Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 850
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен!
Нана, аз също напоследък не спя много добре, докато заспя ставам по сто пъти до wc, спя леко, а това много ме изнервя, и без това после съня ще е мираж поне сега да си поспинкаме. Joy
Ама нашето Шкемби ли са давали по тв?
Mrs Queue, ако е вирусно бързо ще стане ясно, според мен по-скоро е от късното хапване и то с тестено. Аз по принцип след 7-8 вечерта почти не хапвам нищо, понякога ми се прияжда много нещо, като снощи например, но не си позволявам.
Дими, добре че се появи, че мен вече параноя ме гони, някой като зачезне за ден два и айде ново бебе  Joy

# 316
  • София
И аз от поне един месец всеки път, когато посетя тоалетната повече от веднъж дневно, това ми е първата мисъл - ето, очиствам се. Трънки! Явно просто ям много hahaha Станах +15 и ужасно ми тежат, но не достатъчно, за да мина на режим Mr. Green
Спя идеално, направо като мече.
Нана, нормално е. Аз бях така първия път. Как е жив още мъжа ми, а не е удушен с възглавница в съня си - още се чудя.

# 317
Ааа, PurpleS, тук съм, тук съм  Grinning
Не съм родила още, а ми се иска, че вече ми тежи.. преди малко избърсах прахта и пуснах прахосмукачка и вече така ме боли кръста, все едно кой знае какво съм направила..  Tired
Яяя, малкият как хълцаа  Laughing
Белнда, аз бях 50 като забременях, вчера се премерих иии... 67  Joy

# 318
https://nova.bg/news/view/2017/03/25/177477/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D … 0%B0%D0%BD%D0%B5/
Това ли е нашето Шкемби?  Heart Eyes Предполагам,че всички ще се зарадват да я видят с бебчето,но все пак ако е неуместен поста ми,кажете да го трия  Peace

# 319
Ох, тя е, а аз се просълзих!  Blush Тооооолкова са хубави! Много мило ми стана.
Честит празник, настоящи и бъдещи мамчета! Козунаците са едно на ръка, но днес омесете и по една питка.  Wink Аз отивам да се боря с гладенето.  Hug

# 320
Даааа, тя е.
Не вярвам дс има проблем, нали по телевизията все пак цяла България ги видя  Mr. Green
Много са сладкии Heart Eyes

# 321
Язък за вкусния козунак, отиде зян.  Grinning Звънях на личен лекар, не ме отрази. АГ-то поне си вдигна телефона и каза да пия Имодиум, дано с диета и таблетките не се повтори тази вечер, че иначе каза да ходя в спешното.
  Сега да ви поразсмея малко  Laughing Отивам аз в аптеката да си взема хапчетата и реших да питам дали са подходящи за бременни, понеже имало 2 варианта- капсули и смучещи. Облещи очи момичето и вика: " Вие бременна ли сте?" Аз като прихнах да се смея. После ми пита: "Силно ли е разстройството?"  Joy
  Цялата опашка се включи със съвети- едната баба вика зърнО от кафе, другата шипки. Накрая и собственика на аптеката се включи, че е хубаво да се спре бързо, че може да предизвика контракции, а аз като казах, че съм вече в 9 месец, съвсем облещих аптекарката и опашката.  hahaha
 Сега ще пусна да гледам Шкемби, да не изпусна и аз.  Heart Eyes

# 322
Значи нормално да ме нервира, благодаря ви Wink Поревах, изкъпах се, наплющях се с мазни закуски и ми улекна. Сега се препичам на слънце.
Шкемби и Ангелчо са супер, няма спор.
За киселините на мен ми помагат TUMS, поне са приятни на вкус. Аз с тези киселини ми писна да се съобразявам какво ям и какво не.

# 323
Нана, а TUMS къде ги откриваш?  newsm78

# 324
Нана, а TUMS къде ги откриваш?  newsm78
В ибей ги има, мен ме снабди един приятел, а той ги взимал от щатите.

# 325
  • София
Оооо, бебенца Heart Eyes Не се издържа вече, толкова са сладкииии Crazy Едното само как се прозяваше, сладкишко Grinning Браво на Шкемби и Ангел Hug

# 326
И на мен много ми се пригушкааа бебе като ги гледах Simple Smile.
Най-накрая дрехите са изпрани и прибрани, багажа е почти готов. Само дойде поне април и айдееее, че ми омръзна колко бавно ми минава времето...

# 327
Честито на Шкемби и Ангел!  Да са живи и здрави!  Hug
Много са мънички тез бебешоци, направо ми е нереално. Момичета, в шеги и закачки как ни мина времето.
Доктор, планирате ли скоро пак среща, че аз все не успявам да се класирам, а бих се радвала поне с част от вас да се запознаем официално.

# 328
Мане,че са хубави Шкемби и мъничкия Шкембо.  Laughing Hug
Моя мъник ще го изпишат в сряда.Направо вече броя дните.  Heart Eyes Майка ми говори с лекарката и звънна на ММ да му каже,а аз през това време бях във WC-то и като излязох го видях,че си бърше очите. Sad Питам го плакал ли си,той вика не.Ама си личеше,притесни се,защото казаха,че не е наддал.Миличкия ми,толкова лошо си крие чувствата,не знам защо така..  Sad

# 329
Бейби, всичко ще бъде наред, малчо бързо ще дръпне грамчета, особено като си го вземете вкъщи, като си го гушкате и усеща колко го обичат мама и тати.  Hug  А твоя мъж според мен просто не иска да го гледаш така, за да не те натоварва повече, нали знаеш те имат друго разбиране за показване на чувствата. Важното е, че сте заедно и се подкрепяте!

Общи условия

Активация на акаунт