Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря, момичета!  Blush

ХК пия ето тази:
Скрит текст:
Съвсем случайно я мернах в аптеката и реших да я пробвам. Беше и най-евтината, която имаха, понеже не знаех дали ще има ефект и не ми се даваха космически суми за другите марки, които видях.  Whistling Определено съм доволна, като съм към края на опаковката (моята е за 30 дни). Ще си взема още 2 опаковки и мисля да пия плътно 3 месеца и след това почивка. Може пък и някоя бръчка да се изглади за това време.  Mr. Green
gpym4e за 8 месеца свалих 40 кг и след това за още 2-3 месеца при захранването свалих останалите 10 кг. Поддържах ги 5 години, но миналата ми се наложи прием на хормони от които качих килца и сега ги боря тях, но съм почти на финалната права.

# 736
  • София
http://www.aktivenizdrav.com/category/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 1%82%D0%B2%D0%B0/Объркала съм нещо името.Ето на тези,ама ми е пред очите менюто и леко за изпълнение и в движение като съм.30 дни нищо не е.Има и упражнения за деня.Аз ги следя в инстаграм.
Добарах едни дозички овесени ядки в магазина,много са вкусни,малки пакетчета,сигурна съм че е тип мюсли/неполезно/но са супер за закуска,не се оливам в количеството.А и като пресметна аз като си ги правя,повече калории поемам.В пакетчетата са 185кл за 50 гр.Домашно приготвеното е 30 гр овесени с чл мед и 5 бр орехи.
http://www.regal.bg/shimg/dx568_2605288.jpg

# 737
Sivi, резултата е супер, браво! bouquet

Момичета, време е за нова тема. Желаещ да я пусне или аз да го направя?

# 738
  • Велико Търново
Ти Hug Heart Eyes

# 739
  • Има много детски смях.
Сиви, респект, сестро!!! Браво! 2 пъти по 50 кг... ти си нечовешки пример за воля, упоритост и постоянство!!!

ХК съм пила няколко пъти на таблетки, последната беше на Солгар. Сега почивам от добавки и пия само Колаген тип 1 и 3.

Предизвикателствата на Лифт то лифт на мен определено не ми допаднаха. Иска ми се да вярвам, че съм изключение, защото иначе много се стараят хората.

# 740
Здравейте отново, след 7 дни без въглехидрати и ограничения в храненето като цяло съм - 2кг, за мен е добре тъй като здравословното ми състояние не ми позволява да се движа много.Съгласна съм че когато дойде момента и си готов да отслабваш нищо не може да те изкуши. Чудех се да включа ли сутрин кисело мляко с малко трици и ленено семе?

# 741
  • тук и там
Umma,какво не ти допадна?Тип -Любомир Иванов ли са упражненията и режима?Защото на мен неговите тренировки не ми допаднаха определено-аз харесвам такива,тип Румяна..по-женски някак,със по-малко тежести или само със  собствено тегло.
МамаМеcka,два килограма за седмица са даже много.Най-вероятно и малко вода си изхвърлила.Триците не знам за какво са,май нещо при Дюкан ги ползваха.Лененото семе е добре принципно-полезно е.Между другото съм чела че увеличава нивото на естрогена също и за това го избягвам.Поправям се -на "добрият" естроген се оказа(каквото и да означава това) ,може да го включа пак в менюто си.:Не че знам  нивата на моят естроген какви са..crazy:

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 16:55 от Kaisia

# 742
Сега съм си купила ленено семе, ще го меша с чия и кисело мляко за закуска.

# 743
  • Козлодуй
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178417  - това намерих за Хуск от Гугал и се чудя фибри и хуск едно и също ли е аз имам фибри - голяма кутия с малки пакетчета в нея та от тях получих запек и сега залежава чудех се дали с тия фибри мога да готвя нещо и да ги употребя?

# 744
Сиви, и аз имам да свалям толкова. Направо ме мотивираш, но все пак кой е твоят режим? Поздравления за успеха!

# 745
  • Има много детски смях.
Kaisia, имаше два вида упражнения- за вкъщи или за зала, ти си избираш коя програма да ти прати. Аз избрах зала. Има и дни с йога. Определено не са упражнения тип Румяна.  Peace Храненето беше ужасно еднотипно и на третия ден вече ми беше писнало яката. По- натам имаше уж по- разнообразни неща, но наблягам на УЖ.  Tired На Любо упражненията на мен повече ми харесваха, честно да си призная. Храната- и в двата режима за мен бе еднакво бозава. То всички знаем, че ядем ли риба/ пиле и краставици, а за снак- 1 орех, ще имаме напредък. НО не това е идеята ми, която влагам в "начин на хранене", защото това няма как да се превърне в добри хранителни навици занапред, това си е баш диета, временна и с ограничения.
Ти като търсиш упражнения тип Румяна, прегледа ли все пак тези на Емили, които ти пратих? Или не ти допаднаха?
Така, погледнато през времето, откак си "колекционирам" хранителни режими, тези, които при мен сработиха и се превърнаха в лайфстайл са- Ипо, Румяна, Инес /след нейната трансформация последните година- две/, Зоната. Това в хронологичен ред. Не спазвам нито един стриктно, но от всички съм взела това, което най- ми приляга на мен и моя лайфстайл, смятам за полезно, балансирано и вкусно. А когато човек знае какво иска, наясно е със себе си, последователен е и не се лута насам- натам, нещата стават много по- лесно постижими. Смятам, че за момента съм намерила своята формула. Само искам още малко да се сръчкам, та още обмислям аферата "Страхил Иванов".  Rolling Eyes

ПП. Прачева, в случай че хуск и фибри са едно и също- в така споменаваният напоследък сайт на Катина има няколко рецепти с хуск.

Сиви, и аз да питам- в момента си на протеинов режим, или на Зоната?

# 746
  • тук и там
Umma,благодаря!Емили не съм я разглеждала скоро,но във фейса ми излизат нейни клипчета всеки ден-та ми напомня за себе си.Тя ми е първа във списъка принципно,но очаквам хранителният и план да не ми хареса-все пак е за американци предимно.Гледам уж за нещо ,със приемлив хранителен режим и тренировки тип Руми,но може и да не  стане.В краен случай -може да си взема програма на Емили и режим на Ипо да речем-но по скоро се оглеждам и търся в момента..Аз не съм и във добра форма в момента ,та най-вероятно ще повторя Дупемания-и тренировките и режима,и след това ще мисля за по-нататък.Уж се оправих след боледуването-обаче тренировките не ми вървят,нямах сили даже за  трен 1 от Дупеманията днес.. И явно се метнах и  на йо-йо въртележката,защото си върнах теглото от миналата година по това време +3 килограма отгоре.Та не са добре нещата при мен..За 8 месеца съм качила 7 кг Embarassed Peace

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 18:33 от Kaisia

# 747
  • Има много детски смях.
На Емили хр. план на нито една от частите й не съм преглеждала. Със сигурност е насочен повече към австралийския пазар, отколкото към европейския.  Peace  Ипо е доста рестриктивен, нали го имаш предвид? В темата за него има качени примерни менюта, както и наскоро сравнително момичета качваха отделни дни от менютата си, които до известна степен доста си приличаха. Той издаде книга преди време- "Ипология на храненето". Ако още е налична на пазара, със сигурност е полезна за хора, които се чудят дали да се обърнат към него за режим. В самата книга има режими, доста неща са обяснени. На мен доста време ми беше нещо като настолно четиво. Нищо, че имах вече изготвени индивидуални режими, пак научих доста неща и понякога още я прелиствам.

# 748
Umma само първия път имах за сваляне 50 кг. След година и половина хормонално лечение качих около 20 кг, и от два месеца ги боря тях. По едно време започна да ме хваща депресията защото никакви дрехи не ми ставаха, но реших че вместо да се поддавам на нея е по-добре да се взема в ръце и да се вмъкна в тях.  Naughty За два месеца съм смъкнала над 10 кг, но този път отслабвам без да се качвам на кантара и не знам нито от колко стартирах, нито ще се кача и на финала. Важното е аз да се харесам в огледалото без да се вманиачавам в цифрите. Както писах старите дрехи ми стават, успявам да ги закопчая, но след около 5 килограма ще ми стоят точно както преди. И когато свалих 50 кг и сега спазвам протеинов режим - този на Дюкан. За мен той е изключително лек и лесен за спазване и това, което ми допада е, че няма количествени ограничения и ако съм много гладна ям докато се заситя.
ingi режима го писах малко по-горе. Тук в раздела има тема за него, но вече не е много активна. Изчети няколко режима и си харесай, този който ще спазваш с лекота и се подготви, че процеса ще е дълъг. Нищо не се случва за няколко дена, приеми че ще ти трябва поне година и се подготви психически за такъв период, че дори и по-дълъг. Стриктното спазване на който и да е режим ще даде резултати.

Момичета как успявате да се мотивирате да правите упражнения у дома. Аз никак не мога да се организирам и да започна. По-лесно ми е сутрин или привечер, докато разхождам кучето да потичам, колкото ми позволяват силите и фасовете и да правя клекове и други подходящи за полски условия упражнения, но у дома си ми е мързеливо. Планувам от другата седмица да се върна в залата, защото преди когато ходех се чувствах супер, а и там съм супер стриктна и сериозна и като има кой да ми виси на главата не смея да се отпускам.

# 749
  • Има много детски смях.
Сиви, това с упражненията е като с храненето. Въпросът е да ти е приятно, а не доброназорно. Едни тренират вкъщи, други навън, трети са в планината, четвърти не излизат от залите. Като с различните режими на ядене. Индивидуално е. Важното е всеки да намери това, което го прави него щастлив и го кара да се чувства добре.

Общи условия

Активация на акаунт