Звездни компромати - 317 част

• 94 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Разбирам го Роналдо.  Wink Егоизмът му е толкова огромен, че иска децата си само са себе си. Другата ми версия е, че си е чист гей.  Grinning Подкрепям мнението на Теичка относно липсата на емоционална връзка дете-майка.
На същото мнение съм, още повече с тези негови "сериозни" връзки, поне няма да се разправя с попечителство и т.н. Така е сигурен, че никоя няма да има претенции. За децата е лошо.
Какво стана със Софка, напишка ли теста? Grinning

# 76
Преданата тема е завършила с чудни кадри на Кандис и бебе.

# 77
Цитат
липсата на емоционална връзка дете-майка

Не може да липсва нещо, което не си имал.  Липсва ти нещо, което си усещал. Но когато не си имал такива усещания как да липсва? Лично мнение.

Не е бременна Софка. Изобщо това предаване става от тъпо, по- тъпо, но като не предлагат друго в неделя - ще гледаме късите крака и увисналите скули и ц*ци на Нилото.

# 78
  • Rock & Roll feeling ...
На братовчедка ми цял живот й липсва присъствието на баща, въпреки че никога не е имала такъв до себе си и в живота си. За мен тази потребност не се появява от опознаването й.

А Николета има ли някаква друга роля в " Папараци" освен да си чете анонсите и да чупи стойки ? Гледам едни й правят интервютата,трети й правят коментарите на "уникалните и сензационни папарашки кадри"   на звездите,които се придвижват от точка "а" до точка "б"  Crazy
Венета писателката, едно време всичко тя си правеше, интервюта,теми подбираше,хрумки търсеше за новости. В този му план сравнение не може да става с НиЛо  Whistling 

Асен Блатечки
Скрит текст:
Миленита
Скрит текст:
Мартен Роберто
Скрит текст:

Мария Силвестър
Скрит текст:
Зуека
Скрит текст:
Койна Русева
Скрит текст:
Фънки
Скрит текст:

# 79
# 80
На мен ми допада това, че Анджелина взема навсякъде децата със себе си и и вярвам че е искрена, защото не го прави от вчера, а от над 10 години. Харесва ми и това, че не използва социални мрежи и за разлика от звезди тип Ким К не всичко и е на показ. Имаше си лудите години преди децата, после показа зрялост и смислени изказвания. А и черното и отива.

Лейди Гага е гнусна.

# 81
  • Пловдив

А Николета има ли някаква друга роля в " Папараци" освен да си чете анонсите и да чупи стойки ? Гледам едни й правят интервютата,трети й правят коментарите на "уникалните и сензационни папарашки кадри"   на звездите,които се придвижват от точка "а" до точка "б"  Crazy
Венета писателката, едно време всичко тя си правеше, интервюта,теми подбираше,хрумки търсеше за новости. В този му план сравнение не може да става с НиЛо  Whistling 

Предаването не е на Николета, тя е водеща, не е длъжна да прави друго.

# 82
  • Варна
Както винаги много ми харесва как е облечена.

# 83
  • срещу двата комина :)))
Пол Бетани

# 84
# 85
С еднакво сако ли са?
Явно е много вървежно, защото до Мария на последната снимка има още едно такова.

# 86
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уорън Бийти и Анет Бенинг на младини
Скрит текст:
и наскоро
Скрит текст:

# 87
http://prikachi.com/images/413/9065413b.png

Ан Хатауей на фермерски пазар. С този аутфит мненията са , че е започнала да се храни здравословно - за влизане във форма, а може и да е бременна.

# 88
Кристиан Костов ще ни представя на ”Евровизия”

http://life.dir.bg/news.php?id=25432863&nt=5

# 89
  • Варна
Анджелина си е Анджелина.
Така си е. Само дето малко се смахна повече от допустимото, но важното е, че е най-красивата!  Laughing

Скрит текст:

Това Менделеевата таблица ли е?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт