Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 102
  • 458
  •   1
Отговори
# 285
Персоналът към мен беше много добър! Неонатоложката е страхотна! За всяко нещо ме информираха. Обгрижиха мен и синът ми много добре. Имах пълна информация за всички процедури, които са правени с него.
Обстановката не е лукс, но се изтърпява. Няма храна в отделението, но може да си поръчаш. Има предложено меню в коридора.
Здравей, за стаите е ясно - все ще изтърпим няколко дни, пък и не сме отишли на хотел, все пак. За храната съм запозната - отсега таткото знае, че ще носи папане Simple Smile) Интересуваше ме отношението на персонала, че аз съм си достатъчно стресната, че и да се държат отвратително, айде мерси. А по колко майчета са в стая?

# 286
Ние бяхме две в една стая със собствена баня /тоалетна

# 287
Здравейте Simple Smile Намерих доста полезна информация в тази група и реших да се включа. Аз също съм от Русе и живот и здраве юни ще раждам в Тутракан. Много съм доволна от персонала в болницата(наложи ми се два пъти да лежа), сестрите са много мили и внимателни ( с изключение на една, не и помня името). Мен отношението не ме притеснява, притеснява ме самото пътуване до там. Дали ще тръгна на време, дали всичко ще е наред по пътя, защото бременността не ми е от най-леките. Sad

# 288
Чудно защо момчетата на които им предстои : стимулация, пункция , трансфер не пишат в темата?
Ин витро не се ли прави 🤔 Няма ли никой ,да сподели?

В последно време основно за раждане се пише ...нямаме против да  пишете ,нооооо темата все пак е за Иван Рилски , а не за МБАЛ Тутракан .

# 289
Девойки от Русе, ако имате желание може да се видим. Аз имам син на 6 месеца, роден в тутракан

# 290
Аз съм след  ин витро в клиниката в Тутракан. Минах през доста неща, но си заслужава. Вече съм в 28г.с. Simple Smile Ако някой се интересува от нещо конкретно във връзка със самата процедура с удоволствие бих отговорила Simple Smile

# 291
И аз имах процедури инвитро там.Също ще пиша ако нещо ви интересува.Просто напоследък се пише предимно за раждане там и просто ви чета.

# 292
Да, темата е за МЦ, в който бъдещите майки си следят И бременността, гинекологични проблеми и т.н.. Това не е само инвитро клиника. Wink

И ние нямаме нищо против да споделяте нещата, които ви вълнуват, свързани с процедурите и изцяло инвитро-то. Дано има все повече хубави новини и много здрави малки съкровища накрая!

(Без лоши чувства)

# 293
Малко се извъртяха нещата.
Ражданията в МЦ ли се случват или в МБАЛ?
Двете места са различни, би било редно да си има тема "Раждане в МБАЛ Тутракан "

Ясно е , че док са едни и същи, обаче нещата са различни . Основно ин витро и всякакви процедури свързани с него би следвало да вземат превес тук.

(Сигурно анти темата накара момичетата да преустановят писането)

# 294
Аз не виждам темата да е озаглавена Инвитро процедури в Медицински център "Св. Иван Рилски". Извинявам се много, но още в самото начало започнах да задавам въпроси за прегледите, за ФМ и БХ, после стана на въпрос и за самото раждане и всяка една каза как е минало нейното раждане, и всяка даде съвет. Както ако някое бъдещо майче, което ще прави инвитро там, други които вече са минали по този път дават мнение и съвети.
Хубав ден!

# 295
Здравейте и от мен. Аз продължавам с ходенето по мъките. Занесох си заповедта за фонда на д-р Л. Бойчев, но при прегледа установи, че съм с ендометриоза. Направихме хистеро с дрениране на течността и поставяне на гел. В момента съм в първи цикъл след манипулацията, но по мое наблюдение, проблемът май не  решен, или поне не изцяло. Така или иначе в понеделник, ще се обадя на доктора, за да видим какво ще правим, но аз съм притеснена.
Молбата ми е, ако има момичета с ендометриоза, да ми пишат, как са се развили при тях нещата? Как се процедира и с инвитрото?
Благодаря.

# 296
Здравейте, аз съм от Русе и ми предстои ми раждане в Тутракан, 8-ми месец, термин 24 юни. Сега на 02 май, сме на преглед. Интересува ме дават ли списък какво да носим за детето, за мен ми е ясно какво, досещам се. Има ли други мами от Русе раждали там,дали ви приемат малко по-рано.Ако има такива мами, ако може малко подробности,или на лично съобщение. Притесняваме как ще стигнем до там с изтекли води и болки и т.н.

# 297
Девойки от Русе, ако имате желание може да се видим. Аз имам син на 6 месеца, роден в тутракан

Аз ще се радвам да се запознаем. На мен ми предстои раждане там Simple Smile

# 298
За детето: памперси, мокро кърпи, олио 500мл ( олио за готвене)
Аз отидох по свое желание по- рано от термина , защото усещах, че мигът наближава.
Приеха ме в 10 ч, родих в 14.45. пътувах спокойно, без признаци за раждане.

# 299
За детето: памперси, мокро кърпи, олио 500мл ( олио за готвене)
Аз отидох по свое желание по- рано от термина , защото усещах, че мигът наближава.
Приеха ме в 10 ч, родих в 14.45. пътувах спокойно, без признаци за раждане.

Благодаря Ви. Изивинявайте за въпроса, а скоро ли раждахте там, и колко ви взеха за нормалното раждане, за избор на екип, предполагам при доктор Л. Бойчев?

Общи условия

Активация на акаунт