Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 563
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
Това е седмица на Монодиета

1 ден - айрян
2 ден - ябълки
3 ден - пил. бутчета или пържоли
4 ден - картофи
5 ден - св. пържоли
6 ден - салата

7 ден свободен и след това пак от първи ден  Peace

Колко пъти трябва да се направи? Горе долу колко кг. се свалят /зная, че е индивидуално/.
В момента съм на финала на друга монодиета /24 дни/ - по два дни от продукт без св. пържоли /на тяхно място е риба/. Не съм много доволна. Миналата година, когато я правих смъкнах 6кг. Сега, най много да са три.

# 721
За изкушенията и аз съм на мнение, че няма ли ги, човек не се сеща много за тях.
Няма как цял ден или няколко да мислиш, че ти се яде сладкиш, торта, или др. подобно. Simple Smile

ОТ седмица имам в къщи разкошни белгийски бонбони.
Изяждам един вечер с най-голямо удоволствие и не го смятам за нещо ужасно. Simple Smile

След това протеиново блокче още в 11ч. бях гладна. Сега хапнах малко крема сирене и после ще обядвам.

# 722
Привет момичета!  bouquet

Аз си спазвам стриктно режима и съответно и резултатите не закъсняват. Все още удържам да не се кача на кантара, но и някак си не ме изкушава. Харесвам това, което виждам в огледалото и цифрата на кантара в случая няма никакво значение. Съвсем малко ми остава докато си върна предишната фигура. Панталоните, които са ми ориентир ми стават вече, а преди не можех да ги намъкна въобще (стигаха ми някъде до над коляното). Сега вече ги закопчавам, но са ми много опънати по тялото. Предполагам, че някъде около 5 килограма и ще ми стоят леко широки, както преди.
Мен нищо не ме изкушава. Когато психически съм настроена, че е време за режим и отслабване нищо не може да ме бутне. Онзи ден правих чийзкейк, на вид стана страхотен, а според останалите и на вкус също, но не пробвах и една хапна. Постоянно има домашен сладолед, кексове, мъфини, бонбони, бисквити, меденки и всякакви други сладкиши и те също не могат да ме изкушат. Просто, щом искам да отслабна то това няма да стане мислейки си, че като хапна нещо дребно и няма да ми забави или дори стопира процеса. Подхождам с мисълта, че по магазините винаги ще има всякакви продукти и когато му дойде времето винаги мога да си направи и хапна, но не и докато искам да отслабна. Така, че ако се изкушавате от всякакви сладкиши и храни помислете дали наистина психически сте приели, че искате да отслабнете и че сега е точното време. Миналата година правих няколко опита, но знаех, че още не съм готова и съответно все прегрешавах. При голямото ми отслабване от 50 кг също ми трябваше много време за да приема, че е дошъл момента да отслабвам и тогава също нищо не можеше да ме изкуши. Просто и за започването на режим има точен момент, в който сме готови да го приложим стриктно, а не по всяко време когато ни хрумне.
И понеже преди време коментирахме за отпускането на кожата и да споделя какво предприех този път. Мажа се (но не редовно за съжаление) с двата крема на Жоржея, а също и започнах да пия хиалуронова киселина. От първото не знам, но от капсулите има огромна разлика в състоянието на кожата ми. Стана по-еластична и много по прибрана от преди. За ефект от кремовете не мога да кажа, защото ще имам поглед като започна да се мажа сутрин и вечер с тях, а аз се мажа 1-2 пъти седмично.
И към края на темата да пусна мои снимки за малко стимул:
Скрит текст:

# 723
  • София
Набарах едно предизвикателство от инстаграм на бъди здрав с 30 менюта,почвам ги.Количества няма,но аз си ги знам.Вечерята ще е до 19ч
Хуск за какво мога да го ползвам?
Довечера съм на силова

# 724
Sivi за първи път те виждам. Изглеждаш чудесно, поздравления  Hug Hug Hug И при мен разликата преди/сега е подобна  Blush

Аз реших да се придържам възможно най-много към режима на Амур, т.е. вариант на НВ ВМХ, но при мен по-скоро ще бъде палео хранене. Искам да намаля количествата плодове, които ям, защото усещам, че те са ми препъникамък  Grinning

з. две варени яйца + 5гр. масло
о. бекон (250 гр.)
сл.з. 2-3 малки ябълки
в. отново ще бъде нещо белтъчно

Амур как ти се струва днешното ми меню?  Hug

# 725
Привет момичета!  bouquet

Скрит текст:
Аз си спазвам стриктно режима и съответно и резултатите не закъсняват. Все още удържам да не се кача на кантара, но и някак си не ме изкушава. Харесвам това, което виждам в огледалото и цифрата на кантара в случая няма никакво значение. Съвсем малко ми остава докато си върна предишната фигура. Панталоните, които са ми ориентир ми стават вече, а преди не можех да ги намъкна въобще (стигаха ми някъде до над коляното). Сега вече ги закопчавам, но са ми много опънати по тялото. Предполагам, че някъде около 5 килограма и ще ми стоят леко широки, както преди.
Мен нищо не ме изкушава. Когато психически съм настроена, че е време за режим и отслабване нищо не може да ме бутне. Онзи ден правих чийзкейк, на вид стана страхотен, а според останалите и на вкус също, но не пробвах и една хапна. Постоянно има домашен сладолед, кексове, мъфини, бонбони, бисквити, меденки и всякакви други сладкиши и те също не могат да ме изкушат. Просто, щом искам да отслабна то това няма да стане мислейки си, че като хапна нещо дребно и няма да ми забави или дори стопира процеса. Подхождам с мисълта, че по магазините винаги ще има всякакви продукти и когато му дойде времето винаги мога да си направи и хапна, но не и докато искам да отслабна. Така, че ако се изкушавате от всякакви сладкиши и храни помислете дали наистина психически сте приели, че искате да отслабнете и че сега е точното време.
Скрит текст:
Миналата година правих няколко опита, но знаех, че още не съм готова и съответно все прегрешавах. При голямото ми отслабване от 50 кг също ми трябваше много време за да приема, че е дошъл момента да отслабвам и тогава също нищо не можеше да ме изкуши. Просто и за започването на режим има точен момент, в който сме готови да го приложим стриктно, а не по всяко време когато ни хрумне.
И понеже преди време коментирахме за отпускането на кожата и да споделя какво предприех този път. Мажа се (но не редовно за съжаление) с двата крема на Жоржея, а също и започнах да пия хиалуронова киселина. От първото не знам, но от капсулите има огромна разлика в състоянието на кожата ми. Стана по-еластична и много по прибрана от преди. За ефект от кремовете не мога да кажа, защото ще имам поглед като започна да се мажа сутрин и вечер с тях, а аз се мажа 1-2 пъти седмично.
И към края на темата да пусна мои снимки за малко стимул:
Скрит текст:
Първо, изглеждаш страхотно.    Peace   Поздравления за волята, усилията и постигнатото.   Hug
Относно болднатото:
аз точно това искам да избегна, да се отучим (всички у дома) от навика, че можем ежедневно да ядем кексове, сладоледи, бонбони, вафли, бисквитки и подобни, пък дори и домашни.
Това трябва да са храни за разкош, по поводи, в специални случаи, а не за ежедневно похапване, или за хапване между храненията.Те са потенциален риск за всякакви проблеми и болести.
Аз не си ги отказвам.Въпреки тях пак успях да отслабна и продължавам.Но за мен наистина са изключения.Ето днес ще правя торта за утре, има РД в семейството.Естествено, че няма да си откажа това удоволствие....На Великден ще си хапна и козунак, и курабийки....В средата на май пак има РД, пак ще си доставя удоволствие с торта....Но това са епизодични моменти, 1-2 пъти в месеца не са проблем.
Не искам да попадам в спиралата "напълняла и на диета всяка пролет".
Искам да се храня така, че теглото ми естествено да си се самоподдържа.
За момента мисля, съм намерила такова хранене.

Аз и затова вече не правя постоянно десерти.Който иска нещо сладко, има плодове.
Епизодът с козунака на мъжа ми е изключение.    Laughing   

# 726

Относно болднатото:
аз точно това искам да избегна, да се отучим (всички у дома) от навика, че можем ежедневно да ядем кексове, сладоледи, бонбони, вафли, бисквитки и подобни, пък дори и домашни.
Това трябва да са храни за разкош, по поводи, в специални случаи, а не за ежедневно похапване, или за хапване между храненията.Те са потенциален риск за всякакви проблеми и болести.
Аз не си ги отказвам.Въпреки тях пак успях да отслабна и продължавам.Но за мен наистина са изключения.Ето днес ще правя торта за утре, има РД в семейството.Естествено, че няма да си откажа това удоволствие....На Великден ще си хапна и козунак, и курабийки....В средата на май пак има РД, пак ще си доставя удоволствие с торта....Но това са епизодични моменти, 1-2 пъти в месеца не са проблем.
Не искам да попадам в спиралата "напълняла и на диета всяка пролет".
Искам да се храня така, че теглото ми естествено да си се самоподдържа.
За момента мисля, съм намерила такова хранене.

Аз и затова вече не правя постоянно десерти.Който иска нещо сладко, има плодове.
Епизодът с козунака на мъжа ми е изключение.    Laughing   

Amour, да, да, и пак да! smile3501 newsm74

Sivi, браво на теб! Стрхотна си! Пу, пу! Hug

Закуско-обядвах 3 бъркани яйца с масло, малко чери доматчета и Хермелин (Бри е това май).
Следобяд съм на бокс групова тренировка 90мин.

Хубав ден, банда! bouquet

# 727
Благодаря ви! Сигурна съм, че всички изглеждаме страхотно след като сме положили усилия за да изглеждаме по начин, по който се чувстваме по-добре.  Hug

Amour* може би малко пресилено написах постоянно, но често се правят такива у дома, за да може племенника когато му се хапва нещо сладичко да е домашно приготвено (но той не е много по тази част за щастие). Исках да кажа, че дори у дома да има изкушения те не трябва да ни бъдат препъни камък. Напълно подкрепям твоята философия, че по поводи и празници трябва да хапваме каквото ни е на сърце, но не и ежедневно да си намираме оправдание за да се натъпчем с това, което ясно осъзнаваме, че не само ни вреди, но и не ни помага в борбата с килограмите и да си мислим, че не е проблем за отслабването ни и да негодуваме след това, че кантара не бил благосклонен.

# 728
  • Варна
Набарах едно предизвикателство от инстаграм на бъди здрав с 30 менюта,почвам ги.Количества няма,но аз си ги знам.Вечерята ще е до 19ч
Довечера съм на силова

Какво е това предизвикателство?

А хускът може да замества брашното в рецепти за мекички, пица и т.н. В сайта на Катина има няколко идеи. Аз лично мога да кажа, че влияе изключително добре на стомаха. Имах диария и с една вечеря от мекички с хуск ми мина всичко.

Sivi, страхотна си. За колко време и как успя? Не бях чувала за таблетки хиалуронова киселина...

# 729
  • Велико Търново
Довечера съм на силова
Давай предизвикателството.

Сиви,жестока си!Браво!

# 730
Сиви,  изглеждаш чудесно!  А какви таблетки вземаш точно? Аз мача повече от месец жоржея,  два пъти дневно,  но резултат няма никакъв. Мисля да измажа,  каквото имам и след това да взема друго.

# 731
Благодаря ви! Сигурна съм, че всички изглеждаме страхотно след като сме положили усилия за да изглеждаме по начин, по който се чувстваме по-добре.  Hug

Amour* може би малко пресилено написах постоянно, но често се правят такива у дома, за да може племенника когато му се хапва нещо сладичко да е домашно приготвено (но той не е много по тази част за щастие). Исках да кажа, че дори у дома да има изкушения те не трябва да ни бъдат препъни камък. Напълно подкрепям твоята философия, че по поводи и празници трябва да хапваме каквото ни е на сърце, но не и ежедневно да си намираме оправдание за да се натъпчем с това, което ясно осъзнаваме, че не само ни вреди, но и не ни помага в борбата с килограмите и да си мислим, че не е проблем за отслабването ни и да негодуваме след това, че кантара не бил благосклонен.
Така вече съм съгласна....    Hug

# 732
  • тук и там
Поздравления,Sivi!Страхотна промяна наистина!Изглеждаш страхотно на последната снимка!
Каква ХК пиеш,ако не е  тайна?И аз пиех известно време,но при мен не видях ефект.Имам още даже  в къщи-може да я започна пак.

Два дни не мога да си направя тренировките.Нещо не ми е наред.Вчера едва изкарах 1 кръг от три,помислих си че е защото не съм тренирала от две седмица..Днес  обаче същата работа...Нямам сили нещо,нито енергия.
Umma,като каза режим-аз от доста време заглеждам сайта и предизвикателствата на Live to Lift.И аз като теб съм във търсене на подходящ режим и тренировки.Мислила съм да се включа при тях,но все момента не е подходящ. Месец май  ми се струва идеален като период,обмислям сериозно дали да не се включа.Пък щом ми е влязло в главата,най-вероятно ще стане .Искам да имам на раположение зала и тогава -но дали тук или като се прибера във БГ-ще го мисля.За сега още тренирам в къщи. Или поне правя опити да тренирам....

# 733
  • някъде
Sivi  bouquet поздравления, БРАВО, момиче!
Аз имам проблем- два-три дни като карам на яйца и месо и ми се догажда и не искам да ги виждам повече  Tired

# 734
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Sivi, уаууу!!!! Страхотен резултат, просто си неузнаваема.

Общи условия

Активация на акаунт