Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 124
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ооох, пищенето   ooooh!

Поотмина и слава богу. Praynig

За заспиване сега при нас най-добре действа като е с мен на леглото. Не го закачам, но съм до него. Мисля, че присъствието успокоява.

Все още храня в кошницата от колата. Трябва да видя де ще дяна стол в "имението".   Mr. Green

# 166
Cristi, доволна ли си от уреда на Авент?
Някой друг готви ли на пара с уред? Препоръки някакви? За какво да гледам ако избирам конвекционален, а не за бебета? Нива, количество храна, функции или? Ако някой може да даде насоки ще съм благодарна.
Мисис, дано и при нас отмине, че ще ми трябва ушен лекар иначе.  hahaha
Преди доста често заспиваше до мен на спалнята, но от месец категорично отказва, чудя се защо стана така? newsm78

# 167
  • София
Ние днес бяхме на зоологическа градина. Бубенцето я вдигнахме от количката само веднъж да види едно гущерче, а тя се разрева така сърцераздирателно като го видя, че повече не посмяхме да ѝ показваме нищо. Laughing Laughing Laughing Еми не е готово детето явно.

Поръчах си за този месец няколко кутии Лактана 2, понеже след седмица точно правим 6 месеца. Днес ми свърши последната единичка и реших да отворя една от 2ките, но на нея пише, че бебето трябва да яде по 3 пъти на ден? newsm78 Те да не предполагат, че на 6 месеца вече имаме заместени 2-3 хранения? Tired

Заспиването не е проблем при нас. На всеки два часа си я приспивам - на ръце. Понякога заспива веднага и без съпротива, друг път си поревава малко, ама като се полюеем и си попеем, пак си заспива. baby_neutral
Иначе кошмари и ние имаме от време на време - и през деня се е случвало, и през нощта. Съвсем нормално е това! Педиатърката ми каза, че бебетата сънуват през 50% от времето и също като нас, и те имат кошмари понякога. Фаза е, израства се, хич не си втълпявайте глупости и не харчете излишни пари по баячки, гледачки, хомеопати и не знам си какво.

С пюретата нямаме прогрес. Със запека също. Confused От утре ще пробвам с каша със сливи. Дано се приеме.

# 168
Лид, в детската нямаме ТВ. Въпреки, че съм против да се пази абсолютна тишина и да се ходи на пръсти и да се шепти, започнах и това да правя от отчаяние, ефект няма. Вече от отчаяние мисля за смяна на кошарата с механизъм люлка, защото като е приспан с люшкане на ръце при преместване в леглото му се буди Sad
Сега излизахме из квартала да платим кабелната и купим някои неща и малкият заспа най-после за 1 час. Вярвам, че е период, защото той иначе е ангел. Дано отмине.

# 169
Лид, супер е. Много съм доволна. Пюрето става за нула време и е адски лесно.

Иннер, и аз взех от двойката, ама абсурд да стане с две заместени храненета дотогава.

# 170
Охх гоялмо четене падна. Докато се запиша в новата тема вие вече сте я изписали Hug
И ние сме в тежък период. Много плаче зайчето. Вече и разходките на вън с количката не са спокойни както преди. Мисля, че са зъбки в комбинация с дискомфорт от захранването.  През деня почти не спи. През ноща за щастие все още спи спокойно като изключим едно приплакване на сън всяка вечер по едно и също време, последвано от пръцкане и след това спокойствие до сутринта.

Вода категорично отказва да пие. Опитах с чай - прие се горе-долу добре, но чаят беше от ДМ 500мл готов, от който сме изпили 100 и останалото трябваше да се хвърли на 3тия ден. Ще ми се да намеря някакъв на гранулки или пакетчета.
Вие какви чайчета давате?

С писъците и при нас е същата работа. Съседите сигурно вече си мислят, че го изтезаваме това дете Blush

# 171
Аз давам Блевит.

# 172
Гледам,че има 2 вида - с лайка и плодов. Ти от кой даваш Cristi? Единият е уж разхлабващ newsm78... Предвид че вече ака веднъж на 2 - 3 дена май ще ни дойде добре.

# 173
И аз взимам на Блевит разхлабващия, много се тачи от малкия, за разлика от водата.

# 174
Мойта пък лочи като невидяла Блевит Суеньо за спокоен сън. Днес я пробвах с разхлабващия, ама нещо му се муси, пък той така приятно ухае на плодове. Ще си го караме май на пписпивателния чай само и това е.
И ние сме в някъв кривунделски период. Мъчително заспиване с рев, събуждане с рев, рев преди ядене, след ядене, и абсолютна всякаква занимавка и втръсва за 5 минути. Спи толкова леко, че дори щракането на раздрънканите ми кокали я събужда... Скокове, зъби, преумора, превъзбуда... Егати сложното! А си мислех, че бебетата само ядат, акат и спят, и чат пат леко и сладко проревават...  Joy

# 175
Мухахаха, Шошка и аз така! Ама не! Гърч до дупка Joy

Аз имам и трите чая. Разхлабващият съм давала само веднъж. През нощта жули Суеньо-то. Целият ден е на лайката - много добре му се отразява на тумбака.

# 176
  • София
И при нас на чай. Водата не се тачи, хич. Аз пробутвам уж повече, че с пюретата, вече е и запечено. Лигавим си се в общи линии.  Simple Smile

# 177
Ще взема да го пробвам този Блевит значи. Благодаря ви мацки  Hug

# 178
  • София
Вие какви чайчета давате?
Аз давам плодов бебешки био чай на BabyLove /DM/, който се води за деца над 4 месеца. Той е на пакетчета и се прави доза от 200 мл. Бубенцето много го харесва. Иначе и тя не пие чиста вода.
Хипп също имат някакви бебешки чайове - с лайка, с копър, плодови. Но не съм ги купувала още, понеже DM-ският се хареса и ще изчакам да свърши преди да тествам нещо ново.
Абе има опции като цяло с чайовете.

Скрит текст:

# 179
... Скокове, зъби, преумора, превъзбуда... Егати сложното! А си мислех, че бебетата само ядат, акат и спят, и чат пат леко и сладко проревават...  Joy

+1

Аз мисля да туря един тюрбан, да извадя кристалното кълбо и да ударя едно гадаеене какво му е криво на детето Laughing Laughing Laughing

Чайчето, което се приема добре е:
Скрит текст:
babylove Bio Чай от копър

Общи условия

Активация на акаунт