Добър ден. Питахте ме,защо не пиша. Ми щото ходя като зомбирана. Върнахме се в началото със неспане по нощите. Четейки това днес,затвърждавам мнението си,че мойто дете сънува кошмари и точно по едно и също време. Бях тръгнала днес бял тамян да купувам,да прикъдя къщата.......в чудо сме се видели всички. След като заспи за нощен сън,точно по чесовник се събужда след един час със мрънкане на сън,което се превръща в рев. И после се успокоява и заспива след час два. Мислех ,че е зъби или колики(изкупихме Марешки),не та не. Ако е скок,вече съм на път аз да скоча,баси и скоковете на тея лапетии,върнахме се в първият месец от раждането и. А през деня е весела,спокойна....
Тъй,намрънках се,кисела съм,бясна и крива. И снощи и се разкрещях в един посред нощ на кака и,че хърка и я буди,а аз хъркам повече от нея. И се чуствам и гузна.......

Мислех си, че ще се размине. Рядко боледуваме, но винаги двамата. Защо се плаша и си мисля, че скоро ще сме тримата. Моля, стискайте палци, малкият да се размине.