Звездни компромати - 317 част

• 94 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • където ми харесва
Ако още някой съобщи новината за новото поколение на Роналдо, ще е първият!  Mr. Green

От миналата тема ми направи грозно впечатление коментара на Теичка, относно Роналдо.
Какво имаш предвид с това антихуманно създаване на поколение?

Коментара беше, че си има приятелка въпросният, но предпочита да ползва нестандартен начин за създаване на поколение.
И ставаше на въпрос за емоционалната част на нещата, а не за техническата.

Ще си позволя да я цитирам тук, защото все още ми е интересно какво е имала предвид.

Цитат
Роналдо е абсолютен абсурдист, как може да създава поколение по този антихуманен за мен начин. Не мога да повярвам как чрез неправилно интерпретираната еволюция се заличават толкова съществени емоционални връзки.

# 61
# 62
  • София
Не бих съдила човек, че избира сурогатна майка. Емоцианалнта връзка е по скоро за майката, отколкото таткото. И Елън Помпео е прибягнала до сурогатна майка, чудо голямо.

Анджелина си е Анджелина.
Не харесвам,  визуално Анистън, но я обичам заради "Приятели"  Mr. Green

# 63
Предполагам съфорумката, която се възмущава има предвид връзката майка-дете или по-точно дете-майка.
При децата на Роналдо тази връзка ще липсва.

# 64
Да, но случаят е несравним с този на Елън Помпео. Тези деца никога няма да имат майка, която да ги отгледа, възпита и обича. За тази емоционална връзка говори.

Eмануела

# 65
  • Rock & Roll feeling ...
Това,че Роналдо има възможности да обезпечи цяла флотилия деца ,а не му се занимава с брак и семейство и същевременно не иска подобно "връзване"  да му е определящо, за да създаде поколение,не прави по-нормално използването на утроба под наем и мятането на децата на майка му.

Шакира. Въобще не ми лъха на 40 годишна .
Скрит текст:

# 66
  • София
Роналдо прави своя избор и аз го уважавам  Peace  Не виждам нищо нехуманно.
Шакира си е слънчице  Heart Eyes

# 67
  • София
Анджелина си е Анджелина.

Така си е. Само дето малко се смахна повече от допустимото, но важното е, че е най-красивата!  Laughing

Скрит текст:

Гага и тя откача от време на време, но кой ти гледа, нали е голяма певица.  Wink

Скрит текст:

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хич не сме малко завиждащите глигани обаче Laughing

# 69
Аха, и Гага откача малко! Party Че тя отдавна вече не закача Mr. Green
И Анджелина е най-красива на света, казало Огледалцето. Само някой да смее да спори с него.  Crazy

# 70
  • Once there was a Hushpuppy...

И какъв е тоя мамунски вид на втората снимка Crossing Arms

# 71
https://www.instagram.com/p/BRd6W7Ehu-W/
Даша Жукова и Абрамович

# 72
Анджелина вече не е онова, което беше. Чак пък най-красивата ...
Забелязвам, че напоследък се опитва да разнообрази черното, което е похвално, но пак няма живец в нея.

# 73
  • София
Разбирам го Роналдо.  Wink Егоизмът му е толкова огромен, че иска децата си само са себе си. Другата ми версия е, че си е чист гей.  Grinning Подкрепям мнението на Теичка относно липсата на емоционална връзка дете-майка.

# 74
Ох, няма да си легна докато Софи Маринова не се изпишка на теста за бременност.
Тия Папараци направо изпростяха.

Изпростяха ама и аз го засякох точно на този момент и гледах в очакване hahaha

Общи условия

Активация на акаунт