Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 128
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден. Аз с моята нова боя на главата и да обуя едни шалвари и без магическо кълбо мога вече да гадая. Предимно гледам на свински ребърца или в краен случай пържоли със сосец Mr. Green
Таааа слагал я аз и засива детето. И като стражар стоя до нея и я наблюдавам. Точно след 40 мин,тя почва да върти очи(сънува) и почна да бучи и аха да се разплаче,аз почнах да я целувам и милвам по лицето и....край. newsm78
Гасих бистра водичка и я измих три пъти лечицето,както е описано в една публикация,която 37ON е пуснала. Бе мина по лесно ноща и наистина,при нас е преминаване от лекият в дълбокият сън,но трябва ли да я дебна всеки път #Crazy
Не знам,кога ще го израстне ли,премине ли....
Една дама каза тук да не вярваме на врачки,баячки и др.подобни индивиди. Да, от една страна е права, от друга все ми се иска да и леем восък,абе има нещо......впечатления,емоции, пък може нещо да се е уплашила,знам ли????
Факт,е че го прави всеки ден,по едно и също време.....
Тъй.....втори прием на жълтък днес ще има и от другата седмица лебец Mr. Green

# 181
 Мойта пие вода още от болницата и добре ги различава .Може да откаже мляко ,но вода никога.чай не и правя

# 182
Аз днес стартирам с жълтъка. Лекарката каза след 2 седмици да съм почнала с кашите, ама мисля от другата седмица да го подпукам. Взела съм на Тьпфер оризовата с банан.

# 183
Поли, радвам се, че днес си в добро настроение на духа. Пробвай известно време да прилагаш тези методи и може да отшуми само.  Hug
И време е вече и на нея някоя мръвка да дадеш - какво ми я залъгваш с тикви и тревички - давай пържолите на детето не ги нагъвай само ти.  hahaha
Ани, страхотно е, че пие вода. Можеш само да се радваш.
Аз давах чай на ХИП и Блевит - не се харесват. Трябва да пробвам и този на ДМ.  newsm78
Снощи се ядосах много, докато се опитвах да го преместя в голямата кошара го събудих, а той така се стресна, че две минути не можа да ме познае... толкова много се псувах после и реших, че ще пригодяваме голямата кошара да прилича на малкия кош. Днес ще я опаковам в бяло, ще купя чисто бели чаршафи, защото в малкия кош са такива, а за кошарата взех цветни и май му приличат на играчки и над малкия виси един балдахин с една панделка, която ще обръщам така, че да виси над голямата кошара. Ако не се получи вече ще го оставя още малко да си спи в малкия и по-нататък ще започна отново с опитите. Иначе и аз ще скачам, но от някой небостъргач, за по-сигурно. hahaha

# 184
Лид,благодаря, така е. Когато организма е поотпочинал и понаспал,имам малко повечко силици.
Мръвка скоро,като повъведа глутена,ще видим как ще реагира.
И ние имахме проблем със запек при захранването, но поне при нас се регулира с даването на повечко вода. Със колики, когато бяхме и давах анасонова с копър и леко подсладена. Ноооо започнах да и давам трапезна Сердика с розов етикет,чиста и свикна,без да бъде подсладена. И се регулира за сега перисталтиката.

# 185
Препоръчайте ми аспиратор за нос,моля. Гледам Носко моско ама вие ако ползвате,кажете какъв да търся,че от нощес малката е със запушен нос и от секретите се дави и кашля.  ooooh! Той баша й е болен и сигурно лепна и тя. За сега няма друго,ще я лекувам самичка вкъщи с лайка,Осцилококцинум и вит. С,само за нослето се чудя освен физ.разтвор и Стеримар какво да й взема. Ше звъня на педито да каже и тя мнение.

# 186
Доволна съм само от Носко.
Аз пък купих каша на Слънчо оризова,но после видях,че е с лактоза  newsm78.Това ще рече ,че е със сухо мляко ли?Чудя се дали да и дам от нея.
От вчера започнах отново да давам пюрета и въведох тиквичката с картоф.Такова гадно пюре е,но бебка си хапна с кеф.Следващото ще е броколи.

# 187
Електрическия на Барбабебе.

# 188
Аспиратори имам два, единият е на Чико, дето се дърпа с уста, а другият е автоматичен на Барбабебе.
Не мога да преценя кой от двата е по-ефективен. Сякаш имах повече очаквания към автоматичния. Всички хвалят Ноското​ и Бейбивак, които са за прахосмукачка. Накрая и един такъв ще купя и ще се приключи Simple Smile

# 189
Педи ми спомена на Носко ,но мен ме плаши тая прахосмукачка,а и беба ще се изплаши от нея сигурно. На Чико гледах по сайтове,добре изглежда. А автоматичен едва ли ще открием тук днес.

# 190
Лид дано скоро свикне с креватчето. Малката от една седмица я преместихме в нейното легло, до сега спеше на спалнята. Много лесно стана, чак не очаквах. Храня я, пускам й въртележката и до 5мин е заспала  Shocked С брат й много се мъчих, до годинка пищеше като заклан само като се опитвах да го сложа в кошарата. Ако го сложех заспал веднага се събуждаше. На около 9-10м се научи да излиза сам от нея и вече беше невъзможно да го оставя там. Като стана на 1г му взехме голямо легло, в него вече си спеше.
Ние определено имаме успех с шишето. Вече втора вечер пие по около 70-80мл. Обаче продължава да се буди поне по 2 пъти  Tired Дано не е като брат си, който до 14м се будеше по 3-4 пъти.
Нослето почиствам само с стеримар или ФР. Постоянно е с хрема от както се е родила. Ту намаля, ту се увеличава. Баткото и той така. Ползвам бейби вак и за двамата. Той даже сам си го търси когато му е много запушено нослето.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 12:19 от Zireael

# 191
Аа, Поли, въпреки, че е в мойта тема това за гасената водичка, аз се дистанцирам от подобни съвети - не вярвам в такива работи аз. НО! ако това помага за успокояване на майката, и тя предава това спокойствие на бебето - хубаво, нека всеки прави това, което му помага. И се радвам, че звучиш по-добре.  Simple Smile

# 192
Пичове, ще се гръмна. Не ще и сладък картоф! Трети ден вече го мъча и грънци! Изобщо не ще да види лъжица. Като я доближа и се почва рев и въртене на сто страни. Какво да го правя вече не знам Crazy

# 193
Пичове, ще се гръмна. Не ще и сладък картоф! Трети ден вече го мъча и грънци! Изобщо не ще да види лъжица. Като я доближа и се почва рев и въртене на сто страни. Какво да го правя вече не знам Crazy
Смеси картофа с тиква. Смени цвета на лъжицата. Някой бебоци предпочитат по гъста или по рядка консистенция. Сложи малко масло и т.н

# 194
  • София
Добро утро! Ето, само хубави новини! И времето е такова навън, супер!

Днес - картоф с тиква, овкусено с малко целина и масло. Изяде се, ама се цупеше нещо. Мисля, че е заради тиквата. Не я харесва и това е.

Вчера дадох сини сливи, но нямаха ефекта. Всъщност как трябва да изглежда акото? Blush Сега е по 3 пъти на ден, един път по-обилно, но много пластелинесто и оформено. Напъва се доста преди това, мрънка, черви се.  Crazy

Днес мисля да дам круша, че да видим.

cristi Отговаря ти една пичка  Mr. Green Остави ги тия сладките неща... Пробвай с картоф и/или морков. Ако не се лъжа, още не си давала... Споменавала съм при нас за любовта към картофа - от първа лъжица  Simple Smile

n0richka къде се затри..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт