Час на раждане

• 13 537
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Според майка ми съм родена в 14:15. Добре, обаче това ми дава асцендент "Козирог", което е тотален абсурд. Затова ме мръднаха с няколко минути и асцендентът ми стана "Стрелец", което вече е видимо Simple Smile
.

Аз не разбирам, как така те мръднаха?! Че то и аз не си харесвам асцендента, но майка ми е категорична, че съм родена в 1 след полунощ. Няма мърдане.

# 31
  • София
В смисъл, че на компютъра вместо час, зададен 14:15, сложиха 14:12ч. В онова време едва ли е имало толкова голямо значение дали е родено в 14:12 ч и го записват за пол-лесно в 14:15ч. И така си излезе асцендент "стрелец". Не, че си избирам, но просто, "козирог" не мога да бъда в никой случай. Просто съм антикозирог Simple Smile Нищо лично към представителите на тази зодия, даже говоря за позитивните им качества като борбеност и сила. А аз вярвам дотолкова, доколкото факта, че се дават някакви характеристики, оттам насетне е среда, взаимоотношения, препятствия, срещи...
По принцип асцендентът е местоположението на Слънцето спрямо Земята в часа и минутатата на раждането. Понякога, ако си на граница (както аз), точно минутите са важни.
Дъщеря ми например е родена на една и съща дата, в един и същи час, в една и съща болница, с една минута разлика с едно момиченце. По съвпадение бяхме и в една стая двете. Та мисълта ми е, че те колкото и да имат еднакви зодии, асценденти, Луна, Венера и т.н. (всичките им планети са еднкави) пак ще станат различни деца. Защото другото момиченце беше 3-то дете в семейството, после имаха и 4-то. Докато дъщеря ми е сама, гледам я аз, учат в различни училища, ще се срещнат с различни хора... Това са важните неща, планетите просто дават някакви характеристики

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 16:45 от Светулчица

# 32
Направо ме разсъни с интересните си разсъждения.
Твоят личен химн може да е песента:
Аз не съм козирог
И никога няма да бъда...😉

# 33
  • София
аз имам придобит белег на челото, 'щото съм много "кротка". ще накарам някой звездоброец да ми извади някакъв Овен от ръкава задължително Simple Smile

# 34
Аз като Светулчица, според часа, който майка ми помни, излизам с асцендент Лъв, което е пълен абсурд, аз съм толкова смотана, въобще нищо общо нямам с лъвовете Joy С малко мръдване назад, излиза Рак, което вече повече отговаря на мен.
За моето бебе специално се постарах да погледна часовника, а и той се роди в ден, в който се сменят двете зодии, та исках да знам и самата зодия  Joy

# 35
Еми ето, аз съм смотан рак, а дано асцедента ми е някакъв по-така, и на козирог съм навита даже  hahaha
Просто ми е неприятно , че не го знам. Часа де, асцедента не ми е толкоз важен, но ако поискам да го узнам- не мога Simple Smile
Ще пробвам в община Средец, дано са отзивчиви  Whistling

# 36
Може да си изкарала късмет  Mr. Green

# 37
И луната е важна, и луната! Понякога тя обърква цялата картина!

# 38
И луната е важна, и луната! Понякога тя обърква цялата картина!

То кажи речи всичко е важно и с това "мърдане" на асцедента не се знае не става ли по-зле Whistling

# 39
Е луната какво  newsm78 
А надморската височина на Шейново знаете ли Wink За една приятелка питам Wink

# 40
Моята Луна е в риби  Sunglasses

# 41
Направо ме разсъни с интересните си разсъждения.
Твоят личен химн може да е песента:
Аз не съм козирог
И никога няма да бъда...

Доколкото зодиите са сериозно нещо, я разбирам жената защо избягва от възможността асцедентът ѝ да е Козирог. Това са най-заинатените, проклети и неприятни същества на планетата и си противостоят с всички по всякакви въпроси, независимо в какво положение се намират в този момент звездите. Винаги е неблагоприятно да срещнеш козирог, а още по-лош късмет е да имаш такъв в семейството си. Обидчиви, злопаметни, без капчица чувство за хумор.

# 42
Това много точно отговаря на единствения мъж Козирог, когото познавам.
 Laughing

# 43
Синът ми е козирог...не е толкова зле...повечето време  Joy
Асцедента му е овен, на всичкото отгоре, горкият,  а сега се  и се замислих че има нещо като белег на челото... Shocked

# 44
Това много точно отговаря на единствения мъж Козирог, когото познавам.
 Laughing

Нали, става астролог от мен  Sunglasses

... а сега се  и се замислих че има нещо като белег на челото... Shocked

И на Хари Потър значи асцедентът му е Овен. Този белег на челото на сина ти може просто да значи, че не е мъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт