Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Сливен
Варицелата Ивайла я изкара през 2015 по Великден, леко мина, без темп. с много малко пъпки, тогава бях бременна с Тео, Алекс така и не я е карал.
Днес ми звънна ЛЛ на децата, иска да заведа Алекс за реимунизация точно за Морбили, юрнали са ги до 07.04. да го направят с всички деца, които подлежат тази година.
Меци, аз съм набор  завършващ на "2", трябва да проверя при ЛЛ, което пък е накара да се зачудя дали слагат ваксини по време на кърмене, защото аз кърмя все още.

# 331
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси тази ваксина трябва да се сложи след рождения ти ден, ако все още кърмиш тогава, е наложително да се информираш по този въпрос Peace

# 332
  • shumen
Бени,и аз мисля като теб за ваксините.
Моме,радвам се,че е по добре Марти.Дано и занапред е така и никакви лекарства повече.

# 333
  • Sydney

Почерпете се РД на Ема Simple Smile)))
Дивак голям е, да е здрава, другото се постига Simple Smile

# 334
  • Варна
Жива и здрава да е Ема! Весел празник, Бени! Прегръщам ви.
Добро утро Simple Smile

# 335
  • NE
Честит рожден ден на Ема!
Пожелавам и здраве, щастие и весели игри. bouquet

# 336
Да е жива и здрава, Ема. Повече да слуша и късметът да върви редом с нея.

# 337
  • При моето слънце
Бени, живо и здраво да ти е дивачето, много хубав празник ви пожелавам  bouquet
Добро утро  Hug

# 338
  • Сливен
Жива и здрава да е Ема, много късмет и щастие да има в живота си  bouquet

# 339
  • В сърцето на любимия човек
Честит рожден ден на Ема! Да е много здрава, щастлива и да сбъдва мечтите си с лекота!

# 340
Аз вече честитих, но пък нищо не ми пречи пак да кажа едно честит рожден ден на порасналата Ема Heart Eyes

мен вчера ме сполетя червеното щастие, ама толкова ме сполетя, че не мога да седя седнала и така ме боли стомах от всичките спазми, че се чудя тоя орган жизнено важен ли ми е или мога да го махна и ще ми е по-добре Tired в този ред на мисли, понеже за болката нищо не помага, а пък имам изостанали две ампули но-шпа, според вас дали мога да ги използвам по предназначение и да очаквам малко да ме отпуснат .. боже, а след половин час съм на изпит по клинична психология .. тука да знаете вече няма да се размине работата .. прочела съм си веднъж материала, установих, че съм класически случай на астено-депресивен синдром, успокоих се и заспах Mr. Green нямах никакво време за подготовка, преподавтеля е мощен гадняр, обаче се надявам за поправката да имам повече време и там да го закова .. ако не, ще си го влача докогато мога Mr. Green стиснете все пак едни палци да се падне нещо, дето от обща култура и логично мислене мога да изкарам три, няма да се сърдя изобщо Mr. Green

# 341
  • Варна
Мец, доколкото те познавам не три, а пак отличен ще имаш 😁 Боцкай смело но-шпа, дано помогне!

# 342
ахахахах не не, този път няма да се размине .. предмета е сложен, важен, а преподавателя няма да го описвам, че думите не стигат .. да кажем просто, че човека страда от доста комплекси, най-лошия от които, че майка му е доказан професионалист, уважаван в професията и той не може да я стигне .. оттука страдат студентите, пък и не само те, ами целия персонал във факултета, нейсе .. стискайте за три! Mr. Green Mr. Green

# 343
Честит рожден ден на Ема ! Да е много здрава и щастлива и по - послушна Simple Smile
Меци, стискам палци Simple Smile

# 344
Честит рожден ден на Ема, да е жива и здрава и много щастлива!

Мец стискам палците, макар че и аз мисля, че ще изкараш повече от три Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт