Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • NE
Ох много болни. Дано бързо се оправят всички!
Вилито няма пробелем със слуха защото изпълнява всяакакви команди ... но при негово желание. Постоянно плямпа, но по-скоро звуци изпробва. Понеже, забележете се е абонирал за една сюрия детски канали в ютуб научи много думи на английски - брои до 10 и познава основните цветове като ги разпознава по картонки, казва животни като pig, cow, duck, cangaroo, kitty или cat. Има една песничка с показване на части от тялото и се справя много добре. На български казва айде, не и да. Чувала съм и чао, тати, вода и ало. Рядко казва нещо на български. Откакто се е родило бебето много напредна, но и много дръпна назад в някои емоциаонални отношения. За физически умения нямам никакви тревоги. Вече рита топка и прави опит за финтиране с нея.

# 226
  • shumen
Меци,аз не бих мазала гърлото в такъв случай.
Цвете,ще видиш ще се отпусне скоро Вили и ще проговори,че няма и да спира.
Пънче,успех с захранването.
Моме,да се оправят скоро и двамата и да не се разболяват повече.
Бамби,не се притеснявай.Не е изостанал.Ще ги научи все до първи клас.
Моето сега да се оплача спи,но е много неспокоен.Върти се,мрънка,става на сън и за час от както съм се прибрала това е 2 път.Явно нещо го дразни,но не мога да разбера какво е.

# 227
Все повече се убеждавам, че колкото повече деца вкъщи, толкова повече болести. Всичко що е в училище се носи в къщи от Мишо, но поне той не боледува, най много да пусне малко сополи. Искрено се надявам като тръгне Гого на ясла, даси е изградил що годе някакъв имунитет и да не боледува много.
Ей това са моите страхове и надежди!

Стели, Ради е уникален Simple Smile
Влади пък още не познава цветовете,  брои донякъде, но буквите не знае. Нещо не се справя с карането на колело.
Ади не говори особено и ми е странно така, защото Влади много говореше, но има време Simple Smile

Пънче успех със захранването Simple Smile

Всички болни да се оправят!

# 228
Фея, Вилито ще натрупа потенциал от думи и тогава ще проговори - правилно и отведнъж....така мисля. После ще ти е чудно как казва неща на които никой не го е учил, а той ще ги е запомнил от ежедневието. От раз ще имаш голям приказващ човек.
Успех на Йоан в първата лъжичка!
Болните ... бързо да им минава!!! На мамите кураж и сили!  Hug
Ние знаем всичките цветове и марките на колите  #Crazy Айде на първото съм го учила, ама тази втората екстра как се получи?  newsm78 От буквите познава неговата, на мама и на тате. Рисува като държи молив/ флумастер с трите пръста... и рисува човечета /нещо като Снежен човек/  и Гъми Беър Grinning  Така държи и лъжицата, а не иска да яде сам. Дайте ми идея как да го накарам да яде сам, а не да го храня? ooooh!

# 229
  • shumen
Принцеско,според мен ще се научи да яде сам като тръгне на градина.Дени като тръгна на ясла започна да яде сам и дори лелите там,а и сега госпожите в градината го хвалят,че яде много чисто и почти не се цапа.
Моето пък днеска му беше някакъв ден на истерии направо.Още с излизането сутринта започна да реве и се тръшка,че искал на площадката,но не къде да е,а в мокрия и кален пясък,но не позна.Накрая стигнахме споразумение,че ще ходим на друга площадка и миряса.После обаче с прибирането стана пак страшно и се прибра с кански рев и тръшкане,че не иска.Кипна ми и го оставих на етажа пред вратата да се нареве,но точно тогава реши,че ще рита и блъска входната врата и вече ми прикипя и го вкарах в нас и го наказах.Сега една седмица ще стои без да му купувам нищо от магазина,за да се научи,че трябва да слуша.

# 230
  • В къщурката на хълма на феите
явно днес ще е било нещо заразно с тва тръшкане Mr. Green Ема с такъв кански рев си легна, че просто тая вечер сигурно цяла нощ ще бълбука откъм нос .. искам тати, искам баба, искам леля, искам на баба Каля шурея, НЕ ИСКАМ МАМАААААААААААААААААААААААААААААААААА .. вероятно това сега цяла нощ ще го слушам .. хем, ще има мамоо??, хем не те искам .. откак е по-читаво времето излизаме за повече от 15 минути навън и като се прибере е нещо страшно .. толкова е превъзбудена, чеееееееее сериозно се чудя дали да не спра да я извеждам, тия дни не ми понася на нервата .. и едно главоболие канско имам .. пфффф ..

Бени не съм те засичала днес, кво прайш? Hug

# 231
  • shumen
Меци,аз и да не го извеждам пак е непоносим направо.Все намира за какво да реве и се тръшка.Явно и аз съм изморена от работа и днеска и ми дойде и ми е нервно,но това реване,че чак дране ми идва в повече.

# 232
  • Варна
И аз да се запиша с истериите тази вечер, че и х2 ... На моменти сериозно се замислям, дали да не се разведа?!? Не издържам с 2-ма рогачи на едно място 😫

# 233
  • shumen
Арвенче,на мен пък само ми се натяква,че сме разделени,и Дени затуй бил такъв инат.Нямал бил баща да му се кара и наказва.Иде ми вече да хвана гората. Embarassed

# 234
Арвенче и аз понякога така си мисля .. ама като приспя всички и в тишината ми минава Blush

# 235
  • до едно тепе
Хах аз ги наказвам наред- редя ги по големина. Татко, Слав и Бубето. Шегувам се разбира се, но често го отнасят и двамата рогати(баща и син). Бубето е друга хава. Май по женски схваща,че няма да стане нещо и дори да ревне и да се тръшне не е за дълго Whistling Днеска спа кифлата 30 минути. По едно време почна да се криви яко, обаче като хапна и и дойдоха силите и пак в 9 заспа. Вече рева веднъж за лопатките-днеска едно дете и беше взело лопатката на пясъчника ooooh!
Не знам дали съм ви казвала, обаче Слав ходи насън. Последните няколко месеца го хващахме поне 3-4 пъти да се щура посреднощ из стаите. Прави го като нещо го впечатли повечко. Единия път беше седнал на дивана и викаше едно от приятелчетата си, друг път търсеше братовчед си. Подозирам,че и Бубето ще има тези заложби както ми реве нощем за батко си, за лопатките, за кофичката и каквото се сетите още. Crazy

# 236
  • shumen
Поспаланче,Дени и той спеше по 30 минути и пак заспиваше в 9.А сега,ако спи час на обяд и вечер до сред нощ няма заспиване.

# 237
  • Sydney
Не пиша, защото ще се застрелям ритуално някъде, всичко е наопъки, само гадости една след друга, края се не види... тотално съм изгубила всякаква надежда и желание да се противопоставям на каквото и да е...

# 238
Оф, Бени....не губи кураж Hug... Надявам се скоро да напишеш друго. Горе главата!!!
Дани, мойто заспа току-що.... Следобедния сън ни е от 15.30 до 18.30-19 ч. Ама каквото-такова. Хич не ми се ще да го будя, та да влезе в някакъв по-приличен режим.

Сигмето не се е отразявала скоро....Как е Лия?
Арвен, дръж се!  Hug И това ще мине....

# 239
Бени след дъжд винаги изгрява слънце Hug

Общи условия

Активация на акаунт