Звездни компромати - 317 част

• 94 928
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Mariposa_Malva, аз съм на мнение, че децата са такива каквато е майката и каквото е възпитанието, което тя и бащата им дават, както и каквито отношения между родителите си виждат пред очите си. Ревливите и мрънкащи деца са на вечно кривите, и сърдити на всичко, и всички майки. Поне докато аз бях по градинките и децата ми бяха малки, мрънкащите и ревливи, агресивни деца бяха на истеричните майки. Никого не ангажирам със своето мнение, то си е само мое и никакви аргументи на майки с ревящи и капризни деца, не могат да ме убедят в обратното.
Твоите не са такива, защото и ти не си такава.

# 241
  • До морето
За това си права и аз съм на същото мнение. Ама може и да е защото моите не са такива и ми е широко около врата  Laughing

# 242
  • Варна
И на менми се струва, че близначката на Анджелина и Брат е дете от аутистичния спектър.Дано не съм права, но  децата със синдром на Аспенгер имат подобрн израз, мимики, жестове..
За кое дете говорите - дето е с плюшени играчки и готини, розови кецове?

# 243
  • Пловдив
Аз мога да обсъждам деца с часове Simple Smile Ама ... дали не разводняваме темата.

# 244
... дали не разводняваме темата.
Яко... Embarassed Embarassed

missNoir, да, за това дете - Вивиан май се казва момиченцето от близнаците. Аз толкова далече като Пали няма да стигам, но за мен детето има проблем.

# 245
... дали не разводняваме темата.
Яко... Embarassed Embarassed

missNoir, да, за това дете - Вивиан май се казва момиченцето от близнаците. Аз толкова далече като Пали няма да стигам, но за мен детето има проблем.

А според мен няма никакъв проблем, просто е по-срамежливо.. Peace

# 246
  • София
Аз мога да обсъждам деца с часове Simple Smile Ама ... дали не разводняваме темата.
ще ѝ клекнеш на Мамасита ти, или пък не Laughing Heart Eyes

Звездите, които опитаха да се самоубият
http://www.webcafe.bg/lifecafe/galeriya/id_1394635987/slide_1_Zv … _da_se_samoubiyat

# 247
А според мен няма никакъв проблем, просто е по-срамежливо.. Peace
Ще разберем.
Децата биват щедро показвани на публиката по решение на майка им и ще ни предоставят тази възможност.

# 248
  • Има много детски смях.
Имаше спекулации преди няколко години, че едното от близначетата е от аутистичния спектър. Някоя от бавачките се беше изпуснала, нарочно или не, по медиите. Всичко се потули тогава. Дали е истина, ще се разбере, евентуално.

Аз пък не виждам какво толкова каза Ромина, че се развихриха дискусии относно отглеждането на три деца. Нито се оплака, нито нищо. Даже каза, че иска четвърто.  Laughing

От дете до дете разлика необятна.
Скрит текст:
Две деца имаме, гледаме ги и възпитаваме еднакво. От ден първи са коренно различни- като емоции, манталитет, интереси.

# 249
  • София
аз не разбирам.
значи няма проблем да се говори и демонстрира това, че дъщерята иска да е син, но има проблем с това, че другото е в аутистичен спектър /ако е така/. чак толкова демонстративно лицемерие не ми се вярва...

# 250
аз не разбирам.
значи няма проблем да се говори и демонстрира това, че дъщерята иска да е син, но има проблем с това, че другото е в аутистичен спектър /ако е така/. чак толкова демонстративно лицемерие не ми се вярва...

Точно!
и аз така мисля, би било много странно да мълчи по точно този въпрос. И аз помня разказите на детегледачката, но не помня какво излезе от тази история, някой опроверга ли нещо, кой беше източника вобще на тази "новина", и т.н. Щото всеки може всичко да каже, особено за пари. От друга страна, както каза Бижу, тези деца растат и ще растат пред очите ни, ще видим. На мен ми прилича на майка си момиченцето, просто отнесено от вихъра, синът ми има такова приятелче в училище, нищо му няма, просто си е отнесено. Мисля, че тя би говорила по въпроса съвсем открито, ако имаше нещо.

# 251
  • София
аз не разбирам.
Принципно се смята, че ако върху дете, което се идентифицира с пол различен от рождения, се упражни натиск освен този проблем ще завъди и други. Също така се смята, че децата с такъв проблем могат по време на пубертета да осъзнаят положителното в рождения си пол и да се върнат към него. При натиск да го направят преди това тази шанс се губи. Това е идеята на цялата работа, не е измишльотина на Джоли. Та този въпрос бие на очи и не може да се скрие, а другото, ако е вярно, не е нужно да се обсъжда с целия свят. Не е до лицемерие, според мен, а до възможности по двата случая.  Peace Пък дано да са ок дечицата, много са хубави.

Бижу
Скрит текст:
Да ти е живо и здраво момчето, което вече голям мъж  bouquet

# 252
Бояна, Анджелина май не чака Шайло да се осъзнае, след като иска да приема тестостерон.

# 253
  • Варна
Mariposa_Malva, аз съм на мнение, че децата са такива каквато е майката и каквото е възпитанието, което тя и бащата им дават, както и каквито отношения между родителите си виждат пред очите си.
Аз пък не съм съгласна. ако беше вярно всички братя и сестри щяха да си приличат по темперамент, а на всички ни е пределно ясно, че това далеч не е така. Има буйни деца, има и супер кротки, темпераментът определено не е въпрос на възпитание и семеен модел! Точно от родители с 2 и повече деца съм чувала, че децата им са коренно различни и ако гледането на едното е било песен, с другото са видели зор.

# 254
  • Once there was a Hushpuppy...
............. аз съм на мнение, че децата са такива каквато е майката и каквото е възпитанието, което тя и бащата им дават, както и каквито отношения между родителите си виждат пред очите си. Ревливите и мрънкащи деца са на вечно кривите, и сърдити на всичко, и всички майки. Поне докато аз бях по градинките и децата ми бяха малки, мрънкащите и ревливи, агресивни деца бяха на истеричните майки. Никого не ангажирам със своето мнение, то си е само мое и никакви аргументи на майки с ревящи и капризни деца, не могат да ме убедят в обратното.

Заставам зад това мнение на Бижу не само на 100, но и на 200%, ако трябва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт