Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 158
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, вчера минах моя ред не ми е правена ФМ казаха 22г.с. сега било рано, но аз съм чувала, че първата се прави 13г.с..Не успяхме да видим пола на бебчо, защото както се изрази доктора "Имаш много мърдащо бебче... Grinning".Днес пусках изследвания другата седмица ще са готови.

# 226
Момичета, мен Л.Бойчев не ме е съветвал да правя Пренатест. Предполагам, че ако вече резултата от БХС не е ок, тогава? ( само предполагам)
ФМ при мен продължава около 15 мин макс.
Когато попълвах бланката за БХС, ми казаха, че ще получа "коментар" на изследването на следващата консултация, иначе мисля, че е готов след 10-тина дни.

тортичка, поне при мен така се получава. Всеки преглед - 30лв Open Mouth Не, че са ми много, просто сравнявам с предния път....... и с обсъждания на приятелки, които не плащат. ( при други лекари са)

# 227
Здравейте, вчера минах моя ред не ми е правена ФМ казаха 22г.с. сега било рано, но аз съм чувала, че първата се прави 13г.с..Не успяхме да видим пола на бебчо, защото както се изрази доктора "Имаш много мърдащо бебче... Grinning".Днес пусках изследвания другата седмица ще са готови.

Не мен ми казаха,, че първата (ранната) се прави 13-14гс, а късната (27-28гс). Аз другата седмица съм за късната и се падам 28-ма г.с.

# 228
  • Варна
Момичета, искам да се оплача. В понеделник си тръгнах от клиниката бясна, разплакана и разочарована. И друг път ми се е случвало да чакам много, но този път беше направо кошмарно.
Та съпругът ми си освободи половината ден от работа (добре, че има възможност), пътувахме 2,5 часа от Варна. Пристигам си за часа в 16:50, а от рецепцията ми казват, че док е дошъл преди малко и е започнал да преглежда. До тук нищо необичайно. Чакалнята претъпкана, но успях да си намеря местенце и заредена с търпение и книга си започна чакането. В 19:30 влезе в кабинета момичето от 15:30. Закъснение само от 4 часа. Преглъщам, стискам зъби и продължавам търпеливо да чакам. Моят съпруг мрази да чака и видимо започва да се изнервя, което изнервя и мен. Все пак си правя сметка, че до 21 ч. трябва да съм минала. И не щеш ли в 20:30 док изхвърчава, защото го викат по спешност. Това обаче никой не ти го казва и продължаваш да чакаш този път да се върне. В чакалнята сме останали 10тина пациентки с няколко изнервени съпрузи и дори едно дете. В 21:00 съпругът ми чука на вратата на кабинета. Отваря сестрата и казва, че да док е извикан по спешност и нямало да се бави много, но все пак не се знае точно. А видиш ли моят ред е след още две пациентки. В 21:30 док все още го няма, а ние си тръгваме, защото ни чака 2,5 часа шофиране в тъмното по непознат маршрут. Успяваме да се приберем в 00:10. След 3 седмици чакане за преглед, 5 часа прекарани на стола в чакалнята и още 5 часа в колата. Да не говорим за горивото за 400 изминати километра, защото те са най-малкият проблем.
Честно казано на косъм бях да кажа майната му на всичко.
Изчаквам да ми по премине и ще звънна пак за час. Този път ще искам да е събота сутринта дори да трябва да чакам до декември за него. Поне да знам, че няма да съм си изгубила работния ден (при положение, че е трудно да отсъстваме и за двамата) и дори и да чакам 5 часа ще се прибера по светло...

Здравейте. Искам и аз да споделя разочарованието си от "прехвалената" клиника. Първо по тел. ни обясниха че дават часове след 3 мес. След като се обади мъжа ми ни записаха час след седмица за д-р Б. Бойчев Съпругът ми си освободи половината ден от работа, пътувахме около 3 часа от Варна. Регистрирахме се малко преди 17 ч. Чакалнята беше претъпкана, едвам  си намерихме място и започна чакането. Никой не ни обясни колко -
 ще ви извикат. В 18:30 влезе в кабинета момичето от 15:30. Като се има в предвид че имахме път и наобратно  това забавяне с повече от 3 часа ми стори доста некоректно. След влизнето  доктора ни разгледа документите (няма да обяснявам случая, но ние сме с неизяснен стерилитет и търсихме второ мнение), направи преглед и не прояви никакъв интерес (или поне да посочи план за действие) - ами да изчакаме AMH... Това е - сестрата писа та писа а аз получих само снимка от прегледа.  Но това което още повече ме възмути е че след като си поисках касов бон (или поне бележка за дадените от мен 50 лв. за прегледа) момичето на рецепцията вдигна ръце и каза ами няма такъв. За мен това е недопустимо! Бързахме защото ни чакаше каране посред нощ, но наистина ако това е практика практика? От тук нататък за какво доверие в клиниката говорим?  Доктора може да е добър гинеколог но нито той нито клиниката ми вдъхнаха доверие за да направя поредното си инвитро там!

# 229
Наистина много се чака . Вече е така пред всички кабинети на репродуктивиен док
И на мен не ми е приятно, но нали трябва да се отдели нужното внимание но всеки пациент ?
Три пъти ходих до Тутракан като от тях само веднъж в клиниката за първи преглед , освен от дългото чакане нямам от какво друго да се оплача.
Имах куп въпроси на които док Б.Бойчев отговори (преди и след преглед) даде нужните документи и се разбрахме за лапароскопия .
И за там нямам оплаквания.
Единствено съжалявам, че не бях по настоятелна с пускането на документите на фонда. Док ме убеди , че ще има Б по естествен начин и не съм за фонда .
Ами за там съм ,за съжаление....
Чакам заповед!
Ако бях подала през април/май сега щях да съм след трансфер..... а то какво още 450 номера до мен 😥😥😥

# 230
Наистина много се чака, което е нечовешко. Аз с първата бременност свикнах - два пъти чаках по 3ч и сега вече си знам. Преди да тръгна, обаждам се, питам как вървят часовете, слагам си по 15мин на човек ( грубо), слагам си час и половина път и тръгваме...........
Така е, защото има мн записани, и ако не е така, ако се обадите за час днес, ще ви запишат за другата година сигурно.
При Б. Бойчев е по-спокойно, там може час и за след седмица най-късно, но аз изобщо не съм очарована от него. Ако първият ми час в тази клиника беше при него, определено нямаше да повторя.
Мен повече ме подразват несъобразителните мъже. Идват майки в по 8-9м бременни, стоят прави 2-3 часа, а мъже седнали на диванчетата и си цъкат на телефоните.............

# 231
Мен повече ме подразват несъобразителните мъже. Идват майки в по 8-9м бременни, стоят прави 2-3 часа, а мъже седнали на диванчетата и си цъкат на телефоните.............

Toва е изключително изнервящо!!! Лятото като бях бременна кибичих права с часове, докато мъже с изхлузени чехли разлети до жените си си цъкаха на телефоните.
С моят мъж чакахме веднъж 6 часа и  той не седна вътре нито веднъж!

# 232
Само ми е чудно защо на мен Б.Бойчев не ми направи ФМ и БХС. сестрата когато ми даваше документите я попитах и тя ми каза, че е рано, а на вас в 13г.с. са ви направили първата.Иначе аз вече 2 пъти ходих първия път частно и си платих 30лв, втория с направление номер 9 и не ми взеха нищо

# 233
Наистина много се чака, което е нечовешко. Аз с първата бременност свикнах - два пъти чаках по 3ч и сега вече си знам. Преди да тръгна, обаждам се, питам как вървят часовете, слагам си по 15мин на човек ( грубо), слагам си час и половина път и тръгваме...........
Така е, защото има мн записани, и ако не е така, ако се обадите за час днес, ще ви запишат за другата година сигурно.
При Б. Бойчев е по-спокойно, там може час и за след седмица най-късно, но аз изобщо не съм очарована от него. Ако първият ми час в тази клиника беше при него, определено нямаше да повторя.

Мила защо не си очарована от Б.Бойчев, имаш случка ли с него?Аз съм там, защото той оперира майка ми и въпреки ,че в последния момент се оказа, че положението при нея е по лошо той си спази обещанието и и направи лапароскопия и да чукна на дърво всичко е наред и не е имала проблеми от тогава.Също таа много пъти съм ходила при него на преглед и ми харесва отношението, само не знам защо сестрата ми каза, че ФМ не се прави в 13г.с. а около 22г.с.

# 234

Мила защо не си очарована от Б.Бойчев, имаш случка ли с него?Аз съм там, защото той оперира майка ми и въпреки ,че в последния момент се оказа, че положението при нея е по лошо той си спази обещанието и и направи лапароскопия и да чукна на дърво всичко е наред и не е имала проблеми от тогава.Също таа много пъти съм ходила при него на преглед и ми харесва отношението, само не знам защо сестрата ми каза, че ФМ не се прави в 13г.с. а около 22г.с.

Привет!

Аз имах проблеми с една болка ниско долу в корема след раждането. Нямаше часове за Л.Б. и записах час при Б. Б. Обяснявах всичко - какво и как чувствам и т.н. и накрая само чух - "аха". И аз вече не знаех какво друго да кажа и дали изобщо има смисъл.
Имам приятелка, която е също много доволна от него.
При мен, може би ситуацията е била такава, не знам. Беше едносричен, без никакви емоции и все едно имах чувството, че говоря със стената.
В понеделник, при Л.Б. бях на ФМ и 4д и този човек е просто толкова ......... не знам каква дума да подбера в момента. Все едно преглежда собствената си жена. Така го усещам.
От човек до човек има все пак разлика.....

# 235
Здравейте, момичета!
На 28.02 ни предстои час и преглед при Б.Б.
3години почти се опитваме, 2 от които сме в Германия и буквално тук вариант няма за нас. Насочват ни право на инвитро, без дори да обяснят за проблема какъвто и да е той. До момента съм имала общо два спонтанни, за първия изобщо не очаквах и се бях натоварила на работа изключително много, втория -същото придружено с  нервна криза...
Бих искала да бъда подготвена, тъй като времето ни ще е ограничено в БГ от 20.02 до 03.03.
Мисля да си наоравя цветна снимка(аз съм с една тръба) и да пуснем и нова спермограма за да ги имаме на 28.02. Някоя девойка може ли да ме упъти горе долу колко време отнема цветната снимка, и струва ли си да я правя в клиниката или мога да си я направя и в Русе? Макар,че честно казано почти съм решила да е в Тутракан, защото мразя АГ в Русе, заради тях съм без тръба, но ще се радвам на мнения и съвети!  За спермограмата - мислите ли, че ще е най-добре да пуснем и Крюгер с нея, или да е обикновена?
До сега съм чувала само хубави отзиви за клиниката като цяло, познати, приятели и най-вече семейство.
Хубав ден и целувки от студена Германия!

# 236
Здравейте!  И аз имам въпрос към вас: дали има успяли с донорски яйцеклетки в тази клиника?

# 237
  • русе
Здравейте, момичета!
На 28.02 ни предстои час и преглед при Б.Б.
3години почти се опитваме, 2 от които сме в Германия и буквално тук вариант няма за нас. Насочват ни право на инвитро, без дори да обяснят за проблема какъвто и да е той. До момента съм имала общо два спонтанни, за първия изобщо не очаквах и се бях натоварила на работа изключително много, втория -същото придружено с  нервна криза...
Бих искала да бъда подготвена, тъй като времето ни ще е ограничено в БГ от 20.02 до 03.03.
Мисля да си наоравя цветна снимка(аз съм с една тръба) и да пуснем и нова спермограма за да ги имаме на 28.02. Някоя девойка може ли да ме упъти горе долу колко време отнема цветната снимка, и струва ли си да я правя в клиниката или мога да си я направя и в Русе? Макар,че честно казано почти съм решила да е в Тутракан, защото мразя АГ в Русе, заради тях съм без тръба, но ще се радвам на мнения и съвети!  За спермограмата - мислите ли, че ще е най-добре да пуснем и Крюгер с нея, или да е обикновена?
До сега съм чувала само хубави отзиви за клиниката като цяло, познати, приятели и най-вече семейство.
Хубав ден и целувки от студена Германия!
Снимката по добре там аз в в русе правих и само дето си дадох парите после повторих в Тутракан.А за спермограмата с Кюгер той док ще ти каже

# 238
Благодаря! За Крюгер дали ще каже или не, аз държа на нея, защото знаем, че той има проблем, а аз няма да имам времето да изчакам резултатите камо ли за назначаване на лечение.
А за резултати от цветна снимка, същия ден ли излизат или ще ги чакаме и тях? Мен са ми правили тук; но тя беше цялостна на корема, и вече е на 2години.

# 239
  • русе
Благодаря! За Крюгер дали ще каже или не, аз държа на нея, защото знаем, че той има проблем, а аз няма да имам времето да изчакам резултатите камо ли за назначаване на лечение.
А за резултати от цветна снимка, същия ден ли излизат или ще ги чакаме и тях? Мен са ми правили тук; но тя беше цялостна на корема, и вече е на 2години.
Снимката е с пълна упойка за 5 мин и след това коментирате с док. веднага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт