Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Браво, Сова  Hug
Момичета, набързо прехвърлям темата и не помня нищо  ooooh!, защото още съм "дрогирана"
Но желая успех на всяка от вас  Hug
Явно трябва по трудния начин да се сдобием с така желаните бебета  Praynig
Аз ходих на смяна на превръзките, казаха че всичко изглежда добре  Praynig

# 91
Совичка, жалко, че трябва да почакате този месец, но по-важното е, че се откриха проблеми, с разрешаването на които мечтата ти ще се сбъдне по-скоро! Дано всичко влезе в норма бързо и още другия месец да имате зелена светлина да бебеправите! Нещата ще се случат по-скоро отколкото очакваш! Hug
Ливче, радвам се, че и днес са казали, че всичко е ок! Кога ще излязат резултатите? Ще са добри, сигурна съм!
Много палчета на всички НЕчакащи!
На мамите,  Hug !

# 92
  • Габрово
Силве супера са изследванията  Hug
Совичка хубаво е ,че е открит проблема а ще се реши скоро  Hug Аз смятам ,че доста хора страдат от дефицита именно и на двата витамина.Даже сега се замислих и май ще си взема ей така и д и б12 .Някой знае ли схема за да не се пренасити организма ,а с цел профилактика.
Дея и аз виждам чертчката истинаска е тихичко честито и до термин  Praynig  bouquet
П.п Аз останах доволна от прегледа при хомеопата имам напредък още , но има какво да свършим май месец ще пусна хормони тя си ми е начертала план и го действаме .А за цикъла мисля че ще се регулира скоро .Много съм обнадеждена че се нареждат нещата ,бавно е но се  Blush

# 93
Момичета,престраших се и преди мялко направих някакъв тест Blue Dream касета,прилича на Престо,но и зелен и пише,че отчита 25 ml/U,но отчете бледа втора черта.Имам чувството,че не се насищат.11 ден от овулацията ми е.  Simple Smile  baby_neutral

# 94
Ливче, Вики, Скорпи,благодаря ви  Hug
Мелси,на 11 ден от О да видиш бледа чертичка си е супер,по принцип може и нищо да не се види преди закъснението,така че спокойно. Направи си тест 1 ден след очаквания Ц и ще видиш, че се насища  Peace

# 95
Здравейте милички.  Прекрасна е новата тема както винаги.
Крю прекрасна малка бубонка да ти е жива и здрава и да ви носи само радост занапред.  Как си? Надявам се всичко е наред
Ливче радвам се, че всичко е наред и си добре.  Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се похвалиш с двете чертички.
Етоалче ти как си миличка? 
Комалче ти оправи ли се вече?  Бебето как е?  В коя седмица влезе?
Аморе да кажеш как са резултатите?  Радвам се, че си силна жена и няма да се откажеш до последно. Да ти кажа и аз съм същата.  Казах на мм, че колкото и А да направя все някога щастието ще ми се  усмихне. Силно вярвам в това.
Дея аз също мисля като другите.  Дано утре чертичката да е по наситена. Честито.  И до финал.  Силно гуш
Скорпи април ще е вашият месец.  Много палчета и за теб.
Деде прегръдки.
Хриска дано това да е вашият месец.  Толкова ще се радвам ако се случи.
Лори дано всичко е наред и нещата бързо да се  наредят.
Вики ти как си миличка?  Бебчо рита ли вече?  В коя седмица си?
Силве браво за ТСХ и пролактина и другите че са чисти.  Всичко ще се нареди.  Успокой се
Совичка стискам палци и на теб миличка.  Щом започваш терапия всичко ще се нареди и  скоро ще започнеш с опитите.
Много силни прегръдки на всички останали.
Сега да кажа и за мен. Понеже не съм много активна не спирам да ви следя и се радвам заедно с вас но като няма какво ново да кажа за себе си  просто не пиша за да не спамя излишно. Вчера ходих на гинеколог.  Каза ми че всичко е наред и мога да започна с опитите.  Каза също че според него тези изследвания които са направени са били напълно излишни и че съм си хвърлила парите на вятъра.  При положение че имам живо и здраво дете тези аборти в начални седмици за него не се  брояло за А.  Щом съм нямала ембрион значи трябвало да го приема като закъснение на Ц. Каза също че било излишно да чакам да минат толкова много месеци.  Първо вика се успокой, спри да четеш в нета и ще стане без да го очакваш. Да ви кажа отчасти ме успокои и мисля да го послушам. Питах също дали да правя някакви изследвания той ми отговори че нямало смисъл и само пуснахме цитонамазка.  Резултатите ще са ми готови във вторник.  Стискайте ми палци всичко да е наред.  Общо взето е това.  Сега смятам да спра да мисля за бебе и нещата ще се  наредят.  Просто ще правя секс с удоволствие а не по предназначение както досега и вярвам че нещата ще си дойдат на мястото.  Лека и спокойна вечер ви желая.  Целувки на  всичкиииии

# 96
Криста, няма лошо, че си пускала изследвания. Важното е, че са добри. Стискам палци и за цитото във вторник! Радвам се, че срещата с док ти е повлияла положително и си спокойна. При репродуктивен специалист ли ходи?
Стискам много силно палчета нещата да се случат още този месец, защото наистина спокойствието върши чудеса! Вярвам, че и твоите две черички ще озарят прекрасните ни теми! Пожелавам ти го от сърце!
Иначе моят бебчо се разрита, вече няма как да сбъркам движенията му с къркорене, в началото не бях сигурна, че е той. Днес влизаме в 20-та седмица, въпреки, че в понеделник на УЗ отговаряше на 20 + 1, но понеже върви голям мъж та затова. love:
 Hug

# 97
http://prikachi.com/images/856/9062856x.jpg Ето я,изобщо не ме радва.

# 98
Мелси,
тестове преди Ц, които си правех също не бих казала, че се насищаха. Днес даже ги гледах и си казах "а, има разлика", обаче се оказа че гледам 1я и бях решила, че той е по-наситен : ) Спокойно 🤗

# 99
  • Габрово
Криста много се радвам че си намерила своя начин и доктор  Hugще чакаме скоро да имаш най-хубавия повод да пишеш  baby_neutral
Мелси чертичката си е чук за 11ден след ОВУ  Shocked Защо да не те радва ,ако нещо те притеснява пусни две чхг през ден  Peace

# 100
Мелси, спокойно, преди закъснението са бледи чертичките. Аз даже и не си правих тестове до насищаща се черта, защото пусках чхг и то потвърди бременност преди закъснението.

# 101

Моите чертички даже бяха още по-бледи пък бях бременна. Зарадвай се  Hug Станало е повярвай ми Simple Smile
Ако ти се дават пари пусни си кръвен ЧХГ и ще видиш, че е положителен. Желая ти лека бременност с най- пухкавия финал на края  Hug Hug Hug

Вчера най после направих хормоните за ЩЗ . Не ги бях пускала от близо 2 г. Също така ми беше 11 ден от О и пуснах ЧХГ , но е 0.100. На 11 ден кръвния вече си отчита вярно, нали. Ето ми изследванията:

http://prikachi.com/images/211/9063211C.jpg

Какво мислите вие? Дали има нещо обезпокоително? 

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 10:40 от 💘amore 💘

# 102
Мелси, имаш прекалено големи очаквания от уринарните домашни тестове и то дни преди да имаш закъснение Simple Smile Не случайно се препоръчва да се правят на ден закъснение. Точно такива са чертичките, когато се тестваш толкова рано, не се сдухвай излишно.
Криста, хубави ще са изследванията, ще видиш! И вярвам, че много скоро ще се получат нещата, лошото остана в миналата година и сега ти е ред само за много радостни моменти  Hug
Совичка, стискам палци за най-зеления април  Hug
Аморе, пусна ли ЧХГ вчера?
ПП: Жалко Sad С другите не съм наясно.
Деяяяяя, а ти мина ли вече през лабораторията?  Flutter

# 103
Аморе , ТСХ ти е високо за забременяване. Трябва да е около 1,5 - 2макс. Даже повечето док препоръчват 1,5... Трябва да почнеш Л-тироксин, с най-малката доза 25 бързо ще го вкараш в релси. Hug

# 104
Дааа както стана при мен ,жив пример 🤗
Деяяя чакаме да разказваш 😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт