Искам да кажа ... (113)

• 58 510
  • 884
  •   1
Отговори
# 855
Аз пък никога не спазвам точно рецепти и винаги импровизирам Crossing Arms Току по време на готвене ми хрумне да прибавя нещо, пък и не знам колко е 200гр захар, или 500гр. брашно...нямам кантарче. Днес голям зор видях, докато отделя 1/3 от кубче мая.

# 856
И аз така, Ая, всичко на око, нявам фалове, отдава ми се  Blush Янтра, все кюфтета, ама твоите имаха набухвател мисля newsm78

# 857
Ми аз пък като видя рецепта си я именувам от този който съм я научила.

# 858
Ми аз пък като видя рецепта си я именувам от този който съм я научила.
Това и аз го правя, дори да е посочен източника.
Мъжът ми е много луд, обиколил целия квартал, защото му написах смс да ми донесе Рафълс Хайнц - този, иначе спокоен човек, дойде преизнервен, как можело да го нямат тоя чипс, накрая влязъл във Фантастико и си решил проблема. Ама само като си представя колко път е спрял колата, слязъл е, влязъл е в магазин, питал си е, тръгнал си е... JoyHeart

# 859
Обаче има неща, които нямат авторство. Например как се правят кюфтета.
Напълно те разбирам и споделям това мнение, но някои са щекотливи на тази тема. Факт.
Аз също именувам рецептите на хората, от които съм ги взела.

# 860
Янтра, преди време ми беше дала линк към фирма за смяна на екрани на таблети, дето мога да го партя по Еконт, да го оправят и да ми го върнат. Сещаш ли коя беше фирмата, да ми кажеш пак. Взе да прави проблеми и с работата машинката, та трябва да го сменя, без него ми е терсене, мога да чета през тела, но не и да пиша.

# 861
  • Пловдив
Янтра, преди време ми беше дала линк към фирма за смяна на екрани на таблети, дето мога да го партя по Еконт, да го оправят и да ми го върнат. Сещаш ли коя беше фирмата, да ми кажеш пак. Взе да прави проблеми и с работата машинката, та трябва да го сменя, без него ми е терсене, мога да чета през тела, но не и да пиша.
Ей тези - http://www.gsmsolaris.com/iphone--ipad НО не нося никаква отоворност, намерих ги случайно с гугъл. Нямам идея добри ли са.

# 862
  • Пазете Гор
Ми... рецептата ми за кюфтета е всеизвестна, просто кюфтета.

Как така просто кюфтета? Квантовата физика е проста, кюфтетата не са!

Как просто, кюфтетата са поезия!  Има със или без: лук, хляб, магданоз, лют пипер, с ядро топено сирене, чубрица, кимион, яйце, ориз, черен пипер и какво ли не; има пържени, печени и варени; има от месо, картофи, спанак, магданоз, леща или соя; има от мляно и кълцано месо; има дивечови, свински, шилешки, телешки, пилешки, магарешки и всевъзможни комбинации помежду им. Има дребни и едри, има сочни и препечени, има поръсени с грис, корнфлейкс, брашно или голички, има от пъстро месо, от тлъсто месо и постно месо. И най-накрая: има майсторски направени, както има и правени сякаш напук.

Аз обичам кюфтета. И те - мен.

# 863
  • Sofia
Ако може и рецепта за "просто пълнозърнести мъфини" ще съм благодарна  Hug ooooh!
Скрит текст:
Моите приличат на нищо подобно  Crossing Arms.Това не ми попречи да изгриза 2 броя,амааааа нИ ста'ат. Солените-биват,обаче сладките- ся бълка и канела,са глетави  newsm78. Освен това, сравних калориите в пълнозърнестото и бялото брашно, ми съвсем едни и същи са  Crossing Arms. Уговарям младежа да кандиса да ми опита творчеството, ама не е сигурно  hahaha.
Гледаме Гласът на България ние  Peace.
А и да кажа, че абонирах синковеца за "Уча се"(сети се Мара  Whistling...в края на учебната година) и направо рахатясах  bowuu.Че девет урока по история се препених да чета  Crossing Arms.

# 864
  • Пловдив
Ми... рецептата ми за кюфтета е всеизвестна, просто кюфтета.

Как така просто кюфтета? Квантовата физика е проста, кюфтетата не са!

Как просто, кюфтетата са поезия!  Има със или без: лук, хляб, магданоз, лют пипер, с ядро топено сирене, чубрица, кимион, яйце, ориз, черен пипер и какво ли не; има пържени, печени и варени; има от месо, картофи, спанак, магданоз, леща или соя; има от мляно и кълцано месо; има дивечови, свински, шилешки, телешки, пилешки, магарешки и всевъзможни комбинации помежду им. Има дребни и едри, има сочни и препечени, има поръсени с грис, корнфлейкс, брашно или голички, има от пъстро месо, от тлъсто месо и постно месо. И най-накрая: има майсторски направени, както има и правени сякаш напук.

Аз обичам кюфтета. И те - мен.
Еми.... моите са просто добри кюфета Simple Smile

# 865
Гена, ти ако видиш моят козунак....ще разбереш какво означава думата "глетав". Но пък иначе има вкус на козунак.

# 866
Така ми се яде нещо сладко, че може да омета глетавите мифини и козунак без да ми мигне окото! Whistling

# 867
Куркума, не се бях замисляла за разнообразието на кюфтетата   Crazy

# 868
  • Пазете Гор
Нали? А колко неща отминаваме ежедневно, неоценявайки сложността им: шарките, песните, мурафетите и йерархията на врабчетата, видовете липи, подходите, с който мъжете си подреждат пакета, и какво ли не още.

Така ми се яде нещо сладко, че може да омета глетавите мифини и козунак без да ми мигне окото! Whistling
А на мен ми се ядат кюфтета. Поне 8 да са, на скара, сочнички... Взех си две маслинки за утеха. Пост е, все пак, пък и е доста късно за ядене.

Ще се почерпя с едно голямо, мисля, че заслужих - справих се и с къща, и градина, и деца, и мазето редих, книга четох и даже известно време мислих връз въпроси от битието. Всъщност ще си сипя две.

# 869
  • Sofia
Ай,ай,коконо,както си заслабнала, няма се прежалиш  Hug.Моите дори не са сладки,щот' нямах кафява захар  hahaha,абе шеф отвсякъде  chef. Забравих да кажа,че и аз ако нямам какво да облека много се вкисвам, за това го измислям по-отрано...по-повод вчерашната ти драма  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт