Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • В къщурката на хълма на феите
Принцеско четох, че днес имало много силна магнитна буря и може би затова .. мен от няколко дни ме цепи главата, но си мисля, че претоварването ми идва в повече .. вече много сериозно си мисля, за една отпуска, така или иначе трябва да си използвам половината до края на юли .. или пък направо ще пусна месец през лятото .. пфффф искам да идват събота и неделя Tired

# 361
  • София
Мен ме мори сега такъв вирус.
Едни трудноподвижни лепкави сополи.
Като се лепне по гърлото кашлям и въздух не мога да си поема.
Детето и то е болно, но на малкото носле помага фр, при мен пръскам но ефект няма.

# 362
  • Бургас
Алекс и как пристъп при спокойни дробове?! сериозно питам, просто нещо не мога да си го обясня .. от гърлото ли, как???

И аз това запитах след това ММ като се чухме по телефона  newsm78 newsm78 newsm78. Тъй като и аз не мога да си го представя, а тя продължава да кашля от време на време ми каза.

Вирус е, всички около мен, вкл Ивейн са с подобна пристъпна кашлица, основно нощем и от студено и прашно. Атакува ларингса и при най-малко дразнение се почва с кашлица. Сироп и инхалации, витамин ц и калциев.Минава трудно. Баба ми кашля цял месец  Hug

# 363
не знам кое е за предпочитане - гъсти или течни сополи .. и двамата ми минаха през един и същи вирус и двамата едва не се удавиха в сополи .. то теч то чудо .. накрая доки изписа тобрадекс за нослетата и в комбинация с назика стана ЧУДО!!! буквално след часове тва нещо спря .. сега майка ми се мори от вируса, при нея изби на онази странната хрема, дето през деня ти е мокро на носа, но си дишаш спокойно, а пък вечер не ти тече носа, но пък не можеш и да дишаш .. абееее отврат ..

в този ред на мисли да ви питам възможно ли е Здравко да ми отказва храна заради АБ .. първите два дни нямаше проблем, после два дни малко с молби и развлечения се хранихме и вече последните 2-3 дена тука /снощи беше последния 6ти прием на АБ/ никак .. само спи и пие вода, но храна не иска да погледне .. снощи му стисках устата, за да налея вътре буквално 10 лъжици супа, за да не изкара целия ден на вода и една ябълка Tired

# 364
  • Варна
Меци по-скоро бих заложила на зъби или период някакъв ... Дано премине бързо, каквото и да е, че знам колко е гадно да не ти яде детето Sad Новини от Яжето имаш ли?

# 365
  • до едно тепе
Ако е направила ларингоспазъм може и абсолютно нищо да и няма на другия ден. Аз правя някакви спазми пролетно време от полените. И то повечето са нощем. Събуждам се с усещането,че някой ми е седнал на гърдите и не мога да дишам, калшлям зверски от 10 мин до час и след това отминава и сякаш нищо не е било.
Алекс дано с това се разминете и бързо да се оправя Hug
Мецко случвало се е Слав, ако е на АБ да не яде. В най-тежкия период кара 40 дена на кус кус( по едно ядене дневно), солети и бисквити(по 2-3 дневно) Давай му каквото поиска. После ще навакса с яденето.

# 366
Меци по-скоро бих заложила на зъби или период някакъв ... Дано премине бързо, каквото и да е, че знам колко е гадно да не ти яде детето Sad Новини от Яжето имаш ли?
не, нямам, но не смея и да й пиша Whistling

# 367
  • Велико Търново
Влизам съвсем набързо да не ни мислите. Или по-точно да ни мислите с цялата положителна енергия, на която сте способни. Утре е операцията.

# 368
Имаш палци от нас! Научно доказано помагат! Всичко ще е наред! Hug

# 369
Честит рожден ден на Ема!Нека е много здрава,щастлива и много да радва всички ви!
Яже,успех и сила за утре.Ще чакаме да ни съобщиш хубави новини

# 370
  • до едно тепе
Яжеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да мине добре операцията

# 371
  • Sydney
баба Янка Стискаме силно палци, всичко ще е наред  Hug

Аз като ви казвам, че вирусите идват от наше село вие не вярвате... Ема кашля буквално три месеца, всичко й чисто, спокойно; миналата седмица завъди ужасен сопол, който хванах и аз и ако ме чуете как кашлям може да сте сигурни, че ще си изкашлям дроба... вечер е най-сериозно, чак не мога да спя и сополи на кило...

# 372
Яже,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Вярвам, че всичко ще се оправи. Вярвай и ти!  Hug
Меци, благодаря за инфото....пфууу егати и бурите и чудото  ooooh! Оцелях де  Grinning
И аз мисля, че е възможно АБ да разцентрова вкуса и апетита на Здравко.... Коки веднъж до сега е пил АБ и отказа да яде храна, но тогава пиеше и адаптирано мляко та караше само на него. Не го насилвай да яде, да не почне да повръща.
Бени, да си вържите вирусите, че не се търпят вече.....

# 373
  • При моето слънце
Яже, стискам палци до посиняване и цялата ми положителна енергия е насочена към вас  Praynig
Добро утро  Hug
Меци, винаги, когато са изписвали Аб, са ми казвали, че може да не искат храна и да не ги насилвам.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт