С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 088
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Пффф, наложило се. Наложило се, защото другата снаха е идиотка. Много съм любопитна да се запозная с човека, който ще ме накара да променя името, което аз съм избрала за моето дете.

Джули, и аз съм в отбора на любопитните. Laughing

# 226
Джули, честито бебче. Да е живо и здраво и бързо да се нагодите един към друг.

И аз мога да се включа в клуба с овните. Отглеждам едно такова в къщи, с което на този етап живеем в някакво примирие и не мога да се оплача.

КАГ, на мястото на младоженеца бих подредила родителите на друга маса  Peace Според мен родителите нямат място на булчинската маса. Не, че не са важни, но не виждам смисъл да са там.

# 227
  • София
КАГ, на мястото на младоженеца бих подредила родителите на друга маса  Peace Според мен родителите нямат място на булчинската маса. Не, че не са важни, но не виждам смисъл да са там.
Ако булченската маса е за 4 души, съгласна съм- младоженците+ кумовете, но ако е дълга маса с 10 души, да сложиш до себе си приятели и познати, а да натикаш родителите в дъното, е някакси гадно. Освен ако не се срамуваш от тях, по някаква причина.

# 228
Булчинската маса е за толкова души, за колкото си я поръчаш  Peace Приятели и познати също нямат място на нея. Само младоженци и кумовете.

# 229
Булчинската маса е за толкова души, за колкото си я поръчаш  Peace Приятели и познати също нямат място на нея. Само младоженци и кумовете.

Да. Свекър ми се цупи и вдига кръвно като разбра, че той няма да е на младоженската маса ooooh!. Кой бил той, че нямало да бъде на нея, ще кажеш, че той се жени, не синът му.
КАГ, ти на младоженската маса ли си била настанена и какво целиш с този разказ?

# 230
Разказа на КАГ ми е супер странен. Някак огорчена звучи.
Странни са ми и разпределенията по маси. Според мен, родителите имат място на масата. Не си представям да седч там само с кумувете. Аз не си падам по сватби и моята беше с плата и много лежерно разпределение, кой къде да седи. Не мога да си представя най-близките ни хора да са само част от тълпата. Родителите се радват повече и от младоженците на тези поводи и направо ми се струва жестоко да ги натикат в тълпата.

# 231
Каква тълпа, Даун? Аз направих сватбата ни с близки на сърцето ми хора, не с някаква си тълпа Stop. Родителите ни бяха на отделна маса ДО младоженската, не натикани в „тълпата“, не изгонени на др край на ресторанта, а на специална маса ДО нашата.

# 232
Въобще не помня на сватбата дали родителите бяха на масата с младоженци или на отдел на маса само за тях в близост до нашата.
Мисля, че това са просто детайли и не е повод за обида.

# 233
Не знам Лято, аз не си представям сватба, на която да съм настанена на маса с още една двойка, но това съм а. Ако на вас ви е харесало е ОК за вас.

# 234
  • Ямбол
На мен ми се стори, че акцентът в разказа на КАГ беше подаряването на дъщерята. Ми мерси съм. Дъщерите не са стока, че да ги даваме на който и да е, щото ни бил харесал.

# 235
  • София
На мен ми се стори, че акцентът в разказа на КАГ беше подаряването на дъщерята. Ми мерси съм. Дъщерите не са стока, че да ги даваме на който и да е, щото ни бил харесал.

Нали? И на мен това ми направи впечатление.

А, и младоженецът е пълно дърво.

# 236
Не знам какъв е акцента, но историята е доста скалъпена. Вчера се бях отдсала на БГ филми и там така ясно са показани тези отношения, че направо ми докривя.

# 237
  • София
Не знам какъв е акцента, но историята е доста скалъпена. Вчера се бях отдсала на БГ филми и там така ясно са показани тези отношения, че направо ми докривя.
Сефте. За първокласници става. КАГ ни ползва за опитни зайчета, явно.

# 238

Нали? И на мен това ми направи впечатление.

А, и младоженецът е пълно дърво.

А снахата е прекрасна.

# 239
  • София
Пасват си идеално с младоженеца.

Общи условия

Активация на акаунт