Проблем с отварянето на DRM ePUB

• 1 630
  • 5
  •   1
Отговори
  • под звездите
Здравейте, преди няколко дни си закупих няколко електронни книги, но до този момент не мога да отворя нито един от файловете. Когато се опитам да изтегля книгата, URLLink-а не ми се отваря и ми изписва грешка Error getting license. Server communication problem: e_lic_license_sign_error. Нямам идея на какво може да се дължи това, досега не съм имала такъв проблем. Закупени книги от други две електронни книжарници ми се отварят веднага, както и изтеглени от сайта на Adobe.
Някой да знае как мога да ги отворя? Confused

Отделно, че поръчката ми стои на 3 Подготовка, каквото и да значи това, което е и странно, предвид че става дума за ел. книги, които при предишни поръчки от същият сайт, съм отваряла на момента. Колко време би трябвало да изчакам за да премине в етап 4 В доставка? Доколкото знам, има някакъв срок за изтегляне, преди да се деактивират линковете.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 14:08 от Preria

# 1
Да не сте закупили книги от предварителни продажби (т.е. не са издадени още)? Щом стои на подготовка поръчката, е нормално да нямате достъп.

# 2
  • под звездите
Повечето са издадени миналата година и по-рано.
Силно се надявам, причината да е в статуса на поръчката.

# 3
Свържете се с търговеца, най-бързо ще видят къде е проблема и ще Ви помогнат да го разрешите.

# 4
  • под звездите
Досега съм им изпратила три съобщения, но без ответен отговор.  Rolling Eyes
Сигурно имат проблем със сайта си, често блокира, а и не получих потвърждение на поръчката на имейла. Знам ли.
Яд ме е, че не са една-две книги, че да ги прежаля. Tired

# 5
Ако е малък търговец без дежурни в почивните дни, предполагам в понеделник, или най-късно вторник ще се свържат с Вас. Възможно е да имат технически проблем, за който при липса на дежурни все още да не знаят, или по който се работи, и заради това сте все още със статус подготовка. Не е приятно, но не е необичайно.

Общи условия

Активация на акаунт