Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
О, Белинда, и ние сме по вашия сценарий днес. Сменихме зимния с летен гардероб, ММ излъска кухнята (шкафовете, подреди чекмеджета, изми фурната Crazy), изчисти плочките във wc и тъкмо мислех, че е време да си почине, той реши да измие и терасата. Аз съм доволна  Grinning На него му дойде в повече домакинстването май, но не се оплаква. Заслужава да си го поглезя с нещо  Heart Eyes

# 361
Алиса, вчера това коментирахме за аптамила, че този на нашия пазар и този в Германия и Австрия се давал по различен начин Sad не знам защо така.
Тези киселини бе, аз и от солети имам вече. ММ ме бъзика, че съм мазохист - като ям нещо, което не ми понася си хапвам веднага киселините хапове Wink Живот ли бе да го опиша. Това с гнезденето мен ми мина Simple Smile Явно като е хубаво времето и ММ почива не ми се чисти, пере и глади.

# 362
Четох теми и се замислих за тези пусти катетри преди раждане...толкова народ се страхува от поставянето му преди упойка и разказва колко е неприятно и болезнено...Sad Направо се наплаших с този катетър... как се поставя,не може ли да си държиш да е след упойка(аз ще съм секцио).. задължителен ли е?

# 363
Carrie_br, на първото ми раждане в БГ понеже доктора ми беше близък и се споразумяхме да ми сложат катетъра след упойката. Сега тук в чужбина нямам избор на доктор естествено, и се бях подготвила за болката, понеже и аз съм чувала, че е много неприятно. Но бях супер приятно изненадана, като ми сложиха катетъра пак след упойката.
Не пречи да питаш  Peace

# 364
О,Силвър ще питам. Не ми харесва тая работа с катетъра #Cussing out

# 365
Алиса, направи както пише на кутията. Преди имаше схема по колко пъти трябва да яде бебето и по колко мл за всяка негова седмица. Направи му 60 щом пише, а то може да изяде 40 например. За другите не го насилвай.
Забравила съм всичко! А едно време можех да стана консултант по хранене с ам, знаех всичко!!!

# 366
  • София
Не помня да съм чувствала болка от катетъра, явно е било след упойката. Въобще нищо не помня от тоя катетър - ни как са го сложили, ни кога са го махнали Rolling Eyes Странно неясни спомени имам като цяло, то така се концентрираш в бебето, че нищо друго не те интересува Laughing

# 367
и ние вече наредихме детската стая. бебешкото легло е преместено, баткото от снощи си спи на новото легло (е, през нощта пак идва при нас, но си заспива с кеф в новата стая). а колко място се отвори в нашата спалня... сега си наумих, че ми трябват още поне 2 масички от Икеа, за да си наредя както искам.

утре последна партида гладене ме чака и май ще съм готова. а, и да стегна чантата за болницата Simple Smile

# 368
Белинда-хубаво е,че не помниш-значи не е боляло:)

# 369
  • София
Линдичка, блазе ти! У нас става страшна теснотия Confused Опъвах се на купуването на по-голям апартамент, но може и да не ни се размине Rolling Eyes

Кари, да, нямам никакъв неприятен спомен, свързан с този катетър, камо ли за болка.

# 370
С това ново време не стига, че снощи зор докато заспя, на всичкото отгоре се събудих и рано рано.
Аз почти приключвам с прането, имам още една бебешка пералня за днес. Много смешна работа, такива миниатюрни нещица, особено чорапчетата  Joy

# 371
да  Joy и аз им викам миниатюри.

зачетох се в началото с бебе номер 1 какво е било, тук от форума, дето съм писала Simple Smile да си поприпомня някои неща. айде да минава тая седмица и вече априлско да се ражда  Party

# 372
  • София
И аз днес пускам последна пералня -одеялцата, калъфа на матрака и протекторите. Снощи в просъница гледам бебешкото креватче, залепено от моята страна на леглото ни и ми стана едно мило Heart Eyes

# 373
Поздрави от болницата  Shocked Моят АГ ми се обади тази сутрин, че бил обсъдил моя случай с лекарската колегия и проф. Щерев казал да идвам да ме приемат. Сега съм на кортикостероидна терапия и май в сряда ще я вадим беба  Praynig Стискайте ми палци! Най-много ме е яд, че си имах план до петък какво остава да свърша и сега изневиделица се наложи да направя списък на мъжа ми и да го оставя сам да се оправя... Но каквото такова - важното е с бебка всичко да е наред и скоро да я гушкам  Heart Eyes

# 374
Марти успех  Hug Стискаме палци и чакаме да се похвалиш в сряда  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт