Звездни компромати - 317 част

• 94 901
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Абе Луси,ако си ти върши работа кво искаш да му сменяш на носа си?Я пък щото пълно със съвършени носове,да не ти пука.Освен това придава характер на лицето.Аз си нося камбата с кеф.Двеста години ще живея,та да се впрягам за глупости.

# 721
А така, освен това колкото и вирнат да ти направят носа, той расте и висва като остареем, та кел файда, че е опериран. Laughing
Към мен природата е благосклонна! Дала ми малъкнос на фона на всичко останало - гигантско Mr. Green Каква съм късметлийка.  hahaha Като излеза лятос на плажа, заемам място за двама, ама първо носленцето ми изгаря, та ставам чудна гледка - дунда с червен нос като на дърта пияница Clown

# 722
Моя приятелка си прави нос при Енчев.Стана перфектен и самата тя на времето се беше похвалила,че се държал много професионално и непрекъснато идвал на визитации.Също смятам,че си разбира от работата,щом толкова години си носи името,явно има нещо насреща.
Харесвам ги като двойка с Теди,имам чувство,че са родени един за друг.Като soulmates.

Джамбазки мисля,че е #1 за рино,а Стоянов за гърди.

# 723
Сега гледах галерията на Ильо Стоянов с гърди.Ами хубави са.Дори и жени съвсем без нищо ги е направил добре.И аз съм от тия без нищо,обаче ме отблъсква идеята за силикони.Все си представям като умра как не се разлагат.😨

# 724
Абе Луси,ако си ти върши работа кво искаш да му сменяш на носа си?Я пък щото пълно със съвършени носове,да не ти пука.Освен това придава характер на лицето.Аз си нося камбата с кеф.Двеста години ще живея,та да се впрягам за глупости.
А, същата работа съм и аз. Нашият нос обаче е наследствен и имам чувство, че расте в следващите поколения. Дано децата вземат на мъжа ми  Grinning
Минавали са ми мисли за корекция, пари имам, но смелост-не, аз за една пломба събирам сили 1 месец  ooooh! И най-големият ми страх, че няма да се възприема и да позная себе си.

Харесват ми промените на Галена, при нея всичко се е получило както трябва.
Между другото скоро гледах и Зорница Линдарева с нов нос, не беше зле.

# 725
  • Пловдив
Сега гледах галерията на Ильо Стоянов с гърди.Ами хубави са.Дори и жени съвсем без нищо ги е направил добре.И аз съм от тия без нищо,обаче ме отблъсква идеята за силикони.Все си представям като умра как не се разлагат.😨
Ко ти пука?! Нали си умрела!? newsm78 newsm78 newsm78

# 726
И най-големият ми страх, че няма да се възприема и да позная себе си.
Аз вежди си направих преди три седмици и като ми ги нарисуваха да се видя, така прихнах, че щях да падна от кушетката. Ама се реших. Сега като се видя сутрин в огледалото съм ей така Joy

# 727
Мерси, Рибозом, Билян@,  Аз едва ли ще се престраша, понеже винаги се сещам за Калина, но не съм се отказала съвсем.

Разгледай и турските хирурзи - идват и в София за консултация няколко пъти годишно.

# 728
# 729
  • Sofia
Бижу,как ме разсмя  hahaha bouquet Честити веждИ  Peace!
Ильо е цицоман, предлага,препоръчва и настоява за по-големшки цици  Crazy.Мил и любезен е, инак  Peace.

# 730
Аз не бих, защото отключват лупус и други доста неприятни заболявания.

# 731
  • Варна
Ко ти пука?! Нали си умрела!? newsm78 newsm78 newsm78
Хаха  Joy

# 732
Бижу,как ме разсмя  hahaha bouquet Честити веждИ  Peace!
Laughing А, мерси! Сега съм беш като Мадона в "Кое е това момиче" Mr. Green Надявам се да се изфиня после. Flutter Laughing

# 733
Ох, много сте прави. Аз всъщност добре си съжителствам отдавна с моя нос, понеже вече съм на 40+. Не е от най-трагичните, не съм страдала от липса на внимание или самочувствие, приела съм го отдавна като семейна ценност Simple Smile Обаче ми беше фикс идея на 16-17. Тогава, в соц времената, родителите ми се принудиха да ме заведат при едно светило от МА, който заяви, че бил точно 1/3 от лицето ми и той тази идеална пропорция нямало да я разваля, по-зле щяло да стане, аз съм щяла да порасна и да си го харесам такъв какъвто е. (Друг е въпросът, че сигурно нашите го бяха подучили, за да се кротна малко). Кротнах се. Обаче сега, като гледам хирургията колко е напреднала, има и добри примери, и пак взех да се навивам. А и докато сме млади, има блясък в очите и други неща да отвличат вниманието, а като стана на 60-70, само един нос ще стърчи, а аз мислех да съм елегантно бабе. Проклето, но елегантно Simple Smile Както и да е, мерси за инфото на всички и че ми изслушахте глупостите. Ако се реша, ще пиша непремено!

# 734
  • До морето

Ильо е цицоман, предлага,препоръчва и настоява за по-големшки цици  Crazy.Мил и любезен е, инак  Peace.
+1
Отделно почти винаги настоява за кръгли импланти. Моя приятелка си прави гърдите при него преди точно 3 години, към днешна дата са 2 пръста по- надолу. Видимо не изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт