Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 25 590
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Инер, дано всичко се оправи бързо.....

Дами, намерих си това в дневника за захранването на баткото, дано е полезно за някого.
http://prikachi.com/images.php?images/415/9070415y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/416/9070416f.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/419/9070419e.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/419/9070419e.jpg

# 91
Иннер,дано всичко е ок Praynig
Моя син има 2 -ри зъб Mr. Green

# 92
Инер, дано не е ротавирус, а просто някакво друго неразположение.  Praynig
Шо, честито зъбче!  Party
Пош, благодаря за снимките ще ми бъдат полезни.  bouquet
Cristi, така е - който пантосва - сега му се спи.  hahaha

# 93
Момичета, пред нервна криза съм. Cry Cry Cry Cry Cry

Бебето повръща на фонтан от сутринта, а така е била само с ротавируса. Силно подозирам, че ни хваща втори път. Просто не мога повече, не мога... Педиатърката отказа всяка ваксина на последното посещение, а аз държах да я направим именно от страх точно за това. #Cussing out

На обяд отиваме пак в болницата.
Оле, Иннерлайн! Много сила ти пожелавам, дано да не е сериозно.

# 94
Иннер може да е друго, да не е ротавирус. Защо веднага в болница? Ние се лекувахме у дома с лечебна хуманна, говори с педито да си се лекувате в къщи. Дано да не е нещо сериозно  Praynig Hug

Кристи като те чета ми прилича на копривна треска, аз я имах преди години щото се бях натровиля с една майонеза, но си нямам идея дали бебетата хващат такова нещо. Имай предвид, че ние в къщата имаме паяци бол, хем е чистак - бърсак строена и я обитаваме от лятото, но гадините са се намъкнали преди нас. Трепем ги, но една гад беше свила пайжина зад креватчето и я беше ухапала, та и се появиха пъпки и изчезнаха. Откакто я утрепахме няма нищо. Да не е нещо от кучатата и котките? Хвърлям вече на посоки в мрака и аз предположения  newsm78

Аз да ви кажа каква мега простотия направих вчера - става пет и половина и госпожицата започва велик, неистов рев. Аз решавам, че са зъби и давам дентокинд. Тя не спира, сменяме памперси, бабата я люля до откат, накрая хайванчето заспа, обляно в сълзи. Викам си - егасимуси и зъбите. Лягам си с нея, спим заедно час и аз изведнъж ококорвам очи и се сещам, че не съм и дала млякото.  Shocked Можете ли да си представите колко съм изкукала  Shocked Веднага скачам, правя млякото и горкото направо изяде бутилката.
Мозъка са ми оперирали в тази болница, не жлъчката  Laughing Laughing Laughing
Още две седмици и си го награбвам бамбинчето, сега я гушкам, но повече от десет минути не мога да издържа  Rolling Eyes

# 95
Какво е копривна треска? newsm78 Мислех да не е от животните, но все си мисля, че за пет месеца щеше да се обрине досега, ако беше от тях. А си ги обезпаразитявам всеки месец много старателно. Относно бабалюги не съм виждала никакви вкъщи, иначе и на мен паяк ми беше първата идея. Сега дадох сладък картоф, да видим дали ще стане по-зле Rolling Eyes

# 96
Ето - по познато като Утикария

http://www.pharmacy-bg.com/zabolyavaniya-a-ya/urtikariya/

# 97
Мдам, ама тя сърби и петната са надигнати над кожата. Тези са си плоски и очевидно не го тормозят.

# 98
Кристи, не изключвай алергия от животни. Аз от малка живея с котка и на 25 години развих алергия от котки....

# 99
Пош, ти ме уби  Rolling Eyes Дано не е това  Sad

# 100
  • София
Мдам, ама тя сърби и петната са надигнати над кожата. Тези са си плоски и очевидно не го тормозят.
Ние сме с такива заради АД. Появяват се и изчезват. Някъде от 2-3ти месец взе да се случва работата. По лицето и врата бяха в началото, после плъзнаха по гърдичките и ръцете.

# 101
А как го диагностицирахте? И как лекувате?

# 102
Иннер дано не се налага да влизате в болница този път.
И баткото май се оказа с алергия към котки  Confused Аз тамън мислех да си взимаме. Той много ги обича. Имат 2-3 в детската и само ходи да ги гали. Ама обривът не изглежда като това на Кристи. При АД е много специфичен обривът.
Аз още се мъча да я науча да пие от шише, за сега без никакъв резултат. Вечер е много кисела, иска да яде през около час. Явно вече не й стига кърмата, но не иска и шишето. През нощта започна да се буди поне по 2 пъти  Tired
Другата седмица започвам да я захранвам.  Някакви идеи как да я науча да пие от шише?

# 103
Пробвай с чай (примерно на Блевит) или пюре от банан с мляко,за да мирише и има вкус на нещо сладко. Другото, което ми хрумва, е преходно шише, ако вече обича да хваща разни предмети. Опитвам се да давам чиста вода така и има успех, защото му е забавно.

# 104
  • София
Оф, Innerlane. Хайде да пишеш, като има инфо.

cristi Дано не е от животните. Лошото е, че нямам доверие на лекарите и ако кажа, че имам животно, първо него ще обвинят. Даже на педиатърката не съм й казвала, че имаме котка, ама и тя не е питала.  Whistling

И добре дошла обратно.  Hug

Chuby  hahaha

Sho_82 Честит 2-ри зъб. Остават още 18.  Laughing Напредваш, скоро ще даваш мръвка.  Mr. Green Почваш ли да ги миеш?  Mr. Green

Iid Има напредък. До седмица ще сте заместили спането. Simple Smile

Zireael Пробвала ли си с чашка? От снощи чета как да учим детето да пие с чашка. Незнам дали е по-добре и дали трябва изобщо, но давам идея...

Какви бибирони ползваш? Например за залъгалките в нас всичките са каучукови. Взех силиконови, но се плюят директно. Шишетата са на Авент със силиконови биберони, но нямам проблем.

В шишето АМ ли слагаш или кърма? Пробвала ли си с кърма? Може да видиш и малко кърмене, да не е твърде гладна и после шишето.

За днес - броколи, морков, зелена чушка, картоф, праз и масло. Изяде се с кеф.

Пак сме със запек.  Flutter Мисля слетобед да пробвам прословутата ябълка, пък ще видим. Вчера не пи чай. Вода изобщо не иска да пие, та давам разхлабващ чай. С него е по-добре, ама вчера ми отказа. Днес се плюнчихме 30 минути, ама изпи 120 мл. Слетобед ще го мъча пак.

Снощи върших разни задачки и днес яко ми се спи. Ама зверчето не мисли така. Развикало се е от 7 сутринта.  Tired И аз се изнервам.

Давайте идеи за къпането. Налага ми се сама да го къпя. Къпя го във ваната му в банята. Обожава да шляпа вътре. Страхотна игра е. Проблемът ми е с изплакването. Много ми тежи да го държа с една ръка, пък и гледам да не се омокря и аз  Whistling .

Засега изплаквам като държа под мишниците с една ръка, а с другата с душа обливам. Но ми е много неудобно. Вие как се справяте?

Общи условия

Активация на акаунт