90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 571
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Нана, когато аз правих режима за 1 ви път, те четях редовно, после изчезна (прочетох причината, радвам се, че всичко е ок). Знам, че си на друг вид хранене в момента, ама тези 10 кг свалени не са ли много??? Помня снимки как изглеждаше 2013 г. Колко кг още иска док да сваляш???

за мен ден 3 днес: з: 2 кивита и кафе
                               о: зелена салатка и макарони с доматен сос, лук, гъби, маслини
                               в: скалъпих един най-обикновен сладкиш със сладко от сини сливи, ама аз го направих със сладко от дюли, и естествено черен шоколад

# 541
  • София
Нана, когато аз правих режима за 1 ви път, те четях редовно, после изчезна (прочетох причината, радвам се, че всичко е ок). Знам, че си на друг вид хранене в момента, ама тези 10 кг свалени не са ли много??? Помня снимки как изглеждаше 2013 г. Колко кг още иска док да сваляш???

Скрит текст:
Не знам каква причина си прочела. Изчезнах, защото свалих 53 кг и нямаше нужда повече да отслабвам. До 2015 г. без проблем си задържах теглото. Една влакова катастрофа на ММ, в която оцеля благодарение само на това, че е невероятен професионалист, обаче ме върна в изходна позиция и ме разболя много. Сега отначало се боря с килограмите и болестите.

# 542
  • София
Привет на всички! Hug

По въпроса с хляба - аз на предишното практикуване на 90-дневната, хапвах пълнозърнеста филийка и определено ми помагаше да не огладнявам много, а не съм забелязала да ми е попречила на отслабването. Бих го спряла на по-късен етап, когато започна да задържам кг.

Днес съм на въглехидратен ден:

З - ягоди
О - зеленчукова пица и салата
В - мисля да е торта

Успешен ден на всички! Simple Smile

# 543
Нана аз вярвам, че ще се справиш отново с пустите килца! Та ти ми беше стимула....
Днес малко оплескана работа
Закуска- няма(не ми се яде сутрин плод и това е)
Обяд оризовки с чия и салата(ще се опитам да не ги ям повече, но нямаше как)
Вечеря- печени картофи и салата

# 544
  • София
Нана аз вярвам, че ще се справиш отново с пустите килца! Та ти ми беше стимула....

Аз вече няколко пъти казах, че за съжаление в настоящата ситуация, нещата не зависят само от храната и режима. А и от действието на лекарствата и смотания ми объркан организъм. Т.е, ако зависеше само от моята воля и действието на 90ДД - лесна работа  Simple Smile
Но, да, откакто съм при новата лекарка определено считам, че дори въпреки предупреждението й, че процесът ще отнеме поне 2 години, ще се справя.

# 545
Здравейте!
Минавам да споделя менюто си за днес, не че е кой знае какво.
        з. портокал
        о. картофи на фурна с гъби, лук и моркови + зелена салата
        в. същата манджа + салата от домати и краставици

Лека и спокойна вечер!

# 546
И аз идвам да се отчета. Днес втори плодов,закуска-ябълки,обяд-1 банан+няколко ягоди. Вечерях грилована тиквичка,не исках ама се оказа,че нямам нищо друго. Щерката и мъжа ми ми изяли бананите  Laughing
За утре съм решила яйца. Омлет или поширани,ще решавам на момента.

# 547
  • Пловдив
И от мен отчет:

З - 2 банана
О - салата и гриловани картофи
В - салата и леща

# 548
  • Варна
Моля за помощ : във Фб се опитват ме ме успорят, че маслото можело да се използва във всички дни освен плодов. Аз обяснявам, че масло само в белтъчен, мазнина друга да, в други дни, но те се опитват да ме оспорват с рецепти от книгата в, които пише 1.с.л масло за рецепти във варива и въглехидрати.

# 549
Руми, в книгата в плодов ден има и рецепти за печени плодове и доста противоречиви рецепти. Аз лично не помня за масло в ден за варива да е имало рецепта. Не бих и не съм го ползвала освен в белтъчен ден.
Изобщо напоследък какви ли не интерпретации чета за този режим. Когато го започнах 2011 нещата бяха много по прости:
До два белтъка на хранене
Сурови и неовуксени плодове, зеленчуци и ядки.
Нормални порции.
Постни въглехидрати.
Толкова, режимът си е либерален достатъчно сам по себе си

# 550
  • Варна
Напълна съ, съгласна с теб. Аз си спомням и съм прилагала точно тези правила в първия режим, който ми донесе и най-много минуси.

# 551
 Hug не ми се отваря линка, но не е важно. Успех  Hug

# 552
  • ПЛОВДИВ
И аз боря 10 - тия килограм  Simple Smile
днес : ябълка, спанак с ориз - за обяд и вечеря

утре ми е трудно какво да измисля  Thinking

# 553
  • Пловдив
Кои въглехидрати са постни?

# 554
И аз боря 10 - тия килограм  Simple Smile
днес : ябълка, спанак с ориз - за обяд и вечеря

утре ми е трудно какво да измисля  Thinking

Аз за ВГХ ден си спретнаха постно зеле със салатка и две филийки черен хляб.

Общи условия

Активация на акаунт