Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 578
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Има много детски смях.
Kaisia твойто меню от Любо направо си е пир.  Laughing Моето беше ротации на извара, пилешко филе, грейпфрукт, извара, чушка, извара. Понякога- печен картоф. Тотален бляк. От Марина Декова- нещо подобно, но без картофи. Затова му се чудя аз на Страхил- дали и той е в рамките на нискомаслените меса и броколитата, или го раздава по- разчупено.  Laughing На Румяна менютата си ме кефят, при това много, но с тях сериозно прекалявам с количествата. Отделно имах и схема за пиене на алкохол /за сметка на някои хранения/, та минавах основно на течни калории.  Crazy Инес също не е за пренебрегване, но и там има не- малка доза свобода и интерпретации, не е точно това нещото, което търся в момента-  фиксирано и леко рестриктивно, но в същото време вкусно меню.  Иска ми се нещо новичко да опитам да завъртя, пък било то и за кратко...  Thinking

# 691
  • Велико Търново
Моето от Любо е 1800 калории Heart Eyes
От години подминавам Зоната, не ми е звучала примамливо за да й отделя внимание, голяма грешка Peace

# 692
  • Има много детски смях.
Оооо, екстра си е Зоната. Аз обаче тея дни съм на вълнА "да разкарам още 1- 2 кг и да поизчистя малко мазнини", та се ослушвам за нещо временно, което да е хем вкусно, хем с рестрикция, хем систематизирано и лесно за спазване. И да върви с нов комплекс упражнения. За месец- два искам да го спазвам. После пак- в Зоната за поддържане, точно лятото си е време за злоупотреби с плодове, айряни, салати със сирене и бяло вино.  Mr. Green

# 693
  • Варна
Umma, напълно те разбирам. Аз трябва да имам рестрикции, за да имам успех. Зоната е супер, но в момента трябва да овладя лакомията и карам "Южен бряг".  Така няма да имам възможност и да си помисля за сладкиши, ориз, хляб... две седмици.  Flutter

# 694
  • Има много детски смях.
gpym4e , много добри отзиви съм чувала за Южния Бряг. Можеш ли да напишеш накратко квинтестенцията, на която ляга този начин на хранене? Зная, че има тема за него, но нямам време да се потопя в нови дълбини, честно казано...

# 695
Здравейте момичета   Hug

Днес стартирам новата серия Моно с айрян и утре ще се премеря, за да видя от къде започвам тази седмица.
Успех на всички  bouquet

Би ли ми казала повече за тази серия Моно.
Не съм запозната. С какво се храниш?
Благодаря  Hug

Това е седмица на Монодиета

Скрит текст:
1 ден - айрян
2 ден - ябълки
3 ден - пил. бутчета или пържоли
4 ден - картофи
5 ден - св. пържоли
6 ден - салата

7 ден свободен и след това пак от първи ден  Peace

За Зоната - ах тази Зона - толкова много я обичам, а нещо все не стигам до нея. Но зная аз, че един ден отново ще се завърна към нея. Това ще стане в мига, в който кантара покаже под 50 кг. /ако изощо доживея този ден  Tired/

Но мен, обаче ми отпадна Моното тази седмица. Днес се видях с една бивша колежка и нямаше как да не хапна една салата. Утре пък съм на погребение и съвсем няма как да се правя на кокона и да не хапна нищо. Затова съм решила сряда и петък да са ми на айрян. Тъкмо ще имам много задачи, ще тичам, като луда по цял ден и няма да мисля само за ядене
За днес отчитам - сутринта спининг, закуска - кафе, обяд - 3 малки кюфтенца /от домашна кайма/ със зелена салата, следобед - 1 кренвирш със зелена салата, вечеря - много малка бучка сирене с няколко хапки зелена салата

п.п. Сега се сетих - някъде четох скоро, че прясното мляко сутрин затруднявало храносмилането. Та реших да пия вече кафето без мляко да видим дали ще е по-добре така  Peace

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 21:41 от Вяра - Н

# 696
  • Варна
"Южен бряг" - Първите две седмици се храниш основно със зеленчуци, немазни меса, ядки, млечни /нискомаслени и да не се прекалява/ и малко полезни мазнини, като зехтин. Забравяш за картофи, ориз, моркови, царевица и разбира се всичко с тесто и захар. После почваш да включваш по малко от "забранените" храни. Това е фаза 2 и трае, докато свалиш всичко нужно. Трета фаза е до края на живота ти да поддържаш килограмите - въглехидрати с мярка.

# 697
Привет момичета  Hug
Чета ви редовно, макар и понякога набързо, но нямам възможност да пиша често.
Поздравления за чудесните резултати, които са постигнали някои от нас  bouquet
Добре дошли на новите момичета и успех!

Духче  Hug

И аз утре ще се меря и ще поставям поредното ново начало, че равносметката ми от около година в темата е  кг нагоре.
Моят режим от Любо е ВМ. За закуска имах различни комбинации от яйца и сирене със зеленчуци или пълномаслено кис мл с извара и ядки, обяд и вечеря различни видове месо или риба/скумрия, сьомга/ и зеленчуци/салата. Много препоръчва кокосовото масло. Няма да е лошо да го изровя, макар че тогава бях по-малко кг. Сега не спортувам, така че може и да ми е добре.
Кайсия, защо не пробваш твоя режим, като замениш пилешкото с разнообразни меса и риби.
На мен пък режима на Инес ми е любопитен, но и аз съм тежък емоционален период, а и доста пътувам и не знам дали си струва точно сега да инвестирам в нещо такова.

# 698
  • тук и там
Umma,и аз имам извара-но ме  е оставил да избирам между нея и пилешкото филе. Simple Smile
Днес
з-протеин+кокосово масло
ябълка след тренировка
обяд-3 яйца със 30 гр сирене и зеленчуци,Със  малко кокосово масло яйцата.
 сз-ябълка
В-салата айсберг  със маслини,зехтин и няколко чери доматчета и една консерва риба тон-обаче не във собствен сос.Изцедих зехтина,ама пак мазничка си беше Mr. GreenЛекинко ми е гладно обаче...
 Яде ми се  нещо сладко,обаче до неделя-не!Ще устискам!

Зетче,точно това се опитвам да правя-за утре съм планирала сьомга със броколи и може би пак  яйца.В следващите дни мисля и  свинско  месо да вкарам . Hug

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 22:01 от Kaisia

# 699
Момичета, Зоната и Системата 60 едно и също ли е?
Системата 60 намерих чак на 10 страница, Зона не видях....

Много сложно ми се вижда последно хранене в 18.00. За мен лично е невъзможно заради тренировките. Ям и в 20.
Нищо де, затова има и различни режими.

Днес ми е почивен ден, "само" с Ащанга йога 60мин, но много сериозно. Вчера размазващ ден откъм тренировки- 8км в парка сутринта на гладно, вечерта Бикрам 90 мин ме довършиха.
С храната съм желязна. Ще се меря чак в сряда със сантиметър, надявам се да се изненадам.

з-0
о- 2 пилешки кълки
в- 3 бъркани яйца с масло

# 700
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Зоната и Системата минус 60 не е едно и също.При второто до обяд ядеш каквото си решиш,а след това си на разделно.За Зоната по-добра представа може да добиеш във сайта Яж и отслабвай с Катина или нещо такова беше.

# 701
  • Варна
Зоната и Системата са много различни. Първото е балансирано хранене, второто - разделно. Но могат да се комбинират. Аз съм правила Системата, и сега спазвам правилото за ранна лека вечеря. Свиква се.
А това е темата за Зоната тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725444;topicrefid=4 .

# 702
iv.elina, gpym4e, благодаря ви!  Hug
Отивам да чета!

# 703
  • Велико Търново
Добро утро!
Добра съфорумка преди време ми беше изпратила режима си от Инес и ми каза "Пробвай да ядеш 4-5 пъти на ден и ще видиш, че ще отслабнеш", аз като магаре на мост се пънах, но от няколки дни се храня по зоната и смело казвам, че ми е ок.
Храните при Инес са много разнообразни, няма крайности.
От месец близо си поднових тренировките в зала, а сутрин ходя да бягам преди работа и резултат има Blush
Мъжът ми пак е на диета Mr. Green и като му сервирах за закуска ананас, извара и тахан остана озадачен. Погледна чинията и каза "Явно сме на друг режим сега" Mr. Green
Желая Ви спорен ден!

и една бърза и изключително вкусна закуска от сайта на Катина.Капризните ми деца питаха за още Heart Eyes
1 супена лъжица кисело мляко+1-2 с.л вода+1 яйце+1 с.л.хуск объркваме и печем като палачинка.Общото време за приготвяне е по-малко от 5 минути.Малко бакпулвер.

# 704
  • тук и там
Току-що и аз закусих палачинка. След поста на  Сиска реших да пробвам.  Hug Хуск нямам,обаче реших да пробвам със овесени ядки .Батерията на везната  ми е изтощена,та се наложи на око да преценявам грамовате.Ами със много ,много въображение можеше да мине за плачинка. Разкапа се на части и приличаше на шницел по-скоро,но на вид само.На вкус ми хареса.Моята рецепта беше-25 гр овесени ядки,1 яйце и вода на око. Явно не можах да преценя водата колко трябва да е. Mr. Green Утре ще пробвам от рецептата на Сиска пропорциите,но пак със овесени ядки.

Общи условия

Активация на акаунт