Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета от два дни пиех хуск на гладно сутрин е такъв апетит ме гони че снощи тотално оплесках пейзажа.
Не карам на него,закусвам си.
Защо така?

# 706
  • Велико Търново
Мъжът ми от години пие Хукс през известен период от време, но никога не е споделял увеличен апетит Peace
Аз днес лунувам на айрян.
Kaisia, този хуск както и Зоната от години го знам, и го продавам, но никога не ми е представлявал интерес, което отчитам също като грешка.
Пропорции му е майката Crazy

# 707
  • тук и там
Аз имам само на капсули.По едно време пиех преди хранене-не забелязах да ми влияе на апетита.Обаче ми докарваше проблеми със wc-то,но аз не пиех достатъчно вода.Много вода трябва да се пие при прием на хуск принципно.На моите капсули пише да се приемат заедно със две чаши вода минимум.Предполагам,обаче че твоят е предварително накиснат във вода ,след като закусваш със него Peace
Сиска,знам го аз-ама тук най-вероятно само във някой магазин за био и здравословна храна ще го има,не ми се занимава да търся..

# 708
  • Велико Търново
Сега като идват вашите да ти вземат 2 кутии Heart Eyes

# 709
Добро утро и от мен. Simple Smile

Днес успях да се кача на кантара. Simple Smile За 13дни имам -1кг. което от една страна ме радва, от друга - ами малко е.

Снощи си изядох едно парче мусака, както писах. Ами не загинах дето се вика, а и колко картофи да има в парче, при положение че съм я направила цялата голяма тава с 1кг. картофи и половин кг. кайма.

Вчера си купих 2протеинови блокчета от ДМ, ей така за проба.
Тази сутрин изядох едното, голяма гадост. Simple Smile Хем сладко, хем има нещо гадно в него. Не е моето "нещо", но ще изям и другото утре, като съм го купила.

Хуск нямам представа какво е, сега ще отида да прочета.

# 710
  • тук и там
Сиска,помислих си го веднага и аз-ама направо ми е неудобно вече да поръчвам още неща  Embarassed.Но ако е толкова вкусно и здравословно-ще се пресрамя и ще им поръчам.Ще мога  да закусвам палачинки всяка сутрин така.. Mr. Green

# 711
Добро утро,

Аз реших да правя Зоната. Намерих стари теми във форума, но все още не мога да се ориентирам с количеството храна. Нова тема май няма, за да попитам там?  newsm78
Аз пък харесвам протеиновите блокчета, сега попаднах на едни веган десерти, на състава пише, че са без добавени захари. Много ми допаднаха, но не знам доколко са позволени. Ако някой ги хапва, моля да сподели.  Peace

# 712
Kaisia ,хуска го потърси като живовляк или псилиум.Аз си го купувам извън Бг,че ми е по-евтино.

# 713
  • Велико Търново
Цвети, тук има всичко необходимо, което ти трябва да знаеш за зоната.
https://www.kakvodaqm.bg/retsepti-i-idei

# 714
Цвети, тук има всичко необходимо, което ти трябва да знаеш за зоната.
https://www.kakvodaqm.bg/retsepti-i-idei

Сиска, благодаря много!  bouquet

# 715
  • тук и там
sun sea,благодаря! bouquet.На моите капсули си пише псилиум -да.Все пак ми се върти във главата,че май съм го срещала във Супермаркета тук,на щанда за диетични храни,но едва ли ще е по-евтин.Те тук диетичните храни са си доста скъпи.Последно се загледах във едни бисквити по Дюкан,май 6 евро бяха -10-на бисквитки най-много в пакетчето,дали не бяха и по-малко .Ако ядеш по една-две бисквитки на седмица-както и да е,ама мен като ме хване наркоманията за сладко и за един ден ще ги няма,че и за още ще питам.Без глутеновият хляб и той е толкова примерно -говоря за малко хлебче,не си представяй хляб от 750гр.ShockedТа не разчитам точно тук да е по-евтин и хуска от колкото във БГ,но ще пробвам палачинките непременно-за това и ще си го набавя. Peace

Току-що си пробвах едни дънки и един панталон от миналото лято.Панталонът би трябвало да стои лежерно и свободно,такъв му е модела.И така ми стоеше миналата година.Сега ми става-ама ми е като клин Joy
Ужас направо!Аз нови дрехи ,по-голям номер няма да купувам,така че -или ще трябва да отслабна,или да ходя със тесните дрехи -преливаща и красива от всякъде.Аз казах!!! Crossing Arms

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 10:59 от Kaisia

# 716
Момичета, чета много рецепти с тахан. Вие хапвате ли го, много ли е калоричен?

# 717
  • Велико Търново
Момичета, чета много рецепти с тахан. Вие хапвате ли го, много ли е калоричен?

А забеляза ли, че е максимум 1 сл.лъжица?Таханът е много вкусен за мен и много калоричен, около 605 калории за 100 грама.Най-голямото количество, което имам по режимите ми е 2 с.л. на 200 грама кисело мляко, но режима е високо-мазнинен.
В зоната е 1 ч.л. на 120 грама извара и 160 грама ананас.
Четене му е майката Hug

# 718
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Все си мисля,че газираната вода е по-удачна от бакпулвера.По-малко химия ми се струва.Аз също си правя палачинка със 20гр. овес.ядки,15-20гр. газирана вода,1 яйце и 20гр. пр.мляко.Става много пухкава и нежна.И аз днес закусих Зонално,препечена филийка,шунка,краставичка вместо домат и маслини.Трябваше и сирене да добавя,но се въздържах.Много вкусно ми беше и съм доволна.

# 719
Любов,храната ти само за събота ми се струва  повече(но зависи от грамажите),но за останалите дни си е напълно окей-и това ще ти го каже всеки,който е имал изготвен хранителен режим -независимо от кого-Румяна,Любо и т,н. Всъщност на практика,ще се окаже,че ядеш по-малко от повечето от нас и за това сваляш.( тези със преблизително същата височина,кг  и същата  нужда от калории  ).Peace Естествено,факта че не се чувстваш гладна и въпреки всичко успяваш да сваляш килограми,и то със напълно здравословни темпове-говори,че си на правилният път!То към това се стремим всички-със минимални рестрикции на калории,и без стрес за тялото и психиката да сваляме килограми,но малцина намират  начинът.В смисъл,хем да си се нахранил и да не чувстваш глад,хем да сваляш. Hug

Ами не знам....
Аз съм писала, че не меря храната, не следя калории, ям докато се наям.    Laughing
А и мисля, че е напълно нормално количество:1 пържола+ салата/зеленчуци, 2-3 кюфтета +салата/зеленчуци, наденица+салата/зеленчуци...общо взето, стандартни порции.С подобна големина сервират по заведения, столове....
Гледам да ям естествени храни, а пък вредните съм ги оставила за специалните моменти, за разкош.
Както и би трябвало да бъде, де....онзи ден мъжа ми купи козунак, прияло му се, гледам го, гледам го и се питам:Баба ми яла ли е козунак всеки ден?Ами, не, не е яла.Значи и аз няма да ям.
Ако толкова не мога да спра да го мисля, си взимам някакъв плод.Ама в повечето случаи е "глад на устата", не истински глад, така че ми минава и без нищо.
Като цяло гледам да няма подобни "храни" у дома.В 90% от времето има основно месо, яйца, зеленчуци, плодове и ядки.+кисело мляко, заквасена сметана, горчица....няма ли изкушения, няма и прегрешения.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт