Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Деяяя,чакаме чхг-то  Heart Eyes Hug
Хрисче,добре съм,ти как си  Hug Още чакам първия ц  Simple Smile
Вики,браво за първите ритничета,сигурно вече имаш и коремче  Heart Eyes Hug
 Hug Hug за всички

# 121
Силве, браво за изследванията! Дано и останалите да са ОК.
Совичка, скоро ще се решат всички проблеми. Ще ти стискам палци през април.
А и като пропуснете 1-2 месеца в опити- после шанса е дори по-голям да се случи чудото  Hug (Нали са казали хората, че всяко зло е за добро Sad  - много ми беше трудно да разбера смисъла на тази поговорка, но в нея има много мъдрост). Силно вярвам, че ще ни зардаваш  bouquet
Мелси, не съм компетентна, но се надявам чертичката да е предизвикана от  ylinfant Praynig
А относно хормоните - можеш да попиташ Денис. Според мен обаче - съотношението LH/FSH е добро  Laughing. Тестостерона също мисля, че е ОК. Друго обаче не мога да кажа.
Криста, палчета за цитонамазката и бебеправенето. Ще чакаме да ни зарадваш  Hug
Аморе, както са ти казали момичетата - TSH е малко високо, но антителата ми се струват ОК. Ако нямаш определени оплаквани е добре, но при планиране на бременност е репоръчително да бъде по-ниско. Консултирай се с ендокринолог  Peace
Деде, силни палчета да успеете този месец  Hug
Етиоле, Ливче, Екзактли  Hug
Дея, щом чертичката се насища, не се сдържам да ти кажа: Честито  Hug. Дано дано всичко е наред до термин   Praynig
На всички бременилчета  bouquet - вие сте примерите, че не трява да е отказваме и отчайваме от временните неуспехи!

# 122
  • София
Момичета, благодаря ви, че ме мислите толкова много, нямате представа колко много означава това за мен! Това ЧХГ го бавят, казаха ми, че до края на деня трябва да е готово, проверявам го през 10 минути  Crazy ще пиша веднага като излезе Simple Smile

# 123
Здравейте в този мрачен ден , момичета  Hug

Дея , чакаме резултата с нетърпение , макар че мисля , че няма съмнение  Heart Eyes

deedee87 , действайте и скоро да се похвалиш с две черти и на теста за Б  Peace

Момичета , какво стана с Шик и Моникааа ?

Да ви кажа аз съм няколко дена след О и имам срязващи болки в единия яйчник , остри са и неприятни , да не е някакви киста се притеснявам  Thinking

# 124
Дея, имай търпение, ще излезе около 4 часа, спомням си моето само решфрешвах страницата, но някъде ранния следобяд беше готово.  Hug

# 125
  • София
Ето меее:
общ бета ЧХГ -   58.880   mU/ml
За ЧХГ преди закъснение мисля, че е добре, поне така видях в темата за кръвния, но не разбирам много  Blush В понеделник пак ще пусна.

# 126
Еее ето вече няма съмнение ! Разбира се че е добре мила Дея ! Чакам да разкажеш за реакцията на мъжа ти , сигурно ти се пръска сърцето от вълнение🤗

# 127
Вече официално ...Честитооо Hug Пожелавам ти много лека Б и до термин  passifier

# 128
  • Бургас
Много е добре даже  Crazy Crazy Честито и леко да е до финал!

# 129
  • София
Дея, резултата ти е супер! Съвсем спокойно можеш да изненадаш вече ТМ с прекрасната новина. Вече официално ти пожелавам лека и безпроблемна бременност до пухкав финал!  Hug И ще чакаме да споделиш как си съобщила прекрасната новина  Heart Eyes

# 130
  • София
Дея , още веднъж Честито ! Пожелавам ти най- леката и спокойна бременност.   Hug   Hug   Heart Eyes

# 131
Дейче браво.Много ти се радвам.Честито и ноемврийско бебче ти желая.
Етоиле ще дойде Ц.и започвате отново.

# 132
И аз пуснах чхг но обяд,но ми се вижда малко Total beta hcg 10.98 ml/U
Дея Честитоо и успешно до пухкав бебчо. bouquet

# 133
  • Бургас
И аз пуснах чхг но обяд,но ми се вижда малко Total beta hcg 10.98 ml/U
Дея Честитоо и успешно до пухкав бебчо. bouquet

Според мен това е остатъчно от прегнила. 5000 единици се чистят  поне за 2 седмици.

# 134
Деяяя честито  Hug Така се радвам за теб  Heart Eyes За преди закъснение е страхотно чхг!

Общи условия

Активация на акаунт