Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Северозапада
Честит рожден ден на Ема! Да е здрава и щастлива!
Меци, стискаме и вярваме, чи е този път ще се изненадаш!

# 346
  • NE
Мец Пак ще ги разбиеш, ама силата да е с теб. Hug
Аз на изпит по геология изкарах 5 без да знам и една тема, а професора беше готов за 6 да ме мъчи. Laughing

# 347
ЧРД на малката Ема, здрава да е, и заобградена от много любов  bouquet
Мецко, стискам и аз!
Стискайте и вие - от утре започвам да захранвам малкото с млечни, дано не е поел по пътя на батко си с АБКМ Simple Smile

# 348
  • Sydney
Благодаря за пожеланията Simple Smile)))

# 349
  • Сливен
Понеже знам за кой говори Меци, съм наясно и аз също и пожелавам успех. Меци, ако си му направила що годе добро впечатление и за три да заслужаваш ще ти пише повече. Успех  Hug

# 350
  • В къщурката на хълма на феите
нямаше гоооооо!!! newsm44 newsm44 newsm44 най-готиния асистент беше квестор, сега ако и сме уцелили какво иска да прочете господин доктора .. другата седмица се надявам да има резултат, за да си отдъхна, че тая световна гадост е минала и заминала .. направо сте въъъъъълллшеееебни!!! Hug Hug Hug

# 351
  • до едно тепе
Мецко,  а късмет сте имали май Laughing Аз докат стисна палците и ти си се прибрала. Crazy
Бени, жива и здрава да е Ема и много щастлива. bouquet
Моменце и на краката ще ги стисна да знаеш. Hug
Мноу жега бре. От ботуши за сандали стана времето. Shocked

# 352
Мноу жега бре. От ботуши за сандали стана времето. Shocked
докато обяснявах на Ема оня ден, че не може да вали дъжд и да НЕ ходи с ботуши, онзи ден я карах да си обува маратонките и тя беше супер възмутена Mr. Green

# 353
  • Варна
Завиждам ви. Тук си е оригинал хладно, а като духне вятъра откъм морето направо си става студено. Иначе от стаята слънцето пече измамно ярко.
Бени,
честита ти рожденичка!

# 354
  • NE
Днес оставих двамата с баща им докато свършим едни имотни подялби с майка. На 30 минута бягах към вкъщи. Joy А се хвали, че майка и баща бил. ooooh! Голям страх го тресе с бебето. Shocked
Покрай морето никога няма хубава пролет, ама есента ни е циганско лято.

# 355
  • София
Бени, и тук да ти е жива и здрава Ема. Весел празник.

Моме, стиснати палци. Дано всичко е наред с захранването.

Ние влезнахме в някаква адска серия и не знам какво ще правим. Вчера се прибра с кашлица като на дарт вейдър. Водихме я в спешен център и лекарката каза, че гърлото е червено - сливици и т.н. не са. Само центъра е зачервен. Гърди и дишане спокойно.
Но в 3 ч. през ноща стана кошмара. Събудих се от адската и кашлица от която не можеше да си поеме въздух. Събудих я леко и в вдигнах в мен. Потупах я леко и започна да се успокоява. После не можах да мигна от страх да не стане нещо....
Днес мъжО си остана вкъщи и я заведе при педката. Тя я прегледала и казала, че нищо и няма и най вероятно е направила пристъп. Гърлото и било спокойно. Гърдите чисти. Казала да изчакаме и ако има нещо пак да я водим. Най вероятно било някакъв вирус с който организма се опитва да се бори.

# 356
Алекс и как пристъп при спокойни дробове?! сериозно питам, просто нещо не мога да си го обясня .. от гърлото ли, как???

# 357
  • София
Алекс и как пристъп при спокойни дробове?! сериозно питам, просто нещо не мога да си го обясня .. от гърлото ли, как???

И аз това запитах след това ММ като се чухме по телефона  newsm78 newsm78 newsm78. Тъй като и аз не мога да си го представя, а тя продължава да кашля от време на време ми каза.

# 358
Бени, да ви е честита рожденничката! Много да е здрава и голяма късметлийка!!!  bouquet

Днес от времето ли, от що ли умирам от главоболие  ooooh! Tired А и дечко се събуди плачейки, нещо страшно изглежда е сънувал и е меко казано крив.....та положението е някак неврозно. Дано се разкара, че  #Crazy

# 359
  • Варна
От гърлото може да е, ларингит, фарингит, и моят ги прави такива пристъпи, до повръщане е стигал, гърдите винаги са били абсолютно чисти. Просто дращене или спазъм на гърлото. И на мен ми се е случвало дори.

Общи условия

Активация на акаунт