Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 261
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
А аз какво да кажа като нашата фонтанела е пред затваряне и категорично ни е забранен Вит.Д, педиатърката каза,че уж нямала опастност от рахид щом е толкова малка фонтанелата и била голямо и опънато бебе ...

# 376
На моя фонтанелата е почти затворена от трети месец, но си продължавам с витамин д. Стига да нараства главата, няма значение колко е затворена фонтанелата. А витамин д не е отговорен за това - зависело с колко голяма фонтанела е родено бебето и наследствената връзка.

# 377
Крис,не са лиги. Три дена вече след като хапне се задавя от храчка и току повърне малко количество..... Хърка ми от носоглътката. Обаче днес като се събуди преди да папа кашля 5 мин. После папа и като се уригна сложих я да лежи и след 5 мин пак се задави и повърна и през нослето. Много ми е притеснено от вирусната пневмония,която върлува тук. Стомаха ми е свит на топка,докъто дойде чесът и за преглед Cry

# 378
Ша та шамаря! Да не чувам пневмония! Да докладваш бързо след прегледа.

# 379
  • Шоплука
Нашата фонтанелата е почти затворена, но педи каза да продължи да взима витамин Д, хубаво е да се взима до годинка, подсилва имунитета.
Виж второ мнение, но мека глава звучи малко страшничко.
Поли бързо да се оправя детенце.

# 380
Оле, Поли, стискам палци да не е нищо сериозно.
Моето също покашлюва, но според мен от плюнки, защото е такова спорадично и кратко.
Нашата фонтанела също е съвсем малка вече, давам вит Д. Значи, ако има подозрения за рахит какво ви каза,насочи ли ви към тесен специалист, назначи ли изследвания. Любимото ми е да изтърсят нещо тия лекари и до там...

# 381
Бебка е напълно здрава, няма мека глава, фонтанелата и е нормална а личната е за разстрел #Cussing out. Никакъв рахит няма и абсолютно никакъв повод за притеснение.

# 382
Бубченце, Страхотни новини! Радвам се, че всичко е наред, а тази ЛЛ трябва да си скъса дипломата!  Crossing Arms

# 383
Къде я води?

# 384
Момичета мойта се научила да си мърда глава наляво надясно като лежи по гръб нормално ли е ? Не всеки път...Радост ли е незнам

# 385
При педиатърка в квартала от която всички са много доволни. По-обстоен преглед до момента не сме имали. Заслужава си 30-те лв и смятам вече при нея да си ходя всеки месец, а личната ще бъде сменена като дойде момента, но нз на какво ще попадна отново.

# 386
Защо да не е?  Simple Smile

Бубченце, тази педиатърка не работи ли по каса, да я смениш направо с нея?

# 387
Офъъъъъ, ето за това аз ползвам кварталния доктор само за бележки. За сериозни прегледи си ходя другаде. Аман от ”доктори” деъааа.

# 388
Поли  всичко ще е ок  Hug да докладваш.
Аз държа по цял ден отворено в къщата, за да се проветрява, а вечер конвекторите на и малко под 20°, тук също е Балкан, но цяла зима бяха на 21-23°, а вътре не стана повече от 18°, та аз си я държа по-плътно облечена. Боди с дълъг ръкав, блузка с дълъг ръкав и панталонки с чорапи.
Аз започвам да вкарвам зеленчуците за по два  дни, вчера 3-4 хапки и днес останалото бурканче. Как става вкарването на плодовете, докато се вкарват зеленчуци? Пример, два дни нов зеленчук, после два дни въведен, но нов плод!?
Вчера дадох да пробва каша, много й хареса, но няма да прекалявам, по веднъж в седмицата.
Кой даде идеята с гел за никнещи зъбки на Бочко, намазан около бибата? Искам да кажа - Благодаря!  Hug
Скрит текст:
Аз да се похваля, че сколасах да си измия косата, не съм имала време да я измия, откакто гръмна сешоара  Embarassed, то време само, когато бебчо спи, а нямах с какво да се суша, че не е добре да се ляга с мокра глава, студено си е.
Чакам Патето да се събуди и я мятам в киличката да си тропосваме из парка  Mr. Green
Едит: докато постна и аз, че пиша по два реда на час. Сменяй го този "доктор", кой им позволява да говорят така  ooooh! и да дават такива страшни диагнози, ей така, че са си кажат нещо. Един аг, уж светило за тоя район ми вика, че съм имала някакво течение и ми изписва глобули, като ми казва "ей тея първите ще изтрепат всичкко, а с тези после ще възстановиш флората",  #Crazy аз го погледнах, казах ок и мисля да не му виждам очите вече.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 10:51 от Pure_nature

# 389

Бубченце, тази педиатърка не работи ли по каса, да я смениш направо с нея?
Не. Само на частно е. И 300 ще дам, само да ни се обръща адекватно внимание.

Общи условия

Активация на акаунт