Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 149
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Ние одеве решихме да идем с мъжо и щерката на гости по комшийски у съседите отсреща. Какви оптимисти само...
Дреба беше наспана, наядена, със сух памперс, ведра и щастлива и дори с бебешки парфюм. Заредих се с чай и 1000 играчки, и отиваме смело на гости. Влизаме, и още с влизането домакина се приближи към отрочето да и се порадва. Тя го погледна умно,почервеня рязко и взе да пищи с все сили. Гостито ни трая около 3 секунди, прибрахме  се с подвити опашки. Какво беше това чудо не знам...

# 241
  • Варна
Абе я аз да питам, вие какви задачки отмятате по това време  Laughing?

# 242
Добро утро. Аха задачки по нощите. Кой знае кво голо захранване правят те на мъжете си и им държат....лъжичките Mr. Green Mr. Green Първа нощ без плач Simple Smile Само се събуди ей така без причина и спокойно си зяпаше телевизора от кошарата и пак заспа   bowuu
Днес ще се махат крачоли,хубаво ще да е времето Simple Smile

# 243
Еххх пролетта дойде, възраждане  Hug
Шошши ако е свикнала само с вас може и трудно да приема непознати. Моята повръща от непознати, до трима приема, но гушната в мен. Непознат да я гушне или пипа и веднага повръща. Знаейки този и адет, като ни идват гости не пипат. Какъв е този бебешки парфюм?
Мисис Роузи и ние сме така, вече успява и на 360 да се върти, като се събуди сутрин първо ме гледа, после започва да ми говори, ако се правя на умряла лисица, започва да ми пее, като отворя очи прасва една огромна, беззъба, несравнимо прекрасна бебешка усмивка и направо ме стапя от щастие 😊 и така.
Тази нощ започна да сънува от 4,30 и да се върти до 6, хубаво е,че си лягаме рано към 10, така се наспивам. Не върша никакви задачи по нощите аз  Mr. Green

# 244
Да не е парфюм на Чико?
И Дънди се плаши от непознати,но не от всички, много е интересна

# 245
Добро утро! Честита пролет с малко закъснение!
Вчера цял ден пантосвахме, времето беше чудесно.
Много работливи среднощни птици имаме в групата, я по-малко натоварване. Лято идва - отпускарски сезон. Затваряйте лаптопи и книги и някъде да събират прах.  hahaha
Аз усилено се подготвям за захранване, хем ми се почва, хем не... дори май повече не ми се иска. Но аз съм си странна птица и си вкарвам някакви излишни емоции. hahaha
Chuby, и аз не исках да давам каши, но ще трябва. Първо заради рефлукса, второ за грамчета. Joy
Може ли да споделите за петия месец с колко нададоха бебчетата?
Хубав ден на всички.  bouquet

# 246
Добро утро.
Тая нощ пак се събуди в три и половина и един час си мрънка нещо в леглото. Не реве, не иска да яде, просто се буди...
Аз и поради тая причина си лягам с нея в десет. За мене да се наспя е много важно.
Вчера дадох картоф, днес пак. Въвеждам нова храна на пет дена. Но сме далеч от заместването на цяло ядене.

# 247
Днес моята шушулчица става на 6 месеца Heart Eyes Колко бързо минаха....
Черпя ви виртуално с по едно, две, който иска и три парченца от тортата която майсторих до късно снощи  Wink
Чаят май не се хареса особено, но тя не беше и в настроение, та ще видим по-късно пак.

П.П.Ние качваме по 700гр на месец. В момента е 8300 Peace

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 11:22 от Bubchence

# 248
Лид ние качихме 700 гр. Обожавам да говоря така - " ние"
 Mr. Green
Пош и при нас ги има понякога, събужда се в 3 сутринта, говори си, пее си, върти се, отбелязва - мама е тук, пак заспива. Сиърс съветва, когато бебето се буди да си играе, да се преструваш на дълбоко заспал, аз не се преструвам, регистрирам, че си играе, обръщам се и заспивам и тя като повири крака заспива. Вчера беше уникално, лежим си двете на спалнята, тя не ще да спи. Оставих я да вири краката, четя си на телефона, обаче в стаята тъмно. Вири, вири и изведнъж заспа, като отсечена. Мамин маймун е тя, обичам я безкрайно  Heart Eyes

# 249
Честита месечка бубченце
Мммм тортичка chef

# 250
Bubchence честита половин годинка!
 Ние ставаме на 5 месеца днес. Не знам колко точно е качила за 1 месец, последно ни мериха края на януари. Сега е около 7300, тогава беше 6780.  
Снощи пак не искаше шишето Confused. По колко чай давате?

# 251
  • Варна
Днес моята шушулчица става на 6 месеца Heart Eyes Колко бързо минаха....
Черпя ви виртуално с по едно, две, който иска и три парченца от тортата която майсторих до късно снощи  Wink
Чаят май не се хареса особено, но тя не беше и в настроение, та ще видим по-късно пак.

П.П.Ние качваме по 700гр на месец. В момента е 8300 Peace
😘😘😘😘😘😘😘😘🎂

# 252
  • София
Каши няма да давам, защото са само празни калории, а ние сме ок с теглото.
Все едно за бял хляб ми говориш - силно се надявам да не го е писал Сиърс и това. newsm78 Всъщност пълнозърнестите каши са изключително полезни, въпреки че са калорични - и за малки, и за големи хора. Пълнозърнестият ориз, елдата и просото, например, съдържат немалък набор от лесно усвоими витамини (особено от група B) и микроелементи (желязо, калций, йод, цинк и др.). Никой не казва да се ядат всеки ден, ако детето и без това си върви едричко и се притесняваш за килограмите му, но 1-2 пъти в седмицата ще се отразят доста добре. Храненето е важно да се разнообразява. Whistling

Бубченце, честита месечинка! Hug

# 253
Честити месечинки на дечицата ви, момичета!
Току що приключих с днешното пюре, което се изяде с охота и без драми. Тази комбинация картоф, морков, карфиол и грах определено се хареса. На броколите все не им идва реда Simple Smile
Към кашите и аз съм малко скептично настроена и мисля, че са празни калории, от които няма нужда, защото наддава доста, но пък педиатърката каза да давам. За последните два месеца е наддал 1,5 кг (към 750гр на месец), миналата седмица го измериха 8400 и 72см.
Дадох днес с Kids me-то малко бананче да смуче, странно му беше, не прояви интерес. Ще пробвам по-нататък пак като вкарвам плодовете следобед. Може да взема и с мрежичка, нашето е с биберон.
Времето е прекрасно, обличам го и до довечера не мисля да се прибираме, ще го храня навън. Хубав слънчев и усмихнат ден!

# 254
Аз до ден днешен си закусвам с бебешка каша Слънчо с банан....

Общи условия

Активация на акаунт