Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Дея, супер резултат! Бравооооо !! Официално честитооо , желая ти лека бременност и пухкав бебок на финал!   newsm44 EFP preggo ylinfant newsm51

# 136
И аз пуснах чхг но обяд,но ми се вижда малко Total beta hcg 10.98 ml/U
Дея Честитоо и успешно до пухкав бебчо. bouquet

Според мен това е остатъчно от прегнила. 5000 единици се чистят  поне за 2 седмици.
Сложиха го на 27.02,12 ден вече,много ми стана мъчно.  Confused

# 137
  • Бургас
Рано е още за каквито и да било тестове. Най рано 14 дни след поставянето на прегнила. Не се разочаровай и не прави безсмислени тестове, слушай инструкциите на лекарите, така ще си най-малко разочарована, ако не се получи

# 138
Не разбирам от ЧХГ, обаче щом казват момичетата, че е добре значи е така!
Дея , казах ти че ще имаш най-хубавия подарък за годишнината!  На вашето място с + тест. ....искам да ви наблюдавам от някъде  Crazy как ще кажеш на ТМ , реакцията му ...изобщо всиЧкооооо  Party
Явно е вярно че ЦС помага много..боли или не , упойка или без ....на който се чуди да прави или не ....Не се чудете явно работи! Имаме доказателство  Peace

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 17:26 от Live_Love

# 139
Дея, прекрасна, тихичко честито!  Hug
Така се радвам, сигурна бях, че след ЦС ще се случат нещата! Хайде утре да си изкарате страхотно и чакаме да споделиш как си поднесла новината на ТМ!   Hug

# 140
  • София
Ех момичета, толкова много ви благодаря... направо не знам на кой свят съм, а без вас съвсем щях да съм за никъде.  Crazy
Освен ЦС при мен главна роля изигра и Утрогестана, защото лутеалната ми фаза се оказа кратка (11-12 дни) и без прогестеронов препарат нямаше как. Така че Ливчето е права, ако се чудите за ЦС - недейте, а действайте.
Редактирам : относно казването на ММ, последните два дни даже лееекичко го баламосвам, че по-скоро не е станало, а утре на годишнината ни като отидем на любимото ни място ще му дам кутийка с биберон и на дъното + тестче Simple Smile За реакция ще ви разкажа утре вечер или в понеделник. Едвам се сдържам да не му кажа  Crazy

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 17:11 от Deya_Nova

# 141
Надеждата умира последна,надямам се поне частица от този кръвен да е от бебче.

# 142
Дейче,честито мила! Всичко ще се нареди и ти желая пухкав, ревящ финал ❤

# 143
Дея,  ах как се радвам за теб  Hug
Честито и лека и успешна бременност до финал  Peace
Сигурно, ТМ щеотиде на седмото небе Simple Smile
Чакаме новини  Hug

# 144
 Деяяя,бравооо  Hug Hug Hug
Официално честито ,лека б,ти го заслужаваш  Hug bouquet
Страхотен подарък за годишнината  Heart Eyes  Hug

# 145
  • София
Дея, честито! Много се радвам за теб  Tired. Желая ти лека бременност и едно пухкаво бебче на финал  bouquet

# 146
Дея, честита бременност! Много лека, без неразположения и до термин! За тази годишнина ще има да разправяте и на внуците.... Hug

# 147
Дея,честито и от мен  Hug Желая ти лека и щастлива бременност , както и най-сладкото бебче  Heart Eyes Това е най-страхотния подарък форевър.

# 148
  • Varna
Деяяяяя,честито Heart Eyes Това е най- прекрасния подарък. Лека и спокойна бременност с пухкав и здрав бебешок bouquet

# 149
Дея честито и от мен миличка.  Толкова много се радвам за теб.  Пожелавам ти лека и безпроблемна Б до финал.  Сигурна съм че всичко ще бъде наред.  Мисли положително и нещата ще се случат по най-добрия начин.  Целувки и прегръдки

Общи условия

Активация на акаунт