, че е станала дебела и не я ще такава Stop. Това за 12, даже на повечето места е 15 кг. го пише и по разни книжки. Само че всеки човек е индивидуален и напълняването е резултат не само от храна, а от наследственост, хормони, стрес и т.н. и не всяка жена може да си контролира теглото до "позволените" 12-15 кг. Има и такива, които по време на бременност гладуват и цял ден са на по 1 салата, щото качвали - ми ще качват това е нормално. Изобщо не мислят, че освен тях гладува и бебето, ама по-важно е да се развиваме по книжка - първите 3-4 месеца без + един грам , после може до 12кг. Naughty
Моят съвет към авторката е да се храни здравословно, разнообразно и в достатъчно количество, т.е. без угояване и без гладуване. Все пак кърмата трявба да дойде от някъде, а за това не са достатъчни само фрешове и салати. Уточни с доктор кога може да започнеш физически упражнения и по-нататък се запиши на фитнес.

# 89
Изобщо не мислят, че освен тях гладува и бебето,
Не е точно така. Освен ако не става дума за системно недохранване, застрашаващо здравето на бременната, бебето не гладува. То си взема всичко, което му е необходимо от тялото на майката. Дефицитите остават за нея.

Общи условия

Активация на акаунт