Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 59 687
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Телиш/Плевен
По време на изпитателен срок договорът може да се прекрати по всяко време от работодателя, това знам аз.

# 151
Като си в болничен според мен не тече изпитателния срок Simple Smile

# 152
По време на изпитателен срок договорът може да се прекрати по всяко време от работодателя, това знам аз.
И аз така знам.

# 153
  • Бургас

Ако си в болничен, не може. Говори с лекаря си и излизай в болничен до края на бременността.
По принцип, ако си в изпитателен срок, имат право да ти прекратят договора, но при проверка от инспекцията по труда или ако заведеш дело, много трудно ще докажат, че не са го направили само защото си бременна. Някои го правят, разбира се, но не са попаднали на работник, който да си търси правата, после не повтарят.  Mr. Green

# 154
Някой да е пил/пие Антиметил? Не издържам вече с целодневното гадене и виене на свят комбинирано с повръщане от време на време.  Sick

# 155
  • Телиш/Плевен
Някой да е пил/пие Антиметил? Не издържам вече с целодневното гадене и виене на свят комбинирано с повръщане от време на време.  Sick
Задължително се консултирай с лекаря си, преди да пиеш каквото и да било. Peace

# 156
Задължително се консултирай с лекаря си, преди да пиеш каквото и да било. Peace
Всъщност по негова препоръка питам, но ми е малко странно, че без да ме е преглеждал дори все още ми казва да пия каквото и да било. А сериозно вече едвам седя права на работа, ако можех да мина без да пия нищо, бих, но съм като ходещ труп.

# 157
  • Телиш/Плевен
Всъщност по негова препоръка питам, но ми е малко странно, че без да ме е преглеждал дори все още ми казва да пия каквото и да било. А сериозно вече едвам седя права на работа, ако можех да мина без да пия нищо, бих, но съм като ходещ труп.
Е, в случая не знам дали има какво да преглежда... Гаденето е нормален (така да се каже) симптом на бременността и той все пак има някакъв опит какво е помогнало при другите му пациентки. Доколкото прочетох, основната съставка е джинджифил, а него по принцип съм чувала да го препоръчват на много бременни като ефикасно средство срещу гаденето. Според мен всичко е наред. Само дано ти помогне! Praynig

# 158
Е, в случая не знам дали има какво да преглежда... Гаденето е нормален (така да се каже) симптом на бременността и той все пак има някакъв опит какво е помогнало при другите му пациентки. Доколкото прочетох, основната съставка е джинджифил, а него по принцип съм чувала да го препоръчват на много бременни като ефикасно средство срещу гаденето. Според мен всичко е наред. Само дано ти помогне! Praynig
Да и аз го проверих, ще мина довечера да си взема пък дано има някаква полза.

# 159
Здравейте, ползвали ли сте Гиназол вагинален крем, в коя седмица и имаше ли ефект. Аз съм в 15 г.с. и ме тормозят гъбички, минах един курс с Макмирор и Флоражин, но ефекта продължи точно седмица 😑

# 160
  • Телиш/Плевен
Здравейте, ползвали ли сте Гиназол вагинален крем, в коя седмица и имаше ли ефект. Аз съм в 15 г.с. и ме тормозят гъбички, минах един курс с Макмирор и Флоражин, но ефекта продължи точно седмица 😑
Ако няма кой да отговори, ето една стара тема по този въпрос.
Уви, на всеки човек му действа по различен начин дори и един и същ медикамент, така че трябва да се пробва лечението и да се види до какви резултати ще доведе. Успех! bouquet

# 161
Ако няма кой да отговори, ето една стара тема по този въпрос.
Уви, на всеки човек му действа по различен начин дори и един и същ медикамент, така че трябва да се пробва лечението и да се види до какви резултати ще доведе. Успех! bouquet
Мерси 😚, мен по ме притеснява, че на опаковката не пише много за бременни, а само, че трябва да се прецени риска 😑

# 162
  • Телиш/Плевен
Мерси 😚, мен по ме притеснява, че на опаковката не пише много за бременни, а само, че трябва да се прецени риска 😑
Причината да пише такива неща в листовките на повечето медикаменти е, че почти не се правят тестове с бременни. И да, лекарят преценява риска според ситуацията. Но той все пак има някакви наблюдения, изписвал е въпросното лекарство и е наясно как е повлияло на пациентите му. Надявам се това лечение да даде резултат при теб. Hug

# 163
Благодаря за успокоенито 😊. Дано наистина мине нацяло, че е супер дискомфортно с тея гадни гъбички...

# 164
По въпроса с гъбичките ,аз не успях да се преборя през цялата бременност . Вода и сода,облекчава Simple Smile

Направление 7 от личния лекар ли трябва да се вземе ,момичета ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт