Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Мелси, ако не се лъжа от другите теми в проблемното имаш поставян Прегнил/Хориомон преди 10 дни. В този случай не вярвай много на бледнушките. Може да все още да се чистиш от прегнила.

Тихичко честито на всички видели заветните чертички. Може хич да не пиша тук, но ви следя и ми стопляте душата.  Hug

А за Дея бях убедена, че ще успеят след ЦС .... просто беше въпрос на дни. Ех как обичам да съм права за тия неща.

Аморе, на теб стискам особено силно палци. От сърце ти пожелавам скоро да бъдеш най-безумно щастливата мама на света  Hug

# 106
Аморе , ТСХ ти е високо за забременяване. Трябва да е около 1,5 - 2макс. Даже повечето док препоръчват 1,5... Трябва да почнеш Л-тироксин, с най-малката доза 25 бързо ще го вкараш в релси. Hug

Не смея да пия нищо на своя глава, че ме е страх. На 20-ти съм при Сигридов и ще видя и той какво ще каже. Дано и той да не вдигне рамене и да ми каже, че шансовете са ми много малки.

Solace, благодаря ти миличка  Hug
Дай Боже на всяка една от нас да дари детенце!  Peace

# 107
Ами имах на 27.02,имах и други лекарства за задържане,но не съм наясно дали влияят на тестове,за първи път ми правят стимулация.
Може ли да погледните и моите хормони на 3 Ден http://prikachi.com/images/257/9063257s.png

# 108
  • София
Добро утро прекрасници, и благодаря, че ме мислите.

Тази сутрин едвам издържах да изчакам ММ да излезе за работа и хукнах към лабораторията. Минах през Цибалаб, че са ми по-близо и свърших работа за нула време. Казаха, че до края на деня резултатите ще са готови. Сега сигурно през 30 минути ще проверявам като луда  Crazy

Хубавата новина е, че днес направих още един тест и едно Престо, и чертичката си се насища и вече никак не е толкова бледа и въпросителна, а една розова бледушчица. Ще пиша вече със сигурност като имам резултати и от ЧХГто Simple Smile

Прегръдки за всички!  Hug

# 109
Ох Дея радвам се че си отишла стискам палци мнооого и се чакам да пишеш после.
Вики много хубаво че всичко е наред при теб нека така да си остане и докрай. Поне половината мина.
Комалче мила страхотна си
Дано наистина резултатите да са добри и аз най-накрая  вече да се успокоя и да действам.  Дано всичко лошо е останало в старата година.
Стискам силно палци на всички.
Прегръдки и целувки от мен

# 110
Мелси, прегнилът наистина влияе на тестовете за бременност. 10000 единици се чистят за 10 дни и от ранните тестове за бременност в случая няма никакъв смисъл - могат само да те подведат.

# 111
  • София
Здравейте !
Минавам да ви пожелая хубави почивни дни! А за работещите бързо да минава.
Дея,  а аз ще проверявам тук честичко дали си писала.    Hug    Hug
Късмет на всички и нечакащи и гонещи .

# 112
Верано бяха 5000 единици на 27.02

# 113
Дея.бравоооо много ти се радвам наистина.Резултата и от кръвния ще е положителет сигурна съм.
Криста успех и на теб.Права си че имаме по едно живо и здраво родено дете ,а за вторите ни се борим толкова време.На моменти се чудя дали има смисъл....
Аморе.дано момичетата които са по компетентни се включат.Съвет не мога да дам.Успех при Сигридов.
Пуфи ти работиш ли още?Дано не ти е тежка работота.
Комалче как сте с малката.Слуша ли?
Вики все по силни ще стават ритниците на малчо.Ох с умиление се сещам ...прегръдки.
Етоалче ,а ти ? Hugи за теб и смело напред.Дойде ли първия Ц?

# 114
Верано бяха 5000 единици на 27.02
На всеки 24 ч количеството се разпада на половина (пак поне 10 дни трябва да се изчака) . При първата ми бременност имах прегнил 10000 и правих тест на 14- я ден, ЧХГ ми беше 26, а лекарката ми беше казала да изчакам до 16- я ден.
Много се надявам чудото да е станало, но имай едно на ум Hug. Стискам палци!

Аморе, какво стана при теб?

Дея,  Hug!

# 115
Благодаря ви за поясненията
Толова много се радваше мъжа ми,днесхе 12 ден от това лекарство,наболява ме матката,имам напрежение там,ще изчакам 15.03 и ще се разбере  bouquet
Дея,стискам палци за теста!

# 116
  • София
Хриска , не съм ходила на работа вече доста време. Но сигурно ще си спретна някой работен ден за разнообразие .
Ти как си ? Много прегръдки за теб и красивата ти дъщеричка.   Hug

# 117
Деяяяяяяяяяяяяяя, дай теста ...днешния Simple SmileДай да плакнем окото ..Няма да откажеш на прясно оперирана ...нали  (сега всички ме глезят  Twisted Evil) Thinking Mr. Green
Много се радвам , просто чета и не мога да го осъзная Simple Smile Прочитам пак и пак и пак  Crazy Прекарсен пример, че не трябва да си отказваме  Peace
Вики , надявам се и вие да сте добре с малкия  мъж   bouquet
След 2 седмици ми казаха да отида за епикризата, и сле цикъл на преглед , но мисля направо след Ц да отида ...че.ми доста далече.
 Hug за всички

# 118
Ей, момичета много се радвам за положителните тестчета Hug беше време Peace

# 119
Здравейте, влизам на бързо да ви кажа че най-сетне го дочаках.... Положителен О тест на 25-ти ден, вече бях отчаяна Thinking Вчера беше почни тъмна колкото другата, но днес са еднакви. Wink ще се постараем тези дни пък да видим. Стискайте палци.
Сметнах че по веднъж на 6/7 месеца имам такъв дълъг Ц и май О е 25/26 ден. Дано успеем ако не ЦС.
Дея-чакаме резултати...нямам търпение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт