Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Уф, това да имаш бебе е като ядрена физика, да му се не знае. Братя мангасарян как се оправят, се чудя аз?!
Ядрена физика е само с първото, споко. После е както стане и за каквото/когото има време...

# 151
Момичета, аз съм във фазата на Поли, само че денем! Малкият не спи през деня, той наистина хич не спи през деня, грам, въобще, нито минута! В петък стана в 8ч сутринта и не дремна до 23ч вечерта. През деня бяхме на разходка с кумата ми и нейното дете на  година и 7 месеца. Той спа през цялото време навън, а нашето зомби се кокори. Бях избесняла и мъжа ми като се прибра от работа го метнахме в количката и ходихме до Ринг мол. Напазарувахме в Лидл, в ДМ, хапнахме пица...детето продължава и в количката да не спи. Прибрахме се, изкъпахме го и благополучно в 23ч се предаде. Това ми се струват абсурдно много часове за едно 5-месечно бебе. Аз каталясах накрая, а той как изържа, не знам.
Днес ходихме на плуване, всички казват, че бебетата след плуване са адски изморени и спят много. Ами, той дремна за 10 минути в колата и откакто сме се прибрали в 12ч той беснее, мрънка, криви се, НО не спи. Приспивах на ръце, уж се унесе, в момента, в който понеча да го оставя и се ококорват едни големи очи и започва буйстването пак. Като ви чета, че вашите деца на 2-3 часа будуване и после спят, си давам сметка, че повредата май е в моя телевизор.
Ако са зъби, мажа с Дентинокс и давам Осадент. Гладен не е, днес даже не дадох пюре на обяд, защото закъсняхме от плуването и той нямаше да има търпение за лъжица, та пак АМ намаза. Оправия няма. Дано е скок, защото ако не е и аз ще скоча след Поли.

# 152
Ели, моят е така и денем, и нощем. Днес бяхме навън с идеята, че ще поспи два часа. Звънци! 30 минути и после рев още час и половина, докато не се прибрахме  Rolling Eyes Това след като снощи се събуди в 1.30 и оттогава не е спал цял час без прекъсване. Дават го тази седмица скок в растежа, дано бързо да минава  Crazy

Относно плуването, имай предвид, че първите няколко пъти много се превъзбужда и може да ти киселее повече от нормалното. А също и да не спи  Mr. Green

# 153
Ох, Кристи, благодаря, мила. Добре, че казваш за скока, че нали сме астрални близнаци с твоя малчуган. През нощта също е неспокоен, приплаква, буди се, примрънква, не спи дълбоко и спокойно, но поне спи. През деня иска непрекъснато внимание и забавление, всичко му омръзва бързо, ядосва се, само на ръце е щастлив, ама и аз душа нося. Да имаше поне още един, два чифта ръце, друго щеше да е Simple Smile

# 154
И мен ме побиват тръпки от нощните изяви. Каката като тръгна на ясла също правеше изпълнения. Приплакваше, сънуваше. Тя е много емоционална, от яслата бяха казали, че е нормално, впечатленията от деня, бебетата преживяват и обработват нощем. Съчетано със зъби е кошмар. И период на сомнамбулстване сме имали... Умерена превъзбуда през деня и не много нови неща наведнъж, най-добре стабилен режим, единствено това мога да кажа. Колко помага, не знам, периодът си е и минава...

# 155
При мен най-много помага да бъде гол. Махам гащи + памперс и оставям на леглото да се въргаля. Има половин час мир  Crazy

# 156
Дадох пюрето днес по никое време следобяд, вместо на обяд. Знам, че не е ок, ама се разбърка режима покрай плуването. Прие се по-добре, даже смея да кажа, че му хареса, на Хип с моркови, картофи, грах и карфиол. За 30 минути се изяде, в сравнение с обичайните 45 минути е по-добре. Грахът е нов зеленчук, останалите съм въвела. Да видим как ще му понесе, че е по-тежък за стомаха, но то пък количеството му на общия фон е малко.

# 157
Някой да има мнение за това столче за хранене? Хвърлила съм му око и му се чудя, а е на добра цена в момента. Вие с какви столчета за хранене сте?

http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81% … ntempo-Lake-17893

# 158
Аз съм с на Jane.

# 159
Здравейте, явно всички сме в скок или на черешата  Mr. Green
Бамбина също започна да си разваля нощния сън, само люлката ни е спасение на нас и ако не се люляше леглото лошо ни се пише с ММ. През деня още пази график, даже сама си заспива. При нея номера е да се намира на място, което не свързва със сън. Примерно играе до бяс на гимнастиката и изведнъж отцепва, или започва да реве, защото и се спи, аз я галя на гимнастиката по главичката и крачетата и тя заспива. Абсурд е да спи на ръце, нещо което преди ме тревожеше, защото заспиваше само на ръце. Гушне ли се да се заспива - започва едно пищене, въртене, страхотия.
Днес ходихме да купуваме лампи с ММ и тя с нас в коша за кола по магазина, изяждаше всичко с поглед, после доволно се наака и заспа в коша. Поосмърдяхме магазина, но хаир да и е  Laughing
Много го удря на оперно пеене - то аз съм виновна, нали да и пускам класическа музика, да става вундеркинд. И пищи с цяло гърло по цял ден и то не защото е недоволна, а "пее" с всичка сила.
Сутринта като и рязах ноктите и отрязах и малко от пръста с нокторезачката, рукна кръв, аз се притесних, тя въобще не ме отрази.
За стол за хранене - не знам, дали да купувам, мисля го още. Рано ми се струва. Иначе задобряваме със седенето всеки ден.

# 160
Ние сега ще купуваме втори трип трап, че каката няма да се раздели със своето още дълго време. Много са удобни и за много по-големи деца.

# 161
Какво е трип трап? Simple Smile

Chuby, това с пеенето е постоянно. Макар и моят по-скоро на пищене да го докарва Mr. Green

# 162
# 163
Ахххх, сетих се Simple Smile

# 164
Ели, и ние бяхме така няколко дни, хем му се спи, хем не заспива, но стигнахме до истерични ревове и започнах да пробвам каквото се сетя за приспиване на 2-3-4 часа, все с нещо ( люлеене, пеене, разнасяне, галене, друсане прав, шъткане, бял шум) успявам да го приспя. Имам спомен, че си казвала, че оставяш ТВ включен, пробвай да му пазиш тишина, да пуснеш щори/ завеси и да опиташ ти да го приспиш. Може да пробваш и в количката да го подрусаш. Мисля, че е хубаво да имате поне една дрямка през деня, а най-добре да са минимум две.
Аз столче още не съм купувала, не съм и разглеждала такива. Струва ми се рано, но ще почна да оглеждам. Това, което си дала ми изглежда супер - три положения на седалката, две табли, едната можеш да миеш, видя ми се, че не е текстил и ми изглежда красиво. Дори може  и аз да се спра на такова.  Hug
Chuby, днес и моят пищя като луд цял ден. Вече разбрах какво имате предвид - та той така пищи и ръмжи, че чак се закашля и почервенява...  Shocked Маугли номер две.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт