Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Съмърче, гледайки изследванията ти, на мен също ми се виждат ок. Не претендирам, че разбирам, нито подлагам на съмнение компетентността на Денис, но искам да споделя, че когато пуснах в темата за хормоните моите стойности преди няколко месеца, Денис ми лепна диагноза синдром на поликистозните яйчници и каза, че нямам всеки месец О. А аз си имах перфектна всеки месец, проследена по-късно с фоликуметрия и нито веднъж не съм имала задържани фоликули. Изчетох целия гугъл, а когато отидох при репродуктивен специалист, той каза, че всичко е ок.
Така че стискаме палци и за твоя преглед и те чакаме с хубави новини!
Етаолче, жалко, че следващите три месеца ще стопирате опитите, но тъкмо малко ще се откъснеш от идеята. Сигурна съм, че ще ви се отрази добре, а много скоро след това съм убедена, че ще се случат отново нещата и този път до финал!  Hug те!

# 481
  • Габрово
Я не се взирайтр и мойто ФСХ уж лошо ама имам зачеване макар и бх .Айде айде без дребнавости аз имах 9.5 в същите референти .
Мери малко се успокоявам като знам пр не съм самичка  Hug

# 482
Момичета  Hug
Аз тотално ще се побъркам.Днес след обяд направих тест Be Live,който беше тотално отрицателен.Най-странното е,че гърдите от вчера ужасно много ме болят,станаха като балони.Имах леко ПМС един ден преди датата за М и от тогава нищо.Все едно няма намерение да ми идва.Днес ми е 14-ти ден след О и знам,че не е възможно теста да не покаже ако има Б.Като знам,че на повечето момичета тестовете им са положителни още преди датата на М....Криво ми е вече,ако ще идва да идва...
ММ допълнително ме изнервя с неговите твърдения,че може би е рано за тест и затова е отрицателен...
Съжалявам,че мрънкам,но знам,че ще ме изтърпите и разберете  love001

# 483
Desi, миналия път и при мен беше така. Отрицателни тестове и след 2 дни ми дойде. Гърдите ми щяха да се пръснат, а аз също щях, защото бях ужасно избухлива. Както и да е.

Колкото до мен, се опитвам да хвана О с тестове. Днес 14ти ден отрицателен.  Rolling Eyes. Поздрави и много  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 484
Моите абсолютно всеки месец много се подуват и ме болят , чеша съм че е от прогестерона . Този път е по -слабо вече си имам и ПМС, та си чакам 😂

# 485
При мен гърдите се подуват след О до два,три дни преди М.А сега е точно обратното-след О си останаха без промяна и станаха болезнени ден преди М.Единствения път,в който бях в същата ситуация беше с ИБ.Знам,че е невъзможно да има Б след отрицателния тест днес и,че може би звуча налудничево(може би малко стил Теди  Laughing).Това човек като се надява,такива безумия му минават през главата  Embarassed
Ще седя и ще си чакам да ми дойде.Обещавам да не ви тормозя,докато няма развитие по въпроса Crazy

# 486
Деси , и аз имам 101 симптома , ама на , теста от днес е - Grinning Сега и зъбите ме заболяха и веднага го добавям към симптомите , ама нали знаеш , шанса след - да има Б е под 1% . Ама нека си мръннем  Hug

# 487
Да драсна един ред  baby_neutral

Още се влача като народна песен  hahaha обиколих 1-2 ханителни магазина ,запасих се със сладки и после ще се чудя ЗАЩО ОЩЕ СЪМ  ПОДУТА като балон  Joy

Мери, е всичко бях чувала , ама това за зъбобола ме разби  Joy Представете си тестовете отпадат и метода за засичане на Б е само със зъбобола  hahaha
Да минава зъба 😉
Слънцето взе да се показва, така че слънчев ден на всички  bouquet

# 488
Ливче и аз съм така,има моменти в които съм готова да убия за нещо сладичко.След това седя пред огледалото и си оплаквам килограмите.
На мен днес ми дойде,чак се зарадвах.Но болките бяха кошмарни.
Хайде,чакаме следващите момичета от списъка да напълнят темичката с положителни тестове.
Слънчева и усмихната неделя  прекрасни  Heart Eyes

# 489
Деси , и аз предпочитам да ми идва , вместо да ми закъснява и само да се чудя , ама ппонякога и така става . Успех другия месец  Hug

Ливче , не съм казала , че ме е заболял зъб , а всички зъби , включително и венците . С предната Б същото ми се случи . Типично е бременните да имат дискомфорт ... newsm26

Успех на всички  Hug

# 490
Добро утро , прекрасни  bouquet
Много ви благодаря за подкрепата още веднъж, Вики, Скорпи, Етойле. Определено според мен е нещо инцидентно, защото като видях мнението на Денис (на същия ден като излязоха резултатите - 3-ти ден) М спря... Нямам представа на какво може да се дължи, но никога М не би е била 2 дни и половина. Остана да пусна прогестерон на 7ми ден след О и ще видим док какво ще каже.
Деси, съжалаявам за М, дано е последна! И наистина е по-добре да си дойде на деня, отколкото да закъснее и главите ни да се пълнят с надежди. Знам какво е  Hug

Прекрасна и усешна седмица ви желая  bouquet

# 491
Добро утро  Hug
Деси съжалявам за Ц  Hug Hug Hug  и аз този месец бях със страшни болки където при мен не се е случвало досега.
На 22-ри ще започна с тестовете за О да видим какво ще се получи.Нагласата ми е че пак ще станат по-бавно нещата и съм решила да го карам по спокойно предния път не можех две години да забременея стана в месеца когато не съм го и очаквала.
Мери какво стана при теб има ли резултат?
На другите момичета по една силна  Hug Hug Hug

# 492
  • Габрово
Самърче  Hug
Случва се това и при мен също,но винаги има физична причина ,така че споко.Хубаво е че пускаш прогестерон ще чакам да се похвалиш с супер резултати и скоро с две черти  Peace

# 493
  • София
Добро утро, момичета!

Ние сме си обратно в София, малко ми е мъчно, че ваканцията свърши, но идват нови неща, за които да се вълнувам Simple Smile Пожелавам ви на всички един прекрасен, слънчев и много позитивен ден!

Съмърче, ще чакаме да пишеш днес и да кажеш как е минал прегледа при док, стискам палци и съм сигурна,ч е всичко ще е наред!  bouquet
Hug и  Praynig за всички, които гонят, нечакат и се изследват! Мамчета - да кротувате с коремчетата и да казвате по-често как сте! Стискаме палци за всички изследвания и покрай вас.  Hug

# 494
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
*Мери*, първи ден на МЦ 20.02., предполагаема О 07.03., Тест/МЦ 21.03. fingerscrossed
deedee87, първи ден на МЦ 15.02., предполагаема О 11.03., Тест/МЦ 25.03. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 08.03., предполагаема О 23.03., Тест/МЦ 06.04.
dan4e02, първи ден на МЦ 13.03., предполагаема О 27.03., Тест/МЦ 11-12.04.
*PINKI*, първи ден МЦ 14.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 15.03., предполагаема O 28.03., Тест/МЦ 12.04.
Соренда, първи ден на МЦ 16.03., предполагаема О 28.03., Тест/МЦ 12.04.

Общи условия

Активация на акаунт