Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 557
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Sivi - много ти благодаря за подкрепата  Hug

Кайсия
, като те слушам ми хрумва нещо...склонна ли си да опиташ? Може би ще ти се отрази добре на Обяд да хапваш въглехидрати и салата или въглехидрати, протеини и салата - нещо смесено според количествата, хубави въглехидрати, а на вечеря- чисти протеини и мазнини със салата? Струва ми се, че ако поемаш въгледхирати в правилно съотношение, форма и време на денонощието не би трябвало да имаш подобни "вълчи" гладове.

# 316
За себе си съм забелязала, че, ако вечер хапвам въглехидрати - леща, ориз, не ми се яде сладко. След месо и салата задължително ми се яде. Не ям, защото съм инат и като реша, че няма да ям, не ям Simple Smile Даже веднага след вечеря си мия зъбите и приключвам с храненето.

# 317
Добро утро момичета  Hug

Минавам само да се отчета и изчезвам, че трябва да проверявам домашни и да ходя на спининг. Ще ви чета посла  Heart Eyes
И така - отчет от вчерашния айрянен ден е - 0.500 кг. Или общо - 1,400 кг. от понеделник до днес. Сутринта кантара беше милостив и показа 53.6 кг. Доволна съм  Simple Smile Менюто още не съм го измислила.

Чао за сега от мен и успешен ден на всички  bouquet

# 318
  • Пловдив
Добро утро!

Да отчета и аз -1кг, за последната седмица. Ама то- ПМС, МС, добре беше, че задържах, не качих покрай това, но нямах минус. И днес -изненада. Simple Smile Остават още 3кг. до целта - 58кг.  Party
Не съм била гладна, хапвала съм каквото ми се яде. Та съм доволна от себе си.

# 319
От мен около -2кг. някъде от понеделник, но не бързам да се радвам,защото са преходни. Сляза ли стабилно под първата си психологическа граница ще се похваля с точност, колко са Simple Smile
Менюто за днес не е ясно още, но май пак ще е пилешко на тиган. Приятелят ми реши да не е толкова краен с храната и ще се водя по неговото меню.
За жалост днес е студено. Има слънце, но духа вятър и го дават да се влошава дори. Няма да се кара колело, но пък до някъде е добре, защото писаната ни снощи роди и днес ще имаме време да сме при нея.

# 320
  • тук и там
Избягвам Вх,до колкото ми е възможно.Опитвала съм сутрин и/или на обяд-но ме разяждат повече и после само въглехидрати тъпча цял ден.Мисля да увелича месото и на три дни да вкарвам  малко повече ВХ(повече плодове примерно или овесени ядки) ,за да избегна пристъпите на глад за ВХ,които ме хващат обикновено на третия или четвъртия ден от опитите за  ниско-въглехидратно  хранене. Peace

# 321
  • София
ДУ, закуска овесени ядки с мед и канела,обяд и вечеря риба и морски гадинки.
Довечера съм на тренировка,за утре съм замислила един дрениращ масаж ако не ми мине котка път.

# 322
Здравейте и от мен,

днес се чувствам като пребита, не ми се ставаше от леглото.

Храна за вчера
з. пропуснах я
о. зелева салата и пържола
с.з. Активиа с горски плодове (повече такава гадост няма да купувам)
18.00ч. бях умряла от глад и ядох голямо парче кашкавал
19.30ч. печени гъби с кашкавал, пържола

За днес
з. банан
о. 3пълнени гъби с кашкавал, пържола
Вечерята ще я мисля, най-вероятно салата с някакво месо.

# 323
  • някъде
Кайсия, пробвала ли си да нямаш никакво сладко по шкафовете- нито шоколади, нито вафли, бонбони, бисквити....? Пробвай, ако искаш.... вярно, че ще обикаляш като наркоман и ще се чудиш дали някъде не си скрила нещо Mr. Green, но поне при мен има ефект. Както казах- дори и кутия бисквити да има и вълкът в мен се обажда и няма спиране ooooh!

# 324
Сесили, сама си се сетила, че Активия, особено с плодове не трябва да вземаш. Пълни са със захар.
Още в началото на темата е ясно, че всеки от нас спазва различен режим и не натрапваме хранителните си предпочитания и разбирания на другите, но има някои неща, които е добре да се знаят - не може да е полезен за организма приемът на вафли, чипс, подсладени млека, 3 в 1, всякакви полуфабрикати и т.н.
Аз съм сигурна, че ще отслабна дори, ако ям само веднъж на ден, пък дори да ям сандвич от Макдоналдс. Но в дългосрочен план не даваме нищо полезно на организма.

# 325
Добро утро, момичета!
Виждам сте започнали сутринта с минусчета, за което се радвам. Дано така да върви на всички ни.  Praynig
Кайсия, а пробвала ли си режим по Зоната? Там храненията са комбинирани - въглехидрати, протеини и мазнини. Ако искаш мога да ти изпратя на мейл файлове с примерни храни и тяхната комбинация. Ако ти хареса може да пробваш и да видиш как ще се отрази на въглехидратния ти глад подобен режим.
Днес сутринта направих 4 км ходене с кучето, а сега си пека палачинката от овесени трици. Пак ще бъде с извара, пуешко филе и яйца. За обяд и вечеря съм си приготвила от вчера телешки кюфтенца и ще добавя някаква салата към тях.

# 326
Сиви, аз съм чела за нея, но ми е трудно да я разбера, особено пък за дадени манджи. Айде риба/яйца/кашкавал - чисти и прости храни добре, но другото ми е сложно иначе добри отзиви съм чувала много за нея.

# 327
Здравейте момичета,
приема ли нови диетуващи членове.
Правя монодиета в момента /2 дни салата, 2 дни пиле /, сега съм на втория ден пиле.
Започнах от 51,5 кг. Сега съм 49,9 кг.
Целта е 47 кг.
Също спортувам 3 пъти седмично /пилатес, народни танци и бягане/

# 328
Госпожица Дух на мен режима ми бе изготвен от диетолог. Във файловете, които имам са посочени прости храни и тяхната комбинация. А вече за готвене на нещо по така и аз не знам как биха се комбинирали. Четох преди години книгата и стигнах до диетолога, защото не успях да разбера какво и как трябва да е. А пък човека си ми сметна всичко, обсъдихме какво хапвам и какво не обичам да хапвам и след това изготви списъка и комбинацията им. Ако ще ти свършат работата ще ти ги изпратя да ги прегледаш.
И една корекция в менюто, че се оказа че днес съм без зеленчуци. В палачимката вместо домат, сложих сварено яйце, а кюфтетата ще са без салата.  Simple Smile
Винаги, когато съм на режим си записвам в един тефтер какво хапвам по дни. Особено пък на Дюкан с писане си следя лесно дните на чисти П и смесените дни.
А преди за всеки режим, който съм спазвала си правих таблица в компютъра и всеки ден нанасях храната и теглото и така хващах кои храни не ми се отразяват добре. Спазвах един месец 90ДД и видях, че след въглехидратния ден качвах това, което бях свалила предните дни и целия месец се въртях от -2 до +2 кг.

# 329
Добър ден ♥ МЦ мина и утре ще се престраша да се премеря със сантиметъра, че нещо напоследък много подута се чувствах. За закуска днес бе ябълка и прясно мляко. За обед ще се виждам с приятелка на кафе и предварително ще мушна една кофичка Верея от 4,5 % и пакетче пуешка шунка от 80 грама било, аси мислех, че е 150, но както и да е  Grinning Приготвила съм за след обед две червени ябълки и 14 бадема останали, ако озверея  Grinning За вечеря не знам, но ще гледам да е нещо леко, че съм замислила събота неделя освен почивка от кростренажора, да го карам разтоварващо - мляко, вода и месце, може би  Simple Smile Хубав ден ♥

Общи условия

Активация на акаунт