Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

Добър ден. Питахте ме,защо не пиша. Ми щото ходя като зомбирана. Върнахме се в началото със неспане по нощите. Четейки това днес,затвърждавам мнението си,че мойто дете сънува кошмари и точно по едно и също време. Бях тръгнала днес бял тамян да купувам,да прикъдя къщата.......в чудо сме се видели всички. След като заспи за нощен сън,точно по чесовник се събужда след един час със мрънкане на сън,което се превръща в рев. И после се успокоява и заспива след час два. Мислех ,че е зъби или колики(изкупихме Марешки),не та не. Ако е скок,вече съм на път аз да скоча,баси и скоковете на тея лапетии,върнахме се в първият месец от раждането и. А през деня е весела,спокойна....
Тъй,намрънках се,кисела съм,бясна и крива. И снощи и се разкрещях в един посред нощ на кака и,че хърка и я буди,а аз хъркам повече от нея. И се чуствам и гузна.......

# 136
Ustina, и Иво плачеше друг ден, даже вчера стояхме с мъжо на двора цял час ако ревне да не го оставяме....ама той даже и не помрънка.Иначе като види чужди хора и реве, не иска да го закачат и се бута и крие в мен.Не трябва да е така ама аз съм оптимист и знам, че ще го израсте.

# 137
Poli, пробвахте ли с Дормикинд?

# 138
# 139
Поли, миличка, прочети тук
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=787750
Може да ти се стори налудничаво, но аз вярвам в такива неща. Говорят за по-големи дечица, но може да намериш нещо полезно.
Нищо няма да загубиш и ако пробваш да й прочетат тази молитва против уруки в църква.  Hug
Пак казвам, ако ти не вярваш в такива неща спокойно ми кажи.  Hug
Дано бързо мине това.

Сега като зачетох пише, че наистина може да се дължи на кошмари, които се случват при по-впечатлителните деца. Емоциите може да са били положителни, но поради недоразвитата им нервна система да породят кошмари.
Ох, Поли, не знам как да помогна.  Sad

# 140
  • Варна
Поли, миличка, прочети тук
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=787750
Може да ти се стори налудничаво, но аз вярвам в такива неща. Говорят за по-големи дечица, но може да намериш нещо полезно.
Нищо няма да загубиш и ако пробваш да й прочетат тази молитва против уруки в църква.  Hug
Пак казвам, ако ти не вярваш в такива неща спокойно ми кажи.  Hug
Дано бързо мине това.

Сега като зачетох пише, че наистина може да се дължи на кошмари, които се случват при по-впечатлителните деца. Емоциите може да са били положителни, но поради недоразвитата им нервна система да породят кошмари.
Ох, Поли, не знам как да помогна.  Sad
И аз съм съгласна с това правили сме го и щерката и имале ефект от молитвата също така и светена вода тя моята е по чувствителна но всички тези неща + леене на куршум много и помагат и я успокояват та сега и с дребния отново същите процедури и на него добре му действат .. 😘

# 141
Благодаря на Нори и Лид за личните съвети. Толкова съм се умопомрачила,че се чудя от къде да започна. Благодаря.

# 142
  • София
От мен само набързо, Добро утро!

ММ го боли гърло  Tired Мислех си, че ще се размине. Рядко боледуваме, но винаги двамата. Защо се плаша и си мисля, че скоро ще сме тримата. Моля, стискайте палци, малкият да се размине.  Praynig

Едит: Имаме си месечинка днес, 6 месеца.  Simple Smile

# 143
Мисис, честита месечинка!
Бързо да се оправя твоят мъж, а бебко да не прихваща нищо.  Hug

# 144
Поли, моето голямо дете имаше епизоди на нощен терор, но беше по-голямо (от около 9 месеца до година и половина някъде). Даже и аз тема пуснах, сега ще я потърся. Прочети повече за това състояние, но може и да не е това. От описанието ти твоето просто плаче. А тези с терора се дерат и изглеждат будни, но не са. И не изглеждат много на себе си.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868125.msg31487564#msg31487564
Накратко. Гледай да не превъзбуждаш детето през деня, да има установен ритъм помага. Случва се поради незрялата им нервна система в комбинация с бърз растеж и нмого нови впечатления. Помага ти да останеш спокойна. Търпение, ще премине.

# 145
37 ОN благодаря. Не помня,кога за последен път спах повече от 2 часа..... И мисля съвпада със захранването. И не че сега не опука пак цяло бурканче и се е размазала от кеф,пък аз гледам като шизофриничкам

# 146
Аз си се водя по детето. Понякога яде 120 мл, понякога 210. Колкото иска - толкова Rolling Eyes

И аз така вече! Слушах педиатърката, за месеца + 100мл, ами какво стана, при измерването се оказа, че е  наддал минимално, ходи през 2 дни (нормална консистенция, не запек)  Shocked Shocked Shocked
Ами чудесно, детето явно е било гладно, не ревеше, нищо.

Сега съм склонна да вярвам, че моето яде порциите "по кутията" - далеч повече от това, ковто казва педиатъра. Ако можех да кърмя 100% щях да си спестя всичките тревоги, ама здраве да е.

За кожата, ще ходя пак в Токуда, искам да разбера, аджеба, аторпичен дерматит ли има или просто суха кожа, че нали е важно при захранване. Sad

# 147
Поли, завиждам за изяденото бурканче. Моят е втори ден на сладък картоф и не виждам да има огромен успех. Как ще замествам ядене, не ми стига акъла  ooooh!

Помбер, каква е зависимостта между АД и захранването?

# 148
Според някои педиатри, ако има АД е добре захранването да се започне в 6 месец и съотверно въвеждането на месо, жълтък и риба е малко по-късно от обичайното, питах "колко", ами месец ми каза.

Същото важи и за въвеждане на овес, зърнени култури...

На всичко отгоре, нали като мине 6 месеца се сменя млякото, сега е на Хип Комбиотик ХА1, съветват ме да пробвам да му дам Хип 1 (нормалното) сега и ако няма реакции, да продължа от 6 месец с двойката (а не ХА2).

# 149
Уф, това да имаш бебе е като ядрена физика, да му се не знае. Братя мангасарян как се оправят, се чудя аз?!

Общи условия

Активация на акаунт