Таааа слагал я аз и засива детето. И като стражар стоя до нея и я наблюдавам. Точно след 40 мин,тя почва да върти очи(сънува) и почна да бучи и аха да се разплаче,аз почнах да я целувам и милвам по лицето и....край.

Гасих бистра водичка и я измих три пъти лечицето,както е описано в една публикация,която 37ON е пуснала. Бе мина по лесно ноща и наистина,при нас е преминаване от лекият в дълбокият сън,но трябва ли да я дебна всеки път

Не знам,кога ще го израстне ли,премине ли....
Една дама каза тук да не вярваме на врачки,баячки и др.подобни индивиди. Да, от една страна е права, от друга все ми се иска да и леем восък,абе има нещо......впечатления,емоции, пък може нещо да се е уплашила,знам ли????
Факт,е че го прави всеки ден,по едно и също време.....
Тъй.....втори прием на жълтък днес ще има и от другата седмица лебец

Той баша й е болен и сигурно лепна и тя. За сега няма друго,ще я лекувам самичка вкъщи с лайка,Осцилококцинум и вит. С,само за нослето се чудя освен физ.разтвор и Стеримар какво да й взема. Ше звъня на педито да каже и тя мнение.
Дано не е като брат си, който до 14м се будеше по 3-4 пъти.
Сега е по 3 пъти на ден, един път по-обилно, но много пластелинесто и оформено. Напъва се доста преди това, мрънка, черви се.