Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 174
  • 458
  •   1
Отговори
# 195
Това ми е пределно ясно, за това питах СПЕЦИАЛНО за него. Защото той не казва пол, когато не е 100% сигурен. Simple Smile Просто ми беше интересно....

# 196
На мен каза пол без да е пределно сигурен.

# 197
И при двете ми бременности, позна пола на децата . Първия път  в 13 седмица, втория още в 11!

# 198

@Усмивка@ Благодаря. Това е този метод MACS,  за който и аз прочетох.
pipppa: Да, аз си проучвам, ама то по сайтовете на клиниките само хубави неща пише, а по форумите ....колкото повече чета...толкова повече негативни мнения откривам за почти всички клиники..Скоро четох и за смъртни случаи при инвитро и направо ми причерня...Flushed  Нещо съм се панирала и ме е хванал един страх...и така...

само за Тутракан имам препоръка от познат + от личната ми лекарка... Grinning

А какво ще кажете за стимулациите - ако има някой като мен (уж всичко да й е наред) знае ли как действа доктор Л.Бойчев.... дали ще ме пощади с хормоните...така да е по-лекичко...
Знам, че е индивидуално, но все пак ако някой сподели, ще се радвам...

Иначе ще пращам документите в Тутракан пък ще видим...във Варна искат да минавам цветна снимка, за да ми подадат документите(уж било трябвало за фонда), което не е вярно когато се кандидатства с мъжки фактор...

Благодаря  на всички за мненията....това ми беше първия пост по темата и това, че получих някакво инфо и съвети ми помага да събера сили да движа напред...Дано всички постигнем това, за което се борим и желаем...по един или друг начин...Kissing Face Heart Exl

# 199
Здравейте. И аз да питам. През януари ще си получа заповедта. Днес, се обадих в Тутракан, за да попитам, кога трябва да си запазя час и какво следва въобще от тук нататък. Отговориха ми, че трябва да отида на 1-ви ден от цикъла. Аз обаче така се бях притеснила, че не разбрах много.
Въпросният 1-ви ден е първия ден от менструацията или 1-ви чист ден, след менструацията?
Благодаря предварително за помощта.

# 200
Здравейте. И аз да питам. През януари ще си получа заповедта. Днес, се обадих в Тутракан, за да попитам, кога трябва да си запазя час и какво следва въобще от тук нататък. Отговориха ми, че трябва да отида на 1-ви ден от цикъла. Аз обаче така се бях притеснила, че не разбрах много.
Въпросният 1-ви ден е първия ден от менструацията или 1-ви чист ден, след менструацията?
Благодаря предварително за помощта.

Здравей, звъниш на първия ден от цикъла и им обясняваш подробно за какво си, би трябвало да те запишат на 12 ден от същия цикъл. Поне при мен беше така Blush
Успех!

# 201
И аз чакам заповед.  В друга клиника ще съм ,но мисля веднага щом я взема да отида във въпросната клиника , да подготвят документите и вече да се чака Цикъла и да отида на 2ри ден от КЪРВЕНЕТО

Теб те викат в Първи ден на кървенето вероятно да оправите документите и на 2ри ден да преброят фоликулите, да пуснат хормони , да преценят лекарствата и да ти сложат първите инжекции.

# 202
Това за ЯНУАРИ е заповед ме заинтригува 🤔
Тогава раздават ли ?,

# 203
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета. Някоя от вас диагностицирана ли е с извънматочна бременност в Тутракан? Ако да, може ли да споделите как го откриха и какво следва. Може и на лични. Благодаря.

# 204
Здравейте мили мамчета и бъдещи такива,
Аз съм в 12 г.с. и на 09.01.2018г съм на първа ФМ. Избрала съм д-р Б.Бойчев, той оперира майка ми преди 2години и сме много доволни. Изкарах преди 2 седмици бронхит и не успях да размина антибиотика, но ми изписаха много лека форма и доктора каза да не се притеснявам. Също така много лошо бяло течение, но ми изписа едно хапче и всичко е наред.Все още знам, че е рано да мисля за начина по който ще родя, но само това ми е в главата. Стискайте палци всичко да е наред и няма да откажа съвети и кураж за самата бременност и за раждането.

# 205
Имаш палчета он мен 🍀
Да минеш на отчет след ФМ

# 206
  • Русе
Здравейте мили мамчета и бъдещи такива,
Аз съм в 12 г.с. и на 09.01.2018г съм на първа ФМ. Избрала съм д-р Б.Бойчев, той оперира майка ми преди 2години и сме много доволни. Изкарах преди 2 седмици бронхит и не успях да размина антибиотика, но ми изписаха много лека форма и доктора каза да не се притеснявам. Също така много лошо бяло течение, но ми изписа едно хапче и всичко е наред.Все още знам, че е рано да мисля за начина по който ще родя, но само това ми е в главата. Стискайте палци всичко да е наред и няма да откажа съвети и кураж за самата бременност и за раждането.
Стискам палци всичко да е наред.
Аз също съм на БХС и ФМ в Тутракан но на 16.01, тъй като Б.Бойчев каза, че в 12 седмица се правят тия изследвания, а аз съм в 10 в момента. Ще чакаме после да кажеш как е минало.
От къде си?

# 207
От град Разград съм, и доста пътувам по разбити пътища, но има надежда да ги оправят. Ти от къде си?

# 208
  • Русе
Аз съм от гр. Русе и също пътувам до Тутракан за прегледи, но реших да се следя в Русе, а до Тутракан ще ходя на частно и за ФМ и БХС. Много съм доволна от д-р Б.Бойчев, но ми е непосилно да пътувам за всеки един болничен или за всяко едно неразположение. За раждането само още не съм решила къде да бъде.
Успех ти желая и пиши как е минала при теб първата ФМ и БХС.

# 209
Момичета,знаете ли дали вече месицинският център работи след нова година ?

Общи условия

Активация на акаунт