Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Ами, всичко, което съм погълнала днес, е : капучино, пържола с една краставица, банан, 200 гр кисело мляко с половин банан и ще вечерям 2 телешки кюфтета със салата. И вода, разбира се Grinning
Цял ден ми е много тъпо, защото бяхме да се снимаме за албума на випуска, а аз изглеждах просто покъртително зле. Толкова ми стана тъпо, че не исках да се снимам общо с другите. Tired

# 676
Дези, не аз не задържам вода като цяло. Сега за първи път ми се случва толкова много, онази сутрин очите ми бяха подпухнали много, мислех че е от плач и че малко повече пийнах след погребението. Явно нешо става с тялото ми...
Благодаря много за думите ви

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 19:14 от Госпожица Дух

# 677
  • Козлодуй
И на мен при пътуване ми се подуват и ръцете и краката много - решението е след като се прибера вдигам краката на високо и пия зелен чай с мляко Simple Smile
Днес ям свободно без да прекалявам но съм подута а и ме боли гърба - явно стана течение из къщи като разтворих прозорци та не знам утре как ще се стартирам Simple Smile
Много минуси и здраве на всички Simple Smile

# 678
  • тук и там
Добро утро!След две нережимни седмици и без тренировки,днес вече по план би трябвало да съм режимна.Започнах със протеин със кокосово масло(от режима на Любо).Не ми хареса-нещо доста мазно ми дойде сутринта,направо ми е гадно в момента.Сигурно съм прекалила със маслото.Ще тренирам днес,но не знам как-не съм решила още.Планът е да се храня режимно 6 дни в седмицата със минимални количества ВХ,и да имам един ден със високи количества ВХ.Не знам дали ще се получи,но ще се пробвам със тази стратегия.Стартирам от 79 кг. Embarassed
Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 14:39 от Kaisia

# 679
  • Варна
Здравейте! Аз месец март не го отписвам - 3 свалени кг си ги задържах  Wink Лошото на монорежимите е, че ти втръсва да ядеш дадено нещо и известно време няма да ям елда. До Великден ще съм първа фаза на "Южен плаж/бряг" - зеленчуци, месо, яйца, млечни и ядки.

Духче, мисля, че физическото състояние е пряко свързано с психическото. Организмът ти реагира така на мъката. Когато майка ми се разболя преди да почине, аз повръщах и ми се виеше свят, което никога не ми се случва /имам много здрав стомах, слава Богу/. Но го чувствах като черна мъка, която трябваше да излезе.

# 680
Привет на всички в новата седмица!     Grinning
Поздравления за минусите    Peace  и кураж на "отчаяните".Всичко си идва на мястото, само търпение и постоянство трябват.    Hug

Относно кг, трениране и липса на цикъл, от това, което съм чела:
тялото, поставено в режим на глад, забавя метаболизма, а освен това насочва цялата енергия за работа на основните му органи-мозък, сърце, дробове....размножаването и създаването на поколение не му е първа грижа, не му е важно за оцеляването, затова и спира овулацията, за да не хаби и без това малкото постъпваща енергия за нещо неважно за момента.Освен това, прекалено слабите жени, с минимално количество телесни мазнини се предполага, че няма да могат да износят здрав плод (поне тялото така "разчита" данните си), та това е още една причина природата да се грижи поколение да няма, за момента.
За да работи и функционира правилно организма, той трябва да получава достатъчно енергия, от естествена храна-месо, риба, зеленчуци, плодове, ядки, от които има какво да извлече.
Клетките трябва да са "спокойни", че получават достатъчно енергия под формата на всякакви нужни им нутриенти, за да "изпратят" сигнал към мозъка, че всичко из тялото е наред, за да може пък той да даде "команда" на тялото да свали до най-оптималните му кг, респективно да качи, ако човек е прекалено слаб.

И понеже получих няколко запитвания на лични какво ям, за да не разпращам лични, няколко дни ще пиша тук:
Скрит текст:
събота
з-кафе, 2 бъркани яйца с бекон, сирене, в кокосово масло
обяд-пилешка пържола на скара, 4-5 пърж. картофчета
сз-1 сварено яйце, 2 парчета свински гърди-печени, 10-на ягоди
в-3-4 ягоди, 200 гр кисело мляко, чай
неделя
з-кафе, кокосов омлет с бекон и котидж, 1 печена чушка
около 5 км ходене
о-салата, свински гърди печени, 2 минипици-патладжан_домат/сирене, маслини
сз-ягоди, 1 бонбон
в-патешко бутче, салата чай
понеделник
з-кафе, 1 сварено яйце с масло
1/2 час джогинг
о-мусака с тиквички, домат
сз-ягоди
в-пилешки дробчета в доматен сос, салата

# 681
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЗДравейте и от мен,направих си сутрешната тренировка в залата за горна част.Тайно се надявам бързо да успея да постегна ръцете във горната част,но ще видим.ЩЕ споделям по нататък,правя 4 серии по 15повторения.

# 682
  • СОФИЯ
Днес стартирам новата серия Моно с айрян и утре ще се премеря, за да видя от къде започвам тази седмица.
Успех на всички  bouquet

Би ли ми казала повече за тази серия Моно.
Не съм запозната. С какво се храниш?
Благодаря  Hug

# 683
Здравейте и от мен.Чета Ви редовно, но не пиша защото няма нищо ново.От март месец не съм доволна-след първата му деседневка като се застопори кантара на 75кг. и не мръдна ни надолу ни нагоре.А правих експерименти с храните.Почивните дни са голяма мъка -два дни на гости на мама .Сутринта не се качих на кантара ,няма нужда след двата дни ядене и той да ми разваля настроение.Достатъчно ми е,че се успах , пропуснах закуската и закъснях за работа. Grinning
Храня се напоследък либерално ВМ-НВХ  и чакам резултати,за никъде  не бързам.
Обядвах зелена мусака с кис. мляко и вечерята ще е същата.
Утре ще се тегля ,че да знам как започвам април месец.
Добре дошли на новите момичета и успех им пожелавам.

# 684
  • Има много детски смях.
Привет и от мен!
Усещам, че пролетно имам нужда от промяна, основно що се касае тренировките. И в храненето съм склонна да опитам нечий нов похват.  Laughing Не че не съм доволна от начина ми на хранене последните месеци, напротив, просто се оглеждам дали нещо ново и интересно дали не се е появило отнякъде. Обичам да чета нови хранителни режими и да експериментирам с тренировъчни програми.  Crazy В този ред на мисли- отзиви от Страхил Иванов някой да има? Или е типичното бодибилдърско меню тип пилешко филе, броколи, добавки, кардио?

# 685
Много благодаря на всяка, която не подмина поста ми и ми припомни, че паниката е лош, много лош съветник. Имах нужда от подобно нещо...

Вчера бяхме на стадиона с ММ... пълна скръб.... добрата новина е, че днес сутринта отново бях там. И утре щях да бъда, ако не се налагаше да драсна към Пловдив. Прасците ми ще се пръснат, едвам правя две обиколки без да спра и излизат едни бабунки и сякаш под кожата имам топчета - много е странно.

И така, днес сутринта хем без вц и точно в ПМС кантара показа 67.700 не че е малко, ама не е като вчера 69.400... направо щях да  Sick и така, кило и половина течности е паднало, има надежда за още след МЦ то

Храненето вчера беше
Обяд - две домашни яйца, малко пъстърма, зелена салата
тичане, скачане, осморки - вода с кисело мляко на рядък яйрян и една ябълка
В - пъстърва на фурна със зелена салата и 1/2 хляб от лимец, като последното залче го намазах с мед, че ми се хапва много сладко.

Днес
З - банан
тичане на стадиона
банан и шепа семки
О - няколко парчета филе елена, зелена салата и манджа с коприва и лапад и домати, в която имаше месо колкото дланта ми.
Почвам да включвам месо да видим как ще се чувствам. За сега нищо не мога да кажа, че в ПМС съм.. не себе си Simple Smile Със сигурност манджата беше страхотна, но ако можех да пропусна месото, а да я изям с хляб щях да съм най-щастливата, ама не можеее  Party
В - ще е домашни варени яйца, зелена салата и някакво филе ММ е купил.

всичко ме боли от тичането и корема и раменете и всичко
Утре съм си приготвила за път банан и две кивита ще ги нарежа в кутия, ще обядвам на заведение и за после ще си сваря от сега две яйца и зелена салата - че и вечерта съм на езиков курс, да имам нормална храна в колата за всеки случай.

Още веднъж  - благодаря за куража  Hug Hug Hug

# 686
  • Козлодуй
Amour* аз не съм те питала за менютата ти защото не съм се сетила но силно ме интересува защото искам да задържам килограми записах си ги и ще видя как да ги изпълня макар че ти ядеш доста по-малко от мен на вечеря аз не пропускам 2-ра и следобедна закуска но понякога обяда го пропускам и ям много вечер знам че там ми е грешката но за сега не мога да се поправя имам +1 килограм от събота и неделя дано да се справя продължавам да ви чета и както казва Umma да изпробвам хранителни режими Simple Smile

# 687
Аз вечер се стремя да се храня умерено, а не да се тъпча.

Закуската ми обаче е почти винаги плод, не мога да ям яйца на работа и това си е.

з. днес я пропуснах
о. салата 1домат и половин краставица, телешко варено - 150гр
в. имам разкошна мусака и мисля да изям едно парче.
При положение, че изцяло съм спряла брашно, картофи, ориз и т.н. от месец и половина, от едно парче нищо няма да ми стане. Simple Smile

За утре ще си направя яхния със зелен боб и телешко.

# 688
Amour* аз не съм те питала за менютата ти защото не съм се сетила но силно ме интересува защото искам да задържам килограми записах си ги и ще видя как да ги изпълня макар че ти ядеш доста по-малко от мен на вечеря аз не пропускам 2-ра и следобедна закуска но понякога обяда го пропускам и ям много вечер знам че там ми е грешката но за сега не мога да се поправя имам +1 килограм от събота и неделя дано да се справя продължавам да ви чета и както казва Umma да изпробвам хранителни режими Simple Smile
Не приемай храненето ми като закон Божи.    Laughing
Написала съм какво съм яла последните дни...има дни, в които ям значително на вечеря, а доста по-малко на обяд например....Не се придържам към някакви стриктни правила, ям когато съм гладна и докато се наям.
Ето днес например, мусаката с тиквички не ме засити кой знае колко, преди половин час изядох около 50-60 гр Бри и 10-на маслини.И понеже още съм малко гладна, на вечеря най-вероятно ще си хапна солидно количество пилешки дробчета със салата, направих   и грах на пара.

# 689
  • тук и там
Любов,храната ти само за събота ми се струва  повече(но зависи от грамажите),но за останалите дни си е напълно окей-и това ще ти го каже всеки,който е имал изготвен хранителен режим -независимо от кого-Румяна,Любо и т,н. Всъщност на практика,ще се окаже,че ядеш по-малко от повечето от нас и за това сваляш.( тези със преблизително същата височина,кг  и същата  нужда от калории  ).Peace Естествено,факта че не се чувстваш гладна и въпреки всичко успяваш да сваляш килограми,и то със напълно здравословни темпове-говори,че си на правилният път!То към това се стремим всички-със минимални рестрикции на калории,и без стрес за тялото и психиката да сваляме килограми,но малцина намират  начинът.В смисъл,хем да си се нахранил и да не чувстваш глад,хем да сваляш. Hug

После ще напиша един приблизителен  ден от режима на Любо,само за да се видят калориите и рапределението на Вх,М,Протеин.Е,при него свинско няма(само за разнообразии),но все пак..Не че успях да го следвам повече от 4 седмици и неговият режим  Embarassed

Пиша примерно меню за деня

протеин изолат+15 гр кокосово масло
 1 плод
 пилешко филе+голяма зелена салата+1 домат+1с.л зехтин+15 гр.ленено семе/чия
протеин +30 гр  тахан
пилешко+ комбинация от зеленчуци по избор+1 л зехтин

На пръв поглед всичко е окей.Обаче след две седмици адски ти омръзва
Калории-1650 приблизително.На мен обаче ми беше малко храната,гладна бях след вечеря и започнах да прегрешавам.Като не видях -4 кг за 4 седмици  и реших че не си струва.Mr. GreenМоят режим изглежда така приблизително,но аз съм“мазна",имам да махам доста мазнини-предполагам и това е взел под внимание.
Протеина на прах, предполагам може да се замести със белтъци или нещо подобно. newsm78

Ще го подхващам аз,но това пилешко ми е голям проблем.Мисля да го заместя със свинско примерно.

На това моето ядене(на боклуци),пак малко тежа аз...Трябва даже да съм благодарна на тялото си!

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 19:16 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт