Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • В сърцето на любимия човек
Яже - много стиснати палци и от нас  Praynig Praynig Praynig

# 376
  • Варна
Яже, с вас сме!!! Много прегръдки и положителни мисли, и от мен ви изпращам! Вярвай, че всичко ще е наред!

# 377
  • В къщурката на хълма на феите
Принцеска, Петьофи, Поспаланче мен ме коси това, че той като ядеше като ламя, му се брояха ребрата, а сега какво ще стане Shocked снощи като го разигравахме - аз обикалям като акула с купичката, отколко него, майка ми го държи на ръце - и си изяде всичката супичка, че и за още отваряше устичка, амаааа нямаше .. ОБАЧЕ! аз не искам такааааа .. ще се научи, да яде само като маймуна и после къде ще му излезе края .. вчера докато съм била на изпит около 9:30ч., изял обичайното си количество бисквити с кисело мляко + огромно количество кус-кус /това го разбрах по-късно/, после в 17:30ч. си изял десерта от ДК + един мъничък банан и после 22:30ч. по вече описания от мен начин супичката от ДК с 1 филийка хляб .. сега вероятно някой ще се чуди що се тръшкам, но на него това не му е обичайното меню .. той яде на закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря по около 300гр. храна + между храненията каквото успее да си изпроси или намери сам .. гледах му венците, както предложи Арвенчето, но те не са по-надути, отколкото бяха миналата седмица примерно .. нещастна съм .. искам си пак ядящото човече Cry Cry Cry

# 378
Яже, стиснати палци и от нас  Praynig Praynig Praynig  Всичко ще е наред, вярвам и съм сигурна.

# 379
  • При моето слънце
Извинявай, Меци, обаче това е твърде много храна за дете на неговата възраст. Моят големия не яде толкова.
А и децата също като възрастните имам моменти, в които нямат апетит. Не го насилвай, не го гони с лъжицата. Той сам ще ти оокаже, че иска храна.

# 380
  • Варна
Баба Яжка,
много стиснати палци и от мен.

# 381
  • Бургас
Ивейн яде така на периоди. Обикновено като вади зъби яде всичко наред, дори неща които по принцип не обича. И като влезе във фаза и стисни устата и почти не яде. В началото се притеснявах, после спрях. Расте си и се развива, съвсем в норми

Яже, стискам ви палци!!!!

# 382
  • NE
Аз не насилвам с храна. От половин месец почти нищо не яде от проклетите зъби. Да не говорим, че е решил само аз да го храня и това много усложнява положението на вечеря, понеже на бебето му се спи и иска да го гушкам.

# 383
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка то и Ема не изяжда толкова, но той си е така откакто беше на 10 месеца, нито повече, нито по-малко .. колкото дават в кухнята, толкова давам и аз .. е, плюс някоя солета или каквото там си изпроси, по някоя и друга хапка .. ако ти го снимам гол, изглежда като сомалиец .. ще е пълен късмет, ако на следващата ДК е повече от 10.500 .. Ема като си гледам записките на тази възраст е била с кило отгоре Flutter Flutter
Цветенце то и аз не го насилвам .. иначе бих ли го оставила да не яде от 9:30 до 17:30 Whistling

# 384
  • При моето слънце
Меци, за сведение Георги на 1г и 9м беше 10.8кг и ми изглежда даже пухкав. Мишо беше 10 кг на 2 години и затова сега малкият ми се струва дундьо. При теб пък е било обратното и затова може би се шашкаш повече.

# 385
  • Варна
Стига бе, Борислав на една година беше 10,600 и в никакъв случай не беше пухкав, съвсем нормален, по-скоро слаб Laughing Колко са различни децата Simple Smile Ама моят е височък за възрастта си.

# 386
  • NE
Вилизар на 2 г. беше под 11 кг. На 3 г. е 13,600 кг. Освен това е нисък и мяма вид на тригодишен. Ако не знаех кога го родих и аз щях да се объркам.

# 387
  • При моето слънце
Месечко, така е, различни са децата, както и родителите им. Мишо ми е много слаб, винаги е бил в долните граници по тегло, но в средните за височина. В момента е 20 кг на 121 см. Няма къде да го щипнеш. Винаги когато върже малко мръвка, следва скок в растежа и пак е сух. Георги пък върви по-тежък и по-нисък от батко си. Най-важното е да са здрави, пък другото си е ген. Не може аз да съм кинта и двайсет и да очаквам децата ми да са по 2 метра  Mr. Green

# 388
  • Варна
Брейййй, Атанас е гигант, нищо че го родих дребен 😁 106 см около 16, 200 кг, а му се четат ребрата.
Меци, ще ти кажа нещо, което ММ винаги ми казва в такива моменти : " Спри да го мислиш и да се тревожиш, ще прояде! " .

# 389
Яже, мислите и молитвите ми са с вас! Всичко да мине и завърши благополучно  Hug
Моите вървят ниски и кльощави, не знам на кого са се метнали, но не е на мен във всеки случай  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт