Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 655
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета! Търсих дълго къде да попитам и реших да пиша на вас.Имам редовен цикъл на 30 дни.Днес ми е 2-ри ден от закъснението и реших да напрвя тест.Първия го направих още снощи,но не ми показа нищо и реших тази сутрин да направя с първата урина.Минаха 2-3мин.и нищо не показа,но реших след около още 10мин. Да го погледна пак и имаше втора,но много бледа чертичка,та вузможно ли е да съм бременна или е изпарителна и теста да е грешен?

# 91
  • Телиш/Плевен
Здравейте момичета! Търсих дълго къде да попитам и реших да пиша на вас.Имам редовен цикъл на 30 дни.Днес ми е 2-ри ден от закъснението и реших да напрвя тест.Първия го направих още снощи,но не ми показа нищо и реших тази сутрин да направя с първата урина.Минаха 2-3мин.и нищо не показа,но реших след около още 10мин. Да го погледна пак и имаше втора,но много бледа чертичка,та вузможно ли е да съм бременна или е изпарителна и теста да е грешен?
В упътването на теста трябва да пише до колко минути се отчита резултатът. Мисля, че 10 минути са много и резултатът е невалиден. Peace

# 92
Да, резултат след 10 мин е невалиден.

# 93
Невалиден е . Направи си след 2-3 дни ,ако има нещо ще отчете . На мен ми показа на 4-ти ден от закъснение

# 94
И на мен на 4-ти ден и втората черта се появи веднага, нямаше нужда да чакам  Heart Eyes Повтори го след 2-3 дни  Simple Smile

# 95
Благодаря Ви момичета,но направих още два,но и на др.два ми се появява едва забележима втора,и то пак след повче от 10мин..Възможно ли е и трите теста да имат изпарителна втора черта? Много съм объркана...

# 96
  • Телиш/Плевен
Благодаря Ви момичета,но направих още два,но и на др.два ми се появява едва забележима втора,и то пак след повче от 10мин..Възможно ли е и трите теста да имат изпарителна втора черта? Много съм объркана...
Прочете ли упътването? Обикновено пише, че валиден резултат се отчита до петата минута, след това и да има две чертички, не е валиден резултат. Peace

# 97
Аз също знам ,че след 5-тата минута не отчита правилно

# 98
  • София
Според мен си бременна. Отиди на доктор или пусни кръвен.

# 99
Благодаря Ви момичета за бързите отговори.Ще изчакам още ден,два и ако я няма лелката ще се тествам пак.

# 100
Здравейте мами ! Включвам се и аз при вас. на 16 март положителен тест (на 7 ден закъснение). Бреманна съм ! Доста съм объркана. Записала съм си час за понеделник следобяд. По изчисленията на календара ми съм в 5 седмица и 3 ден .  Shocked Нямам неразположения, нито ми се гади нито нищо, само от време на време усещам долу леки пощипвания. Това е , ям си нормално, работя си , не се паза за сега . В хикс съм. Само аз и ММ знаем. Чакаме да мина през лекар и така Simple Smile Притеснявам от от това че съм с доста наднормени килограми и ... Та едвам дочаквам понеделник след работа .... да видим как е дереджето

# 101
Само да ти кажем, да не очакваш да се чуе пулс от сега. Достатъчно е да ти кажат, че има плодно сакче с жълто тяло в него. Лека и безпроблемна бременност! Отначало си е паниращо. Аз хем се надявах , хем като видях теста 3 дни бях като цапната с мокър парцал.

# 102
Здравейте мами ! Включвам се и аз при вас. на 16 март положителен тест (на 7 ден закъснение). Бреманна съм ! Доста съм объркана. Записала съм си час за понеделник следобяд. По изчисленията на календара ми съм в 5 седмица и 3 ден .  Shocked Нямам неразположения, нито ми се гади нито нищо, само от време на време усещам долу леки пощипвания. Това е , ям си нормално, работя си , не се паза за сега . В хикс съм. Само аз и ММ знаем. Чакаме да мина през лекар и така Simple Smile Притеснявам от от това че съм с доста наднормени килограми и ... Та едвам дочаквам понеделник след работа .... да видим как е дереджето

Не се притеснявай за килограмите. Аз също съм с наднормено тегло и до 4-я месец свалих от самосебе си 7кг .

# 103

Не се притеснявай за килограмите. Аз също съм с наднормено тегло и до 4-я месец свалих от самосебе си 7кг .

Всъщност трябва да се внимава с килограмите по време на бременност, ако жената е с наднормено тегло, тъй като е предпоставка за високо кръвно, гестационен диабет и други. Хубаво е от сега да ги знае тези работи и да внимава.  Peace

# 104
Първо честито  bouquet Аз като опит с наднормеността, да не кажа даже затлъстяването, се присъединявам, че е хубаво да се внимава и  още отначало, ако може да се ограничават някои неща. Но АГ най-добре ще ти каже. Но някой път не се получава за съжаление, хаха. Първото си дете родих 20 дни преди термин и дотогава бях +15 кг. Сега ще е много по-зле положението, вече съм +11 кг  ooooh! Та поне основни неща като без бял хляб, картофи, ориз, сладко.. ако можеш е хубаво да спазваш  Simple Smile
Вивияна, а защо си правиш 3 теста и ги отчиташ все след 10-тата минута. Направи си таймер, ако трябва и виж след 3-4 мин. Ако тогава, дори и да е бледа има втора черта, то ти си бременна. Моята втора бледа черта е вече почти на 5 г.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт